Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am intrat sa va pun si eu cateva poze de la prima baita....suntem ajutati de buni....pana invatam si noi...!
Apropo de ce zicea Aelita...bebe Mark e deja smecher...are colici numai in patutz...cand e sa il luam in brate ii dispar brusc...si mai e o chestie...la mine laptele curge ca din fantana arteziana si el nu mai trebuie sa suga.."ii ploua-n gura cu lapte"...si dupa aia ce isterii face cand trebuie sa traga....
Am si eu o intrebare pentru cele cu cezariana....cat timp a-ti avut lohii???.....si exista posibilitatea sa se infecteze operatia?...
cineva mi-a zis ca se vede daca a fost curatat uterul bine dupa lohii...
baie1 si baie2,baie3,baie4

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara mamici si burtici

offf aseara nu ne-am simtit deloc bine semn ca au inceput durerile de burtica si la noi, la voi lacate saptamani au inceput?

asa cum povestea Dandusa si a mea printesa e invatata in brate, yiua doarme in patutul ei, dar noaptea nu vrea singura seamana cu mami

Felicitari noilor mamici Cristina, Iuly, Dianocica, Radu.anca sa va traiasca bebicii si voua refacere rapida !!!!

Curaj celor ce se pregatesc sa nasca, nastere usoara!!!!

Va pup pe toate si ma duc sa mai citesc sa mai capat informatii de la mamicile cu experienta mai multa.

mami si printesa Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AELITA,
ai maaare dreptate,dar cind esti pe masa urcata si dr iti spune ca esti alintata si ca sa nu te mai vaiti ca astea nu sint dureri adevarate...,nu-ti prea vine sa te iei cu el la harta...,ca te gindesti ca o sa te si taie si te mai si coase...,sa nu cumva sa uite ceva pe acolo...,prin tine din gresala...Mie imi cam intrase morcovelul...,cind dupa nastere..,a doua zi ...,ma duc la baie sa ma spal si cum eu aveam hemoroizi..,pe linga rivanol sau betadina,trebuia sa ma ung cu Hemorzon si sa masez infractorul ce atirna la c..l meu si cu crema sa incerc sa-mi introduc putin inauntru...din infractor,lucru groaznic de dureros.Ce zici..?,introduc eu crema ,fac miscari de du-te vino..acolo,inauntru si dau de ceva ascutit...,ce sa fie?Mai bag crema,mai introduc putin in incercarea de a depista ce este acel obiect din c..l meu...,ma trecusera transpiratiile cind am asociat la atingere ca fiind ceva ascutit cu virful ca de termometru.Ma duc repede la asistenta si ii spun,o sun pe o tipa de-o cunosteam eu din spital..si vine si aia si impreuna sa incercam sa introducem degetele ,sa vedem ce este...La introdusul altor degete...,ale asistentei, m-am urcat pe pereti de durere...,apoi senina ,imi spune ca nu a uitat dr. nika,ca este virful unui fir de la cusatura.Aveam doua tipuri de fire si astea erau unele verzi ,groase ,care ajunsesera si pe acolo cica.Sincer ,nu-mi venea s-o cred,dar uite ca asa a fost...si eu ma gindeam ca uitase dr.un obiect ascutit in c..l meu
Bb trebuie sa aibe pliurile de pe pulpite egale,adica daca sint trei pe o pulpita...,tot trei trebuie sa fie si pe cealalta pulpita,daca nu...,este cum e la Crinuta,doua pe una si trei pe cealalta... si de aceea trebuie sa-i pun doi pampersi si sa nu-i intind piciorusele.

ASIZA,
pina azi si eu stiam ca trec petele si doar de aceea nu am discutat cu voi despre asta,pentru ca nu imi faceam griji,dar asta mi-a zis altceva azi si m-am cam ingrijorat putin.Sincer ,nici ea nu prea este informata din cite am vazut ...,cred ca vorbeste in necunostinta de cauza...,o sa ma mai inforez eu...
CHRIS,
ma bucur ca-ti place fetita mea,stii cum a nascut ADINAZOT?,iti mai aduci aminte?Era programata la cezariana si nu au apucat sa-i faca anestezie ca i s-a declansat travaliul si...a nascut natural ,fara anestezie,in doua ore ...,o fetita sanatoasa si frumoasa.Ce zici de asta?Nu poti sti niciodata...,oricum un lucru e sigur...,totul vafi bine.Sintem alaturi de tine

