Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele frumoasele.Ce bine ca v-ati intilnit toate de data asta si ati petrecut asa de frumos.Toate aratati super bine.Veronica si Silvia ma bucur de cunostinta.Elena nu ne atati si noua ceva poze de la nunta ?sper ca nu te-ai suparat pe noi de nu mai scrii pe aici ?

Noi sintem binisor.Mi-am facut de lucru cu bradutul ca acum trebuie sa-l pazesc sa nu-mi traga Deanna de vre-o jucarie sau sa bage in priza sa se aprinda beculetele ...nici nu mai stiu in ce limba sa-i lamuresc sa nu atinga nimic .
Vineri am facut fursecuri pentru Craciun de 2 feluri si le-am pus la congelator deja.Si seara am mers cu sotul la un concert ,unde mi-am incarcat bateriile pe ceva timp.
Bun venit Silvia in club.!
Lilia pupici Ameliei pentru tunsoare.Mie imi erau tare dragi coditele ei si parul des.Felicitari pentru tigai si sa faci numai bunatati.
Tania(oxy) am ris cu hohote la comentariile sotului ,sa stii ca si eu am patit-o .Mi-am schimbat nuanta si sotul nici n-a observat.Chiar incepeam sa ma enervez ca doar nu sintem casatoriti de 20 de ani
Nati bradul l-am facut exact ca si anul trecut.Imi pare rau ca n-am cumparat un bradut fresh sa miroasa si la noi a iarna .L-am vazut pe Vladut cu boticul de ciocolata si-i asa de scump..si puiul meu zice la fel "mami bec .Biscotti am facut dupa receta www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=2452" target="_blank">asta.Is foarte gustosi ,mi s-a parut ca seamana la gust cu blatul de la brownie capucinno.
doroti de bebe 2 cred ca ne apucam pe la vara viitoare.Asteptam sa mai creasca Deanna un pic.
Alinka mai facut curioasa cu "in asteptare de ..."??? daca nu-i secret .
Crinia ce mare s-a facut Luci ,nici n-ai zice ca inca n-a implinit 2 anisori.Pupici de la noi si sa nu va mai imbolnaviti.

pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut

Ma bucur mult ca moldovencele noastre se intilnesc si petrec impreuna sarbatorile. Frumoase sunt fetele noastre, am vazut pozele si mi-au placut. Am fost surprinsa sa vad asa multe fete si inca citeva noi in gasca noastra. De aceea daca nu e cu suparare va rog frumos la fiecare poza sa puneti numele sa stiu cine-i cine. Mersi anticipat.

Natalia da, am pus ceva poze noi cu Lucian. Si noua nu ne vine a crede ca creste asa de repede si de acuma arata mai matur si numai este bebe-ul mamei. Mie imi place foarte mult perioada cind ei sunt bebe si arata ca bebe. Cu parere de rau nu stiu cum sa mut albumul si sa-l pun printre primele. Poate imi spui procedura.
Natalia, Lilia, Davina multumesc mult pentru cuvintele frumoase in adresa feciorasului. Da el este un blond blond cu ochi caprui. Si tata si mama in tinetrete au fost blonzi de aceea si Lucian e blond.

Noi am fost la petrecerea de Craciun organizata de compania sotului. A fost super misto. Nici nu ma asteptam la asa ceva. Toata lumea a fost imbracata ca la bal. Barbatii la costul sau camasa cu cravata, doamnele cu rochii de bal, care mai de care. Insa aproape 90 % din doamne au fost imbracate in rochii de culoare neagra, vreo doua in rosu, una in alb si eu in roz. Mi-am luat sutien care se lipeste, adica e fara (lemci sau cum sa-i zic in romana, poate ma ajutati ...) La inceput imi era teama sa nu sa se dezlipeasca insa nu mi-a facut fieste. Chiar m-am simtit foarte bine in el.
A fost mincare variata cu dulciuri, inghetata....si dansuri. O sala mare si amenajata misto.
Mai scurt am ramas foarte placut impresionata...si imi pare bine ca mi-am luat rochia (deoarece imi faceam griji in ce sa ma imbrac ca rochia este de vara si decoltata).
Mincare azi: cartofi copti in rola cu aripioare.

V-am pupat si ve doresc o zi cit mai buna

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Davina, merci de reteta de biscotti, pare interesanta si usor de facut. O pun la coada de asteptare.
Sa ne arati fursecurile cind le vei decongela si pune pe platou de Craciun.
Nu cred ca e suparata Elena pe noi, altfel n-ar fi venit la intilnire, nu? Am inteles ca e f. ocupata in ultima vreme.
Sa vedem cum va fi si la noi cu bradul, va trebui sa-l pazim si noi de exploratorul casei.

Karina, ce bine ca te-ai distrat frumos. Ai si poze cu rochita? Alea se numesc bretele (la sutien). Si aici se vind asa sutiene, mereu am fost curioasa cum se tin asa lipite de corp.
Albumele le poti muta f. usor: in dreapta, mai sus, exista optiunea "rearrange" (pe linga edit, properties, etc.), apesi pe ea si se deschide o alta pagina cu iconitele albumelor. Tragi pur si simplu cu mausul iconita albumului dorit in pozitia dorita, si dai "save". Cam tot asa poti muta si pozele in interiorul unui album.
Pozele parca le-am semnat toate, in afara de cele de grup mai mare, dar m-am gindit ca deja lumea a inteles din alte poze "who is who" si de aia nu mai e nevoie de explicatii. Dar daca vrei, pot edita titlul acelor poze.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Buna tuturor!!

