Clubul moldovencelor de peste Prut (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
Nici la noi n-a venit mosul Nicolae.De fapt niciodata n-am primit cadouri de sarbatoarea asta .Azi am vrut sa-i fac surpriza Deannei si sotului impodobind bradul, dar nu mi s-a primit .Copkilu n-a vrut sa doarma cind m-a vazut cu bradul si sotul intimplator a venit la amiaza acasa ..asa ca am decorat impreuna .Primele ornamente le-a pus ea in brad si eu o pozam hihi.A fost vesel ,nici nu ma asteptam sa coopereze.
Nati am facut biscotti pentru prima data si mi-a placut la gust.Am si congelat o parte pentru Craciun.
Nastea frumoasa casuta ia adus bunica lui Alexandre.Receta de Napoleon am luat-o de www.kuking.ru/my/viewtopic.php?p=684212#684212" target="_blank">aici.
Crinia ti-ai decis cu ce te imbraci la party ?eu cred ca un "little black dress" te scoate din incurcatura ...tare faza cu copilu spaniolcei
Lilia si Diana ce frumos scrieti despre printzesele voastre ..te apuca o duiosenie .. multi pupici de la noi.
Ludmila si Lucia ce pacat ca nu aveti net ,ne lipsiti mult.
Tania da ce discoteci nu-s la Kiev ?sau n-ai cu cine te duce ?dansul arde caloriile si mai face si dispozitie buna.
fetele pupici si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Salutare,

vad ca lumea deja il asteapta pe mos Nicolae... Ma alatur si eu atunci!

Nastea pozici cu nepotelu nu am cu mine, sunt acasa, cu toate ca ar trebui sa iau vreo citeva cu mine pe usb.

Davina discoteci sunt pe aici pina peste cap. Si mergem prin cluburi destul de des. Dar uite ca daca in Chisinau umblam prin discoteci ca sa dansez, aicea e prea fitzoasa lumea pentru asa ceva Nu prea ii vezi dansind, mai mult stau si "admira" privelishtea Cu toate ca pe dupa 1 noaptea incepe a se mai descatusha lumea. Si pina la urma dansurile sunt dansuri, da sportu e sport!

Azi e ziua lui taticu, marti a surorii, asa ca fac azi o "posilka" cu cadouri acasa. In general iarna e sezonul sarbatorilor de familie la noi, vreo 4 zile de nashtere --> gaura in buget . Ei dar imi face mare placere sa-i bucur pe ai mei cu ce pot macar Mamica ieri m-a anuntat ca vine in ospetie pe data de 15, asa ca o ashtept cu mare drag!!!

Cam astea toate noutatile de ultima ora. Va pup si va doresc numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Nastea23
Diana, crezi ca numai voi ati fost rai? Nici la noi nu a venit mosu . De fapt niciodata nu am primit cadouri pe aceasta data, nici nu stiam de ea, rusine. Lasa ca la anul repar greseala, macar pentru micutul meu.
Ce mai nou la Natalita? Sa nu uiti sa pui poze cu cercei, bine?

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Cuscra las ca eu nu tin la sarbatori pe stil nou ci pe stil vechi, deci inca nu a venit Nicolae, e mai tirziu poate atunci primim ceva, cel putin putem sa ne reparam in fata micutilor.
La noi tot pe vechi, poate so duce mamica miine cu ea la medic, tre sai sunam amuseara ca sa ne zica daca putem merge miine.
ginerasu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Davina
Lilia si Diana ce frumos scrieti despre printzesele voastre ..te apuca o duiosenie .. multi pupici de la noi.
poze

Alina da ce te impiedica sa mai faci un bb??Si sa fie si la voi duios?
Si apropo de bb2 inca nu se anunta nici o moldovanca?