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Am kintrat si noi un picut, ca bebe e cuminte si doarme. de fapt el e tare cuminte, daor burtica il supara, iar atunci plange de ti se rupe sufletul. Dar asta e, sa speram ca scapam noi si de colici cumva.
Furia laptelui nu stiu, nu am facut, totusi laptic eu spun ca am suficient, in conditiile in care bebe doarme noaptea si 5 ore intre supturi. Va rog nu fiti invidioase, imi pare rau pentru toate mamicile care nu dorm noaptea, sa speram ca se vor regla cu somnicul bebelusii vostrii.
Cat despre nasterea fara epidurala (nu stiu cine intreba ca ma cam lasa memoria) pot sa spun ca e dureroasa, dar nu insuportabila. Si foarte important: cand auzi primul tipat iti trec toate. VA JUR! Eu n-am crezut, dar asa e!
Asa ca fgetele MULT CURAJ! Oricat de greu ar fi pana la urma trec toate cand va vedeti puiutii!
Eu maine merg la scos firele... in sfarsit dupa a doua cusatura.. sper ca asta e vindecata cum trebuie! Chestia e ca mi-e frica de mor de scos firele, am senzatia ca e partea cea mai nasoala! Dar lacate am avut poate ca nu va fi chiar asa de rau! Cu Dumnezeu inainte... ca doar nu voi sta cu fire la nesfarsit!
Fetele gata, ma duc sa stau un pic intinsa, ca stau super rau cand scriu la calc, paote de maine stau si eu in fundulet!!! SUPER! Dupa 3 saptamani!
Hai pupicei multi!!!!!!!!

Laura si bebe Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am incercat sa schim semnatura... Oare mi-a iesit?

Laura lui Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

fetele, merge incarcarea de foto pe yahoo, eu tocmai am terminat de incarcat 11 foto.

dati upload photo si apoi alegeti albumul in care vreti sa incarcati, asteptati sa il aduca, apoi alegeti pozele... si restul procedurii

sigur ca eu am inceput mesaju asta acu 2 ore, poate v-a mai lamurit cineva intre timp
...

a inceput sa apara mosu?

marcela 40s fix fix fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra_25-ce scump e bebeb Mark la baita si ce frumusel e imi place si culoarea la cadita

Cleomoni-vrem poze cu printesa si cu mami bineinteles

Laura_13-tinem pumnii la scos firele hai ca ce a fost mai greu a trecut,dar de ce nu ti-a pus fire care nu trebuiesc scoase?

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Buna fetele, bine v-am regasit
Imi pare foarte rau ca nu pot intra, n-am net acasa, si si daca as avea, Dani nu m-ar lasa. Are colici, si plange destul de mult. Nu prea am lapte, si tre sa bem si lapte praf sa completam meniul ca papam foarte mult. Joi facem 2 saptamani si deja avem 4100 Kg.
Aici ceai anticolici nu se gaseste, doar ceva ceai de musetel cu chimen, nu-s sigura ca-i marar. Voi ce dati copiilor pt colici ?
Sper sa mai intru curand si sa bag si niste poze.
Va las ca mancaciosul meu plange.
V-am pupat mult si mult succes tuturor
Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dandusa: crinuta e o frumoasa si cred k ii vor trece chestiile alea, caci o colega de-a mea a patit la fel cu fetita ei si i-au explicat k e din cauza faptului k ea a fost cam ingusta si k s-a lovit de oasele bazinului.Nu stiu in cat timp i-au trecut, dar acum are 10 luni si de mult nu mai are nimic.Sper sa fie tot asta cauza si in cazul tau si sa se vindece de la sine, repede...

Madalina 38+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetele :)

Sunt prietena cu Mamaana si vroiam sa va spun ca a nascut sambata seara pe 2 Decembrie 2 fetitze frumoase foc. Au 2kg si 2.5 kg. A facut cezariana pana la urma si totul e OK. E inca in spital si nu stiu exact cand ii dau drumul. Oricum, fetele sunt amandoua cu ea in salon si deja papa de la san + ceva formula. O sa va scrie ea amanunte cand vine acasa.

Va pup
, 29+

Mergi la inceput