Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Veronica, felicitari pentru instalarea, in sfirsit, a bucatariei! Si pentru floricica din ticker, bineinteles!
Bafta la cautari! Va recomand sa va uitati si dupa mobila poloneza BRW (black red white), au niste dormitoare foarte frumoase, da o cautare pe net, sa vezi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Natalia - ma intereseaza acum tot ce tine de slabit. Ce fel de gimnastica e asta? Banuiesc ca iti trebuie ceva "priboare", dupa cum suna denumirea.si eu mai fac gimnastica, cand are timp sotul meu sa stea cu Vladut si cand n-am eu nimic altceva de facut. E drept ca asta mai rar se intampla.
Veronica - succes la cautari!
Pupici

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Cristina, nu-ti trebuie nici un fel de "priboare", tocmai asta m-a atras. O faci simplu, acasa, numai sa ai un pic de timp liber. Eu am facut setul www.yamama.ru/club/fitness/callanetics.html" target="_blank">acesta de exercitii, luate de www.yamama.ru/club/fitness/index.html" target="_blank">aici, uite-te si acolo, poate mai gasesti ceva interesant pt. tine.
M-a atras callanetica pentru ca mai multe motive: nu trebuie sa merg la sala, n-am nevoie de aparate speciale, se pun in miscare f. multi muschi, unii dintre care nici nu banuiai ca exista , nu trebuie sa faci zilnic, ci ajunge de 3 ori pe saptamina (la inceput), efectele incep sa se vada destul de repede (chiar dupa 1-2 saptamini) si sint spectaculoase. Dar numai cu conditia sa ai vointa si sa faci macar 9-10 sedinte.
Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna!
Fetelor mersi pt.incurajari,asta e..tot era odata si odata sa se intample lucrul acesta,adica sa ne mareasca chiria,desi eu asi fi vrut sa se intample ca in cazul tau Veronica,sa fie si la noi proprietarii mai aerieni ,dar asa cum a zis si Nataly,asta ne-a dat un imbold sa ne miscam mai repede si eficient.
Silvia,mersi si tie frumos,insa noi deja am obtinut ceva informatii si bineinteles mai cautam si ne mai informam in continuare.
Lilia pai acum iesti gospodina in toata regula,si aragaz si tigai si tave..,sotul tau tre sa fie tare mandru de tine!
Cristina,mai ai putintica rabdare si o sa dai toate kg jos,bebeul e inca f.mic si oricum nici o femeie nu arata bine imediat dupa nastere,toate suntem cu putina burtica si solduri,dar sa mai treaca putin timp si o sa scapi sigur de aceste neplaceri.Eu tin minte ca am slabit f.f. mult in primul an de viata al lui Chris,insa nu pt.ca am tinut regim sau ceva de genul asta ci mai mult ca eram mereu,mereu,mereu dupa el,1 minut nu stateam locului,eram si in branci dupa el,asta pt.ca el a fost un bebe tare ACTIV si curios si zbantuit..deci iti spun ca niciodata in viata mea nu am fost mai slaba decat in perioada aceea si sincer nu imi placea deloc,abia asteptam sa ma ingras putin, chiar ma uitam cu ceva invidie la fetele care aveau ceva mai multa "carnita" pe ele
Veronica si voi aveti apart.luat in credit? de cat timp? ma gandesc ca voi poate ati nimerit inca perioada aia cand apartam.erau ceva mai ieftine decat acum si deaceea si rata e f.convenabila..dar sa stii ca oricum ar fi tot e mai bine, daca tot dai un ban scump pe chirie atunci mai bine sa il dai pt.casa ta.Vezi cand iti vine aparat sa faci ceva poze cu casa si sa ni le arati si noua
Apropo Nataly felicitari pt.o asa seara reusita,mmmmm vreau si eu,mi-ai facut pofta!
V-am pupat,bye bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna moldovence!
Of, lucru ista.
Vreau sa va zic ca nu sunt suparata pe nimeni(asta daca vati gindit ca da), de simtit eu ma simt de kk, nu ajuta nici cafeaua, fata e bine, se joaca, zimbeste, aseara o fost vedeta ca o fost ziua lui bunicu(taticul meu, ca daca era a lui, ceea ce si o fost, ea nu statea cu noi la masa), si evident bucurie mare, din mina in mina, fericita, si nedormita pina la 12.30.
Maninca, doarme, se joaca, adica tot ce e bine, isi cere drepturile cind ii foame sau are ceva in pampers, sau daca vrea ceva care ii in ochii ei si nu are in mina(mai drept zis in gurita sa o guste, chiar si pisica).
Lilia felicitari pentru tigaie si tava si aragaz, mai in scurt chiar ca nu o sa ai voie sa ai lene. Amelusa.
Veronica felicitari pentru mobila.
Silvi2 felicitari pentru slabitul asa de mult.
Cristina mititica, of astai pretul care il platim pentru bucuria de a fi mama.
Nataly, mai da ce guleai acolo la voi!!Maladets!
Tanya ce rau cu proprietarii istea, si lu soramea io ridicato asta vara in jumatate.
AAA, Silvia miam calculat si eu grasimea, rezulta ca sunt o purcica grasa, concluzia: tre de slabit da nu stiu cind.
AAA Nu am fost la medic inca cu fata ca e rind si asteptam un uchisor acolo.
Veronica felicitari pentru floricica din tikeras.
Crinia ce bine ca ai avut o rochiata diferita de celelalte.
Cuscra, da mata unde teai pierdut?Tiai gasit de lucru?a ginerasu.
Eu va las ca acus plec acasa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Cristina, la ulcer trebuie sa alegi foarte atent legume si fructe crude (fructe mai dulci), care ai observat tu ca nu iti fac rau, sau chiar sa le oparesti un pic, totul depinde de cum simti tu,
cacao nu prea ai voie, piine cu tarate sau fasole tot iti poate provoca o criza, dar poti sa te descurci cu Kashi (hrisca, arpacas, fulgi de ovaz). Deci, adaptezi programul. Branza de vaci cu fructe dulci sigur nu iti face rau. Tare faza cu "podnos" si cu comandatul tortului in Green Hils direct la Cluj (pachet de la ai tai sau mergeti acasa ??)Da, Natalia adevar graeste, dupa colici vine altceva si asa toata viata (cred ) Si in privinta la Callanetics, Natalia adevar graeste, e ochestie f eficienta in arderea grasimii, implica si "educarea" respiratiei. Eu am ales Advanced Bodyflex, sora cu calanetica, deci implica exercitti statice combinate cu tehnici de respiratie, sunt cele mai eficiente in arderea grasimilor. Dar sunt un pic cam puturoasa, si nu am trecut de faza pregatitoare (doar invatarea respiratiei si antranarea plaminilor)

Alegrutza "Balonash" - dar pentru ce cauza nobila Felicitari cu datul picioruselor- o senzatie nemaipomenit de fericita
Eu am bucataria portocalie, si culmea mi-au schimbat nesimtitii nuanta de portocaliu ca nu mai aveau, dar eu intre timp am reusit sa gasesc chestia aia pentru rosturi la fainta exact de acelasi portocaliu pe care l-am comandat (nu ma intrebati ce am facut pentru asta ). Sotul nu ma intelege cand iam zis ca oricum schimb bucataria peste vre-un an doi cu nuanta aia pe care o doream , si oricum nu sunt multumita de model si calitatea. Vezi ca la noi in Ghencea sunt vreo 3 centre mari de mobila, pe cine am trimis acolo, toti au ramas multumiti (numai eu am luat tzeapa cu bucataria ) Si la saltea nu economisi, ia un LINEAFLEX model Rosa (super ortopedic), sotul meu a lucrat in domeniul mobilei si se pricepe, eu am luat pentru copii si sunt foarte multumita. Apropo, noi inca dormim pe jos, si eu vreau masina , nu vreau mobila mai intai,va vine sa credeti??? Dar mia promis soacra ca ne face cadou un dormitor, si cica vine in ianuarie la noi!!

Natalia, bravo ca v-ati distrat. Zici de 5-8 ani in urma, si ce facem peste vre-o inca zece ani, s-ar gasi, sper si dj uri din studentia noastra Vladut e fericit ca e acasa, nu se mai scarpina, nici nu mai sunt bube cu apa, toate au inceput sa se usuce . Janna a inceput gradinita, iau ramas niste urme pe umeri unde a scarpinat tare, dar pe fata nu are TTT. Jumatatea din grupa ei sunt bolnavi, astazi am citit in EVZ ca e o epidemie . Asta e.

Tania, si pe noi frigul cumplit care a fost la noi iarna la gazda, ne-a facut sa cautam sa cumparam apartamentul, asa ca orice sut in .. te duce mai in fata

doroti , pur si simplu, ca sa te simti mai bine

Va pup, dragele moldovence-getodace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Alina, unde esti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Buna Dimineata

Cum ati dormit, fetele?

Eu numai ce am venit la lucru si beau cafelutza Azi dimineatza a venit mamica la mine Cu bomboane, si vin, si brinza de casa de la Diana Ihh!! Ce bine imi pare ca vom petrece citeva zile impreuna

Mergi la inceput

Tania, Cristina, ce fain ca veti primi bunatati de acasa!

Silvia, Veronica, imi place si culoarea rosie, si cea portocalie pentru mobila din bucatarie. Sint frumoase nuantele vii pentru un spatiu unde te intilnesti cu familia la masa. Noi avem ceva mai neutru, e bej combinat cu cires. Apropo, Silvia, noi tot dintr-un centru de mobila din Ghencea ne-am comandat bucataria, ca de altfel si majoritatea mobilei noastre. Super soacra ai, ce cadou consistent va face de Craciun.
Si noi avem o saltea super ortopedica, dar de la Saltex. O avem de 3 ani aproape si e in stare excelenta. Am cumparat-o din Tamilia, o data cu dormitorul.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

MIRELA BRIANNA

Felicitari pentru prima lunishoara, sa fii sanatoasa, papacioasa, cuminte si fericita.
Parintilor o seara romantica.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput