Var lavabil-CEL MAI BUN

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Da sunt multumita. cat despre luciu - depinde ce alegi, eu nu am vrut sa luceasta si am ales mata, daca vrei sa luceasca alege din aceea lucioasa. Si mai e ceva au una care se numeste latex. Vopseaua aia cica e f. rezistenta la murdarie - o poti spala foarte bine. Eu am din aia la tavane + pe holuri, scara, living, bucatarie. Abia m-am mutat deci nu am avut ce spala inca, dar pare buna si lavabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Multumesc frumos.Aveam dubii,dar acum m-am lamurit.Aleg Caparol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by anelize

Eu as vrea ca peretii sa fie un pic luciosi si atunci cand te lipesti de ei sa nu se ia varul pe haine..........

Atunci foloseste Savana cu teflon. arata super peretii dupa vopsire. noi asta am folosit in sept. cand am renovat, si abia aparuse pe piata.

o zi minunata,
Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marusia spune:

Fetelor,orice var lavabil ati folosi daca se respecta instructiunile producatorului intocmai,nu se ia la spalat.Atentie insa la instructiuni...De multe ori muncitorii dilueaza mai mult decat trebuie ,ca sa le fie mai usor la aplicat.Si alte varuri devin lavabile dupa 14 zile de la aplicare...altele mai repede.Cititi cu atentie intructiunile producatorului,pentru ca difera unele de altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Ar fi ideal sa respecti intocmai instructiunile,dar asta ar insemna sa stai acolo,cu muncitorii,ceea ce este destul de greu.

Mergi la inceput