A fost o SUPERINTALNIRE!! Am vorbit mult, si a trecut si Mos Craciun pe la noi, am ramas foarte impresionata. Lili si Natalia, trebuie sa-i dati sansa la revansa lu Mosul din partea noastra. Si da, n-ai zice ca fetele sunt mamici ale unor copii marisori, sunt niste domnisoare! frumoase si suple!

Avem si noi noutati: lu Janna aproape ia trecut varicela, dar a luat-o Vlad , si asta fiind vaccinat. Si am dat vreo 1.5 mln pe vaccin 2 ani in urma. Fiind 100% sigura ca nu poate sa oia , am cam fost cu Vlad si la petrecerea Minimax si pe la supermarketuri. ASa ca cred ca vine o epidemie de varicela la Bucuresti. Nu imi vine sa cred , dar cu Janna a fost de 10 ori mai usor, Vlad mirie, se scarpina, dar e fericit ca sta acasa
Incerc sa ma lamuresc cum e cu albumul, sa pun si eu poze.
Va pup, si MULTUMESC tuturor pentru o primire calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Diana, ati fost la doctor? ce v-a spus? Sper ca totul este bine.

Noi de azi avem baietel in casa.

Aici era inainte
Si asa este acuma. Sau asa

A tuns-o tati in casa. Iar ea e ft mandra de noua tunsoare. S-a uitat in oglinda minute in sir si prima reactie a fost o exlamare plina de entuziasm " uite, e ca la Vadutz"

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

iati stricat capul fetei!!!
sai creasca parul repede inapoi.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Am reusit si eu sa pun cateva poze in album, ca sa va mai atrag acolo, va spun ca am pus si pozele mele Inainte si dupa slabire cu 13 kg in aceasta vara, si bineinteles cu urmasii mei

Mergi la inceput

Natalia, am vazut poza si de la intalnirea de la chisinau, inca odata am primit dovezi, ca ai un talent organizatoric si te implici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Ce mult ma bucur pentru voi fetelor!
Sper ca si fetele de la Chisinau o sa ia exemplu sa ne intilnim si noi...Ce spuneti?
La poze inca nu am reusit sa ma uit ca am vrut din prima sa citesc cum a fost initlneala.
silvvi, sanatate multa lui Vladut si sa iesiti repede din varicela.
Cum ai slabit 13 kg? Imi spui si mie secretul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Silvia, ma flatezi, dar la mine e mai mult vorba de insistenta decit de talent organizatoric.
Scuze ca am uitat ieri sa-ti dau datele privind contul comun aseara, dar vad ca ai fost ajutata deja, ma bucur. Ce mica era Janna, si ce ochi mari are in poza, e o scumpa!
Nasoala faza cu varicela, dar nu te invinovati pt. ca ai molipsit mai multi copii, nu aveai de unde sa stii. Eu am citit undeva ca in SUA chiar se recomanda sa aduci copilul in colectivitate cind are varicela, ca sa faca boala cit mai multi copii, intrucit la maturitate aceasta boala se suporta mult mai greu decit in copilarie. Alina (Davina), asa o fi, stii cumva?
Impresionante pozele cu fusta, chiar, cum ai reusit sa slabesti? Nu ca m-ar interesa, dar eram curoasa.
Am remarcat picturile murale din fundal, si noi avem, dar ale noastre sint mai modeste.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Hello-o-o
Sorry ieri nu am mai intrat sa imi impartasesc impresiile,dar subscriu si eu la tot ce au zis fetele aici,intalnirea,mai bine zis"marea intalnire" a mers cat se poate de bine,am cunoscut si fetele mai bine,sunt toate de viata si foarte deschise,ceea ce eu apreciez tare mult,si ca sa va conving ca impresiile au fost pe masura va zic ca am visat noaptea intalnirea noastra
Tin sa le multumesc si eu Liliei si Nataliei ca s-au intalnit cu Mos Craciun,si ca le-a transmis daruri pt.noi,muuuultuuumim!! dar tre sa ne revansam si noi fata de mos cumva
Am tras si eu cu ochiul acum la poze...sunt tare simpatice moldovencele noastre,si pozele sunt tare reusite
Hmm dar nu inteleg de ce nu se vad pozele mele,ca mi-am pus si eu ieri cateva,dar nu se vad,cred ca nu sunt publice? sau habar nu am..
ca de pus sigur le-am pus,ca eu le vad cand ma loghez,dar nu apar acolo la toate albumele,cred ca le-am pus pe privat?
Nataly daca poti sa te uiti care e baiul? vreau sa se vada pozele,dupa cum ti-am spus si ieri m-am semnat cu Sirbu7,please trage si tu cu ochiul acolo
Apropo Carina ti-am vazut piticul,intr-adevar a mai crescut si e tare dragalas.
Silvia2 ti-am vazut si copilasii tai,sunt niste blonduti frumushei,sa iti traiasca!

Tanya

Mergi la inceput