Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Cristina 1974 felicitari! In sfarsit ai scapat! sa te refaci repede si sa-ti traiasca printesa! Se pare ca nu o sa fiu prima care o sa nasca la 41 de saptamani (peste 2 zile se implinesc si parca...in afara de faptul ca bb e mai agitat...nimic).
Felicitari Iuly! Bravo mami! Sa-ti traiasca printesa si sa fiti amandoua fericite!
toate burticile, mamicile si bebicii!

40+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

chriss,pofta buna la clatite! vezi ce sot aaaai??

ank tre' sa vina! tre' sa vina ! tre' sa vina!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multumesc Aelita! Deja mi-am facut 10000... de scenarii! Am inceput sa fiu tare stresata! Am si nascut de vreo 15 ori in gand!

40+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

gandeste-te ca sunt atatea mamici care nasc repede si usor,si de ce sa nu fii si tu dintre acelea???
gandeste-te ca SIGUR vei naste super.fara dureri.si repede!
lasa frica de-o parte,stiuca e greu,dar incearca! alunga gandurile negre.
si dac tot nasti de mii de ori,NASTE USOR de tot atatea ori!!
iti tin pumnii sa fie totul bine !!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

va multumesc din inima mea mare, ca santeti alaturi de mine.....multumesc,INGERAS,CHRIS,AELITA,DANUTZ,DANDUSA,BAMBOLETA,CARLA2005...
cred ca asa am sa fac,cum m-ati sfatuit....nu numai ca nu o sa mai mergem sambata de sambata acolo,dar am sa tai totul din radacina.de ce sa pocneasca inima in mine,trebuie sa le spun pe fata tot ce ma doare....."proasta educatie" a mamei mele e felul meu de a ma comporta cu socrii.de cand eram micuta imi repeta intr-una: "nu cumva ca vreodata in viata ta sa vorbesti urat despre socrii tai,sau sa-i spui ceva sotului tau,care va fi,ceva despre mama lui...."....si eu sant impulsiva,cum ziceai tu AELITA,dar cu socrosenia nu pot fi decat draguta,asa cum m-a invata mama.dar cred ca am sa ma dezbrac de tot caracterul si "am sa innebunesc".deci eu sant o draguta si ma comport asa frumos cu toata lumea si toti imi da cate un picior de da-te mai incolo.....si ailalta cumnata se comporta ingrozitor de uarat cu toata lumea si totusi primeste tot respectul si atentia.dar asa e in viata,in fiecare domeniu....esti bun,esti prost......esti pusa pe harta mereu....ai tot ce-ti doresti.dar stiti de ce nu ma accepta?pt ca sant romanca si cum romania este considerata peste tot o tara saraca....si eu sant tot o saraca pt ei....cu parere de rau,dar ei sant mai saraci,ca noi de acasa.....numai ca ei nu stiu asta.....al meu sot insa da,numai ca nu-i crezut.....iar copilasii mei sant pe jumatate romani...aia e problema,am alta nationalitate.....copii mei sant romani moldoveni si tot asa ii voi creste ROMANESTE!
ma bucur nemaispus de mult ca va am pe voi si ca ma intelegeti,as fi spus si acasa,sa-mi spun oful mamei....dar ea ma gaseste mereu pe mine vinovata din toata povestea asta.....mai ales in relatia cu socrii.....cand a fost la mine,desi a vazut cu ochii ei,a simtit pe pielea ei ce tensiune este intre noi.....mama mi-a spus ca din cauza mea,ca eu nu stiu sa intretin atmosfera.....da ce-s eu frate....dama de companie?daca ei nu stiu sa lege o conversatie constructiva,sa vorbim si noi ca fimeile....ca oaminii....ce tre sa fac?sa inventez eu subiecte?ma rog,ideea este ca face mult pt mine,mai ales in situatia in care sant,cu doi copii mici,fara ajutor,cu aceeasi rutina de zi cu zi,singura printre straini.....si cate si mai cate.....

va pup pe toate!va multumesc tare mult!a voastra kokorina!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AELITA,
unde stai ?De unde ne scrii?
Am vrut s-o scot azi,dar am aflat pe ultima suta de metri ca persoana la care mergeam are gripa si atunci am facut singa imprejur...si ne-am scuzat ca nu mai putem veni...,ca ei sa ne spuna pace....Acum amin pentru miine dimineata ,cind vom merge la tanti dr.Stiu ,s-ar putea sa doarma mai bine ,dar nu se stie sigur!!Acum doua zile cind am iesit,nu o puteam trezi sa-i dau siropul si mi-a dormit 5 ore jumatate ...afara,cind am ajuns acasa...,s-a trezit si a inceput sa priveasca peretii...si a tot privit fata mea ,tablouri,jaluzele,mobilier ,pina la 2 noaptea...
Imi place felul tau de a fi...,incerci sa raspunzi la toata lumea si incerci sa impaci pe toata lumea...se vede ca ai un suflet buuun,imi place sa-ti citesc mesajele chiar daca nu imi sint adresate toate si chiar daca sint pe fuga,sau ma bitii cu fetita in brate ,incercind s-o linistesc.Sper sa nu ne parasesti dupa ce vei naste.Pupici.

Ai uitat sa ne arati ultima rochita ...,hai imbolnaveste-ma !!!

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Acum 30 de minute Dianei - dianocica - i s-a rupt apa si i-au montat epidurala. Asa ca: HAII DIANAA, fata curajoasa!!! David sa nu o chinui prea rau pe mami!

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna mamici si burtici!
IULY felicitari pt grasunica si sa-ti traiasca mare si frumoasa!
Fetelor da ce mancati de faceti bebei asa de grasi? Dr. meu a zis ca nu o sa aibe mai mult de 3.150 si stiam ca baieteii sunt in general mai grasuni decat fetitele.
O intrebare pt mamici- mai aveti timp sa le calcati hainutele la bebei?Ca mie mi-a luat o gramada treaba asta si cand citesc ca nu va lasa deloc in pace ai vostri bebei.....

deeaA36+ DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

KOKORINA,
ma bucur ca te-au ajutat mesajele noastre si bine ai facut ca ne-ai spus ce ai pe suflet ,te-ai descarcat si tu!!!Eu zic sa ramii aceiasi fata buna si educata ...si crede-ma ca isi vor da seama mai devreme sau mai tirziu de diferenta dintre tine si cumnata...,dar va fi prea tirziu ,poate.Si eu sint la fel de "bleaga" la suflet ,dar nu ma pot schimba...,totusi in situatii de genul asta,este bine sa mai actionezi si dupa cum simti in acel moment,sa uiti de educatie si de bun simt.Nu ziceai ca esti moldoveana?!?Pai ..,ia arata-le lor cu cine se pune,cum stii tu mai bine.Ia pune mina-n sold si...fa-te tata!Hai ca am luat-o razna...,incit oamenii buni la scandal...,dar zau ca m-am enervat...

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Mult curaj DIANOCICA!In curand o sa-ti tii Davidutzul in brate!

deeaA 36+ DAVID ALEXANDRU

Mergi la inceput