Da sunt multumita. cat despre luciu - depinde ce alegi, eu nu am vrut sa luceasta si am ales mata, daca vrei sa luceasca alege din aceea lucioasa. Si mai e ceva au una care se numeste latex. Vopseaua aia cica e f. rezistenta la murdarie - o poti spala foarte bine. Eu am din aia la tavane + pe holuri, scara, living, bucatarie. Abia m-am mutat deci nu am avut ce spala inca, dar pare buna si lavabila.
quote:
Originally posted by anelize
Eu as vrea ca peretii sa fie un pic luciosi si atunci cand te lipesti de ei sa nu se ia varul pe haine..........
Fetelor,orice var lavabil ati folosi daca se respecta instructiunile producatorului intocmai,nu se ia la spalat.Atentie insa la instructiuni...De multe ori muncitorii dilueaza mai mult decat trebuie ,ca sa le fie mai usor la aplicat.Si alte varuri devin lavabile dupa 14 zile de la aplicare...altele mai repede.Cititi cu atentie intructiunile producatorului,pentru ca difera unele de altele.
Ar fi ideal sa respecti intocmai instructiunile,dar asta ar insemna sa stai acolo,cu muncitorii,ceea ce este destul de greu.