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare moldovencelor
Cum o mai duceti? noi binisor,hmm doua zile la mine a mers cam greu netul,se incarca taaaaare greu asa ca m-am lasta pagubasa si nu am scris,azi vad ca ptiu-ptiu e binior.
Pt.tiza mea (Tania) din Kiev,muulti ani fericiti taticului tau,si sanatate din plin! macar spune cati ani are nepotelul,ca ne-am dat seama ca tare il iubesti
Sa va spun la noi cum a fost cu Mos Nicolae..lui Chris i-a umplut ghetutele cu tot felul de dulciuri,tare se mai minuna si era atat de fericit ca nici la gradi nu mai voia sa mearga,zicea ca cine o sa manance dulciurile cat el o sa fie plecat?hehe Mosul a venit si la mine,chiar nu ma asteptam,nu ca asi fi fost rea,dar totusi..cand dau sa ma incalt vad ca nu merge bine,ma incomodeaza ceva,dar nici prin cap sa imi treaca ca e ceva,cand scot cizma imi zboara de acolo un inelus din aur .Problema e ca imi era putin mare si nici nu prea era genul meu..,asa ca i-am spus sa il schimbe sau sa imi ia altceva in loc,saracutul,stiu ca a facut un lucru frumos pt.mine,dar stiu ca el nu se supara,chiar am ras amandoi pe seama asta
Nastea tu ai intrebat daca si baietii fac la fel,daca sunt la fel de blande ca si fetitele,sa stii ca o sa traiesti cu siguranta astfel de momente,te asigur,din cte stii baietii sunt asa,mai mamosi.Eu cu Chris am parte in fiecare zi de asa ceva,si iti spun ca imi creste inima cand el e asa de dulce si de iubaret,de multe ori vine asa la mine ma pupa si imi zice imediat ca ma iubeste.Asa ca daca dai dragoste primesti inmiit mai multa..
Vam pupat si o zi buna!

Tanya

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tania21
Azi e ziua lui taticu, marti a surorii, asa ca fac azi o "posilka" cu cadouri acasa. In general iarna e sezonul sarbatorilor de familie la noi, vreo 4 zile de nashtere --> gaura in buget . Ei dar imi face mare placere sa-i bucur pe ai mei cu ce pot macar Mamica ieri m-a anuntat ca vine in ospetie pe data de 15, asa ca o ashtept cu mare drag!!!

Cam astea toate noutatile de ultima ora. Va pup si va doresc numai bine!!!

La multi ani pentru taticu si surioara!!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, pentru tatal tau si sora ta, Tania! . Aici Mos Nicolae a fost deja. Acolo mai aveti de asteptat doua saptamani

Tania(Oxy), ce frumos din partea sotului ca s-a gandit la tine si ca ti-a facut asa surpriza placuta. Mie Mosul nu mi-a adus nimic. Vedem noi de Craciun cum va fi.

Alina, ce fel de biscotii? poze nu ai?

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Multam fetele pt felicitari!

Iote ca nici nu ma gindeam ca asa devreme vine mos Nicolae la voi, eu ma gindeam ca pe 25 decembrie, dar da marog... obiceiurile sovietice de pe vremuri...

quote:
Si apropo de bb2 inca nu se anunta nici o moldovanca?

Da cu bb1 ce deja s-a incheiat lista anunturilor? Eu inca stau la coada...

Tania (oxy) nepotu meu e deja mare, implineshte 6 anisori in februarie, 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by Tania21
Iote ca nici nu ma gindeam ca asa devreme vine mos Nicolae la voi, eu ma gindeam ca pe 25 decembrie, dar da marog... obiceiurile sovietice de pe vremuri...

Tania, pe 25 vine Mos Craciun. Atunci vin alte cadouri. De Mos Nicolae, traditia spune ca cei cuminti primesc ( se pune in incaltaminte) dulciuri, cei care nu au fost cuminti, o nuielusa. Dar ma rog, traditia s-a cam deformat si lumea foloseste aceasta zi ca motiv sa mai faca sau sa mai primeasca niste cadouri . Si pe urma vine Craciunul, si mai vine si Revelionul. In cazul tau, cu zilele de nastere pe care le mai ai in familie, daca ai sta in Romania, cred ca nu ti-ar ajunge doua salarii pentru atatea sarbatori

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Valeeeu Lilia pai inseamna ca eu n-am fost cuminte deloc!

Duminica trecuta ne plimbam printr-un centru comercial aproape pustiu (cu preturile de acolo nici nu ma mir). Si uite ca sa apropie un baietash de mine si imi intinde o "nuelusha" aurita (facea de fapt reclama la un butik cu cadouri si jucarii de brad ). Ei tot macar putin cuminte am fost daca era aurita...

Mergi la inceput