Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Veronica, cum te inteleg cu molozul noi cind renovam, visam si noaptea moloz, deja imi era rau cind vedeam ca se mai aduna de pe urma diverselor operatiuni efectuate prin casa.
Multa rabdare in continuare! Si mult noroc la mesteri!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Natalia pozele sunt, insa vor fi puse mai tirziu, caci trebuie mai intii sa le colectez... Mersi de explicatii cu webshotul.
Silvia ce bravo esti ca ai putut tine cura. Vreau si eu s-o incerc. Ziceai de careva contraindicatii, care sunt ele?
Lilia am vazut-o pe Amelus frezata, sa stii ca imi place si asa cum ii sta. Oricum trebuia frezata ca sa-i creasca parul mai des. Mai ales ca e fetita si parul trebuie sa arate frumos si bogat. Imi place si mie sa fac gite si sa prind parul cu diferite agrafe, insa nu am fetita...
Veronica ce culoare e bucataria?

V-am pupat pe toate

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Neata,

Karina, stringe fundite, clame si agrafe, mai stii, poate urmatorul copil va fi fetita.

Am o traducere urgenta de facut, ma apuc de treaba. Spor tuturor!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Merci mult de dieta silvvi! Chiar nu e grea de tinut fata de cele cu care ma infometam si la mine problema mea cea mai mare este pofta de dulce mmmm... Esti bravo ca ai ajuns la rezultatele dorite, tine-o tot asa si nu te da batuta!
Cred ca in viitorul apropiat ma apuc si eu de ea.
Ce spui Crinia , ne apucam impreuna?
Apropos de agrafe, am adus nepoticai ( fetita nasei) niste agrafe din Franta si e f mindra sa le poarte...si e atit de dulce cu fluturasii rozi in par

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Neatza! (oops mai spre amiaza adica)
Natalia, spor la traba, traducere usoara si rapida
Crinia, bucataria va fi roshu inkis cu inserturi din culori metalice ( manerele, blatul si canturile). Din pacate n-au mai venit ieri sa o monteze, ii astept azi
la toate

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma
Noi de azi avem baietel in casa.

Aici era inainte
Si asa este acuma. Sau asa

A tuns-o tati in casa. Iar ea e ft mandra de noua tunsoare. S-a uitat in oglinda minute in sir si prima reactie a fost o exlamare plina de entuziasm " uite, e ca la Vadutz"

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Buna Fetelor,
eu cu dispozitia stau foarte rau, si ceva probleme, dar dupa ce am citit mesajele voastre parca sunt mai bine. In deosebi m-a amuzat " uite, e ca la Vadutz". Am vazut pozele cu Amelush tunsa, la fel e simpatica, dar daca ajuta pt un par mai sanatos e si mai bine.
Lilia, felicitari pentru tigai si spor la facut mincare cit mai multa si gustoasa. Ce sot minunat!

Am vazut si pozele de la intilnire, Toate aratati foarte bine, si avem gravidute simpatice.
La fel am si eu rugamintea sa puneti numele le fiecare poza, caci pentru voi care deja va cunoasteti si pe "viu" e mai usor dar pt mine ceva mai complicat.Multumesc.

Bine ai venit Silvia, ai o familie draguta si asa copilashi marisori, e greu de crezut. Multa sanatate si sa scapati cit mai repede de bubute.

Violetik si Crinia, eu tot vreau in clubul vostru, incercam dieta?

Natalia, am vazut pozele cu flacaul tau, ce interesant e cu gurita murdara de ciocolata. Dar de ce asa putine poze?
Spor la lucru.

Alergutza, asteptam poze cu bucataria.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Karina, ce baiat mare deja aveti, multa sanatate.
Interesant si baiatul meu peste 1 an va fi tot blond sau se va schimba?

Fetelor, ce multe noutati am scapat. Imi cer scuze dar nu mai am timp azi, poate recuperez si miine.
Referitor la poze, am vazut pe toate sunteti toate foarte simpatice si copilashii foarte, foarte draguti.

si o zi buna.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Gata, am terminat.

Nastea, cred ca glumesti cu slabitul, in poze arati slabanoaga rau, ce sa mai dai jos de pe tine?
O dispozitie cit mai buna iti doresc!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Nastea, sper ca nu s-a intamplat nimic rau. Pupici si sa vina dispozitia inapoi iar problemele sa treaca.

Merci la toate fetele de complimente la adresa Ameliei si sotului

Eu am intrat acuma in albumul comun. Toate pozele au numele fetelor. La primele poze am pus in paranteze si numele de pe forum. Dupa asta nu am mai pus, sper sa fie clar. Altceva nu stiu ce sa fac. Nu inteleg ce aveti voi in vedere cand spuneti sa scriem si numele. Vreti numele si la pozele unde scrie: " idem si poza de grup?" Spuneti si ne executam

Natalia, spor la treaba

Violeta parca am citit ca pentru reducerea poftei de dulciuri, se ia Crom( pastilute)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Nastea23
Violetik si Crinia, eu tot vreau in clubul vostru, incercam dieta?

Iote la dinsa, da de unde vreai sa mai slabesti?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput