Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Violeta, Nastea eu chiar vreau sa incep cura aceasta. Insa trebuie sa ma documentez mai intii cu contraindicatiile. Dar imi pare sanatoasa dieta si nu pare a fi drastica. Dar am si eu o problema cu dulciurile. Cred ca din cauza aceasta si nu pot slabi, ba dimpotriva. Daca nu maninc intr-o zi ciocolata cu lapte si nuci, ma simt fara energie si de parca imi lipseste ceva. Sunt innebunita dupa Ritter Sport ciocolata cu lapte si nuci de padure.
Dar Nastea nu inteleg nici eu, unde mai vrei sa slabesti?
Natalia sper eu....
Veronica sper ca azi vor veni sa instaleze bucataria si asteptam poze.
Nastea ma gindesc si eu daca Lucian va fi blond, ca are ochi caprui. Dar cred ca da, caci tatal sau a fost balanici si cu ochi caprui pina prin clasele primare.

Eu am pus poze de la Cristmas Party. Puteti sa ne vedeti.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, sinteti un cuplu foarte frumos! Mi-a placut rochia si cum sta pe tine.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Karina, arati ft bine in rochia roz care e tare draguta. In general tu si sotul tau faceti un cuplu frumos( asa cum a zis si Natalia) Are cui semana Lucian.
Pacat ca ai numai trei poze

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!

Iata ca trec sa va salut, doar!Sincer sunt super obosita, asa ca astept deja we!
Imi plac si mie toate pozele, toate aratati super bine. Karina arati tare bine, va sta bine impreuna!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele1
Trec si eu repejor sa ma semnez...

Crinia superbe pozele de la party.Aratati foarte bine amindoi si rochita imi place.Si eu am un sutien din ala cu lipici dar parerea mea e ca sunt mai potrivite pentru fetele cu cupa A,B .Sunt sigura ca Luci va avea parul blond pina la scoala ..un nepot dea meu si acum la 10 ani are parul alb-blond.
Nati nu stiam de chestia cu varicela ..toti copii trebuie s-o faca ?Apropo,am pus 2 poze cu fursecurile care deja le-am mincat .
Silvia felicitari pentru slabit si copii frumosi.Ii doresc lui Vladut sa-i treaca mai repede bubitele.
Tania ti-am vazut flacaul ,e "cute" cum zice Deanna ,si tu la fel.
Veronica gata au instalat bucataria?nici eu n-am pus mina pe chimicale in timpul sarcinii :-).
Nastea arati bine cu kg. pe care le ai ,nu cred ca-ti mai trebuie vreun regim .
Violeta pai vin sarbatorile si tu sa tii regim ?
De mincare ieri am avut pui cu ananas si salata cu crabi ,si azi fac carne cu kiwi,receta data de Nati si orez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, am vazut fursecurile, arata apetisant.
De varicela stiu ca o fac aproape toti copiii. Daca vrei, ii poti vaccina, dar dupa cum ai vazut ce a patit Silvia cu Vlad al ei, nu ai nici o garantie.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

quote:
Originally posted by Crinia

Natalia pozele sunt, insa vor fi puse mai tirziu, caci trebuie mai intii sa le colectez... Mersi de explicatii cu webshotul.
Silvia ce bravo esti ca ai putut tine cura. Vreau si eu s-o incerc. Ziceai de careva contraindicatii, care sunt ele?
Lilia am vazut-o pe Amelus frezata, sa stii ca imi place si asa cum ii sta. Oricum trebuia frezata ca sa-i creasca parul mai des. Mai ales ca e fetita si parul trebuie sa arate frumos si bogat. Imi place si mie sa fac gite si sa prind parul cu diferite agrafe, insa nu am fetita...
Veronica ce culoare e bucataria?

V-am pupat pe toate

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Contraindicatiile sunt in general pentru cei cu gastrita, ulcer, colita si pentru cei foarte lenesi :)

Noi avem o mica lucrare de urgenta de facut, si sotul a blocat calculatorul ieri.
Cine nu stie puteti inscrie copilul in Lista copiilor cuminti de la Evenimentul Zilei, ei va trimit prin posta diploma copilului cuminte si pe 22 - 23 apare in ziar si lista, noi i-am inscris si anul trecut.

Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Multumesc tuturor pentru primire calda si cuvinte frumoase

Crinia, intr-adevar, nu este o dieta, este un mod de viata, te insanatosesti mult - mi s-a reglat tensiunea scazuta, am tenul mai lucios, nu ma mai doare niciodata fierea, sunt energica. Studiaza dupa link, poti sa treci si pe forum de acolo (e foarte prietenos, eu am un jurnal de slabit acolo) Eu ca chokolatomana mai scap, bineinteles, la ciocolata, desi nu mai exista nevoia fizica, ci psihologica (toate problemele vin din cap), dar nu mai exista acele cantitati care le consumam si nu in fiecare zi (ceasca de cacao seara - e sfanta). Si, dupa un an de cercetari si slabit am ajuns la concluzia, ca trebuie sa fii atent toata viata la ceea ce mananci, daca esti predispusa spre ingrasare.

Mananca astazi tot ce trebuie, sau miine vei vrea ceea ce e interzis. Cam asta inseamna Sibarit.

Mergi la inceput

Ce slaba e activitatea azi pe-aici. Ce s-a intamplat, fetelor.

Stii, Silvia, dieta ta e interesanta, dar probabil merge mai mult pentru cele care vor sa slabeasca mult. Cat pentru celelalte cazuri, cred ca toti( mai slabi sau mai grasi) ar tr sa adoptam o alimentatie sanatoasa insotita de multa miscare.
Eu nu am putut niciodata sa tin diete stricte( desi postul Pastelui il pot tine pe tot fara probleme).
Fetelor, care va apucati de asta: bafta multa! Sa ajungeti la greutatea pe care v-o doriti voi, cea cu care va simtiti bine.

Ce idee interesanta cu " copiii cuminti" . Numai ca Amelia e cam mica si nu prea intelege. Dar o sa incerc si eu.

Alina, numai bunataturi gatesti acolo. Ce frumos e Mosul din pozele tale.
Apropo de asta, stiti voi pe unde prin Bucuresti o sa fie Mos Craciun? Sa o ducem si noi pe Amelia.

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Ah, credeam ca se pot inscrie copiii si online. Dar asa, tr sa cumpar ziarul, sa trimit prin posta, si nu cred ca mai reusesc. Asta e.

Mergi la inceput