Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salut fetelor.
Natalia- multzam de link, cred ca o sa ma apuc si de gimnastica asta, dar cum ai facut si tu, cand mai creste un pic Vladut, ca acum nu as putea. Si noi avem bucataria bej cu cires
Silvia- mersi de lamuriri, de cura ma apuc cum am spus, dupa sarbatori. Tortul o sa ni-l trimita prin autocar. Si la noi vine soacra imediat dupa sarbatori, sa ma ajute cu bebele. Si Natalia - o sa-i dau sa citeasca inainte de toate cartea pe care mi-ai recomandat-o tu, daca mai tii minte. E tare faina si o sa-i spun ca daca nu vrea sa intram in conflict privind cresterea copilului ar fi bine s-o citeasca si sa ia aminte. Pana acum m-am inteles super cu ea, dar nu am stat niciodata atata impreuna.
Tania(Oxy) - ai fost si tu vreodata mai grasa? Nu as prea crede
Diana- tu de ce te apuci? Dieta sau gimnastica? Hai ca trebuie sa ne revenim sa aratam bine pe cand o sa creasca bebeii nostri sa se mandreasca cu mamicile lor frumoase
Ce mai fac Cornelia si Ludmila? ai mai vorbit cu ele?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nastea Bine ai reaparut si tu. Unde te-ai pierdut?
Si ce bine ca mi-ai amintit - FELICITARI MIRELA BRIANNA CU PRIMA LUNA IMPLINITA! lA MAI MULTE LUNI SI ANI!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Felicitari si din partea mea micutei Mirela-Brianna! La cit mai multe luni de acum incolo, sanatate si fericire, si multa rabdare parintilor!

Cristina, da sigur ca imi aduc aminte despre ce carte e vorba, ne-a ajutat si pe noi foarte mult.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna!

Muulta sanatate,liniste si dragoste pentru micuta !!!MIRELA-BRIANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Diana- tu de ce te apuci? Dieta sau gimnastica? Hai ca trebuie sa ne revenim sa aratam bine pe cand o sa creasca bebeii nostri sa se mandreasca cu mamicile lor frumoase
Ce mai fac Cornelia si Ludmila? ai mai vorbit cu ele?

Poze

Eu mas apuca de amindoua, dar :
1.Nu gatesc eu, nu am timp pentru asta, si no sami faca cineva ce vreau eu
2.Eu nu am timp de nimic, poate ma voi apuca de gimnastica da nu stiu cind ca es din casa la 6.45(asta dupa ce hranesc puiu, o impachetez, gatesc ce sa iau la mamica me, ma spal, ma imbrac, ma pieptan, string pat, patuc) si vin cel devreme la 19.30 acasa si se intimpla tot in ordine inversa+ma joc cu copilu
Cu Cornelia am vorbita, mita ei so deprins in brate .
Da cu Liuda inca nu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor eu is tare suparata.A murit o ciresica.Nici nu vreau sami imaginez cei in sufletul mamicii ei.of.

Va dorest un we placut.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Diana, of, sarmanica, ce durere enorma pentru bietii parinti. Sa le aline Dumnezeu suferintele!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Mare durere pentru parintii care si-au pierdut copilul. Dar probabil el acuma este fericit si ii priveste din cer pe parinti si isi doreste ca si ei aiba sufletul linistit...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

nimeni, nimeni...
Unde v-ati pierdut?
Eu ieri am facut melcisori cu branzacare au iesit ft buni si a mancat chiar si Amelia din ei. In plus am avut cartofi cu ciuperci la cuptor si bors cu varza.

Veronica, felicitari pentru bucatarie.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Mmmm, ce bine arata melcisorii, imi si imaginez ce buni au fost.
Noi am mincat paste cu brinza de oi, ficatei de pui inabusiti cu ceapa si salata de cruditati. La desert: prajitura cu ananas.

In Bucuresti e o vreme f. frumoasa, insorita, zici ca e primavara. Am fost de dimineata la plimbare toti trei. Vrem sa mergem si dupa prinz, ca e pacat sa pierdem asa o vreme.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput