Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Marcela-super faina camera bebelinei ,mai lasat cu gura cascata super tare ,eu daca as fi in locul bebelinei tale nu as mai sta pe ganduri as veni imediat sa ocup camera

Dbunny-bine ai revenit ,eu ii dau bebelinei mele pt colici,"Baby water","Debridat" si "bany drink" asta e ceaiut

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

dandusaceea ce povestesti tu despre fata ta parca ai povesti desprea a mea. tot asa am avut si eu nopti nedormite in care o puneam la san sugea 5 min o puneam jos, dormaea 10 min iar plangea si numai brate ii trebuie. acum la o luna parca e mai bine. noi avem doar 4050 a pus 1100 de cand s-a nascut.
pata de pe frunte si de pe ochi o avem si noi. aici doc a zis ca o sa treaca pana la 2 ani. se pare ca e din cauza pozitiei in burtica. am dus-o pe nicole aici la fizioterapie si tipa mi-a zis ca o sa-mi rezolve pata aia. o sa vad ca maine am urmatoarea sedinta. o sa-ti spun daca i-a rezolvat pata prin fizeoterapie.

Moni

POZE : http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Deschid eu capitol nou!

Oana 37+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Felicitari Mamaana!

fetelor nu va mai faceti atatea probleme cu petele de pe fata bebeilor. si eu am avut la nastere doua pete rosii, care au disparut in timp.

la mine a venit mos nicolae!

mai devreme am ajuns de la dr. bebe mai vrea sa stea la caldurica.

38 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

melindaeu am citit ca nou-nascutii nu tre` lasati sa doarma in nestire, daca nu se trezesc de buna voie atunci intervine mama, parca la 4 ore, ca lor li se goleste stomacelul f reped
asizaam tot citit ca ce cumplita e nasterea prin cezariana, printre riscuri incluzandu-l si pe acela ca dr sa rateze si sa il atinga si pe copil cu bisturiul. pe mine sa ma lase cu textele astea, la fel de bine se poate sa fie nastere naturala, dar copilul sa stea transversal si dr sa nu isi dea seama. cred ca sunt putin cam impinse la extrem toate argumentele de genul asta, si nimic nu o sa ma convinga ca se compara o nastere naturala, nici f usoara, nici f grea, cu una prin cezariana in care tu te intinzi si fac altii treaba pt tine. a, daca ma intreaba careva, nu as alege nici una dintre variante, presupunand existenta celei de-a treia, sa zicem. dar asa, fiind doar 2, eu una consider ca e mai avantajoasa pt mine personal cezariana, si nici un dr din lume, in special barbat fiind, nu o sa ma convinga ca e mai vesel sa trec prin nasterea vaginala.
dandusanu ma bateti, dar tot nu inteleg de ce nu e bine sa fie 2 cute pe un picior si 3 pe altul. ce inseamna concret treaba asta? cine face lumina si pe strada mea?
asta si ziceam, ca de buna voie si nesilita nu o sa aleg nasterea naturala, dar daca sunt pusa in situatia asta, ce mai pot face decat sa merg tot inainte? parca adinazot a avut de ales?
oricum, parerea mea e ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus, si ca daca e sa fie intr-un anume fel, nu prea ai ce face.
multumesc mult de sprijin, prinde tare bine, mai ales ca, v-am spus, alex se da rotund ca el nu are nici o teama, dar o spune pe un ton ca nici el nu se crede

chris 39+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!!!!

VA ASTEPT CU DRAG LA CAP. URMATOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si la mine a venit mosul, desi sincer nici nu ma asteptam acum, cand principala mea preocupare e sa treaca timpul mai repede. mi-a luat un portofel pe care il vazusem eu in vitrina si niste crema mustela pt dupa nastere. nu am mai scris, dar in ciuda tuturor cremelor lui peste anti-vergeturi, tot m-am pricopsit cu unele noi(alea vechi s-au estompat f bine)acum, in ultima luna, si mosu` a considerat ca ar fi cazul sa le repar. cine sunt eu sa il contrazic? bine ca nu mi-a adus dulciuri, ca atunci nu ma mai plangeam de 80 de kile, ci eventual de 85....

chris 39+ alexandra

Mergi la inceput