Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

As avea si eu o nelamurire : am inceput de o saptamana tratamentul cu Maca si BU iar capsulele de Maca pe care le-am cumparat, au o concentratie de 280 mg, fata de 500 mg, cele recomandate de Livia. Iar acum nu stiu cum ar fii mai bine, sa iau 5 sau 6 capsule pe zi? Daca as lua 5, aportul pe zi ar fi de 1400 mg, daca as lua 6 capsule, ar fi vorba de 1680 mg, in comparatie cu 1500 mg/ zi, concentratie care reiese din tratamentul Liviei. Voi ce parere aveti? Momentan m-am gandit sa iau 5/zi, in 3 prize(2-2-1)
P.S.: Sper ca nu v-am zapacit cu atatea concentratii si capsule

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

L5845 Probabil ai cumparat Maca de Lab. medica. Iar cele recomandate de Livia sunt de la Innovatics, de 500 mg dar sunt mai scumpe. Eu am luat din cele de la Medica cat scria in prospect si era echivalent la gramaj cu calculele tale si ce scria Livia.
In loc de ceaiul ala de slabit eu iti recomand apa plata, cel putin doi litri pe zi si incepi cu un pahar dimineata pe stomacul gol.

Mult succes cu tratamentul!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetele mele dragi. Nu am mai intrat pt ca in ultima luna nu am mai fost "naturista" ci nitelul "stimulata". Maine e ziua cea mare cand ar trebui sa vad daca IA a reusit. Eu insa pun raul inainte si nu imi fac mari sperante. Daca nu e bb, in decembrie vreau sa ma intorc la naturiste pt ca din ianuarie sa ma stimulez din nou. Credeti ca este bine sa iau in decembrie tratamentul meu obisnuit, adica BU 3/zi si Napraznic 3/zi si sa adaug si Maca?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Catty,iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu!
L5845 ,nu vreau sa te dezamagesc,dar din cite le-am citit eu pe fete,spun ca nu au vazut rezultate decit dupa Maca de la Innovatics..nu poti sa le schimbi pe care le ai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Vazand ca "ati interzis" lui L5845 ceaiul SANYE, care nu stiu ce este...dar zicea de celulita, intreb si eu ceva: are influenta negativa otetul de mere cu tot tratamentul naturist al Liviei? Iau cateva lingurite pe zi cu apa inainte de a manca ptr. stimularea eliminarii rezidurilor si arderea grasimilor.

Am 2 luni de NATURIST..

Un sfat: controlati-va si mergeti la medic si ptr. cel mai mic lucru suspect. Nu e posibil in 2007 de-acum sa se moara in floarea varstei ptr.un banal nodul la san!!!

Bun venit fetelor noi si pupi la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Multumesc din tot sufletul, fete dragi Idaira si marrina . Intr-adevar, cele cumparate de mine sunt de la Medica si chiar azi o sa merg din nou la farmacia naturista ca sa-mi iau din cele de la Innovatics. In cazul nefericit in care nu o sa gasesc, o sa-mi comand prin internet, iar pana o sa-mi ajunga cele "valide", o sa iau totusi din astea de care am, ca sa nu fac intrerupere. Oricum, de 2 zile de cand am inceput sa iau cate 5 /zi, am simtit deja o usoara tensiune in ovare si sani. Poate ca asta trebuia sa simt de la inceput.
In legatura cu slabitul, o sa incerc totusi sa iau ceai de soc, am vazut ca are o arie mai larga de actiune ( bronsite, contra infectiilor urinare).
Oricum va multumesc inca o data pentru lamuriri.. Ce bine e cand ai pe cine sa intrebi si primesti raspunsurile de care tai nevoie .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Gudinde ce mai faci vecinico??

Ioana sar'mana de intrebare. vecinica frumoasa si sufletista.

Cam catranita sa zic asa. Ciclul s-a mai reglat dar mi-e si rusine sa-i zic ciclu. Nu stiu daca se mai confrunta cineva cu asa ceva. Practic dureaza o singura zi si consta intr-o pata mai mare; nici nu umplu calumea un tampon. Scuzati detaliile grafice dar nu stiu ce sa fac cu endometru meu. E practic inexistent.

In rest e bine.

A propos ca tot suntem naturiste. Acum ceva timp nu mai stiu exact cine adimercedes sau danutza_c (nu conteaza pe amandoua) ziceau ceva de capsule de usturoi pt tahicardie. Fetelor am cumparat si eu capsule Bano cu extract de usturoi, paducel si vasc si functioneaza f bine.

L5845 ia Maca de la Innovatics neaparat. Stii, chiar daca aparent este acelasi lucru conteaza f mult cum a fost obtinuta: procesul tehnologic si puritatea subsatntei de la care s-a plecat. Si la medicamentele alopate: doua produse de la firme diferite dar cu aceeasi substanta activa pot avea efecte foarte diferite caci conteaza enorm puritatea substantei folosite, procesul de cristalizare, tipul instalatiei etc.

Fetelor va imbratisez cu drag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Gudinde i-mi pare rau ca nu esti multumita de lungimea CM-ului, intr-adevar e cam putin, o zi, dar stiu ca sunt diferite tratamente pentru cresterea endometrului si implicit lungirea zilelor de CM. Stiu ca Gabiu de ex. lua estrofem pentru cresterea endometrului. Ai fost la dr. si i-ai spus care e problema de fapt??? Pentru ca ar trebui sa-ti dea un tratament medicamentos. Stiu ca esti o fata "naturala", dar uneori mai trebuie sa-l ascultam si pe nenea , ce zici?
Madalina_1968 eu stiu ca otetul de fermentatie naturala, cum e cel de mere e bun, nu afecteaza fertilitatea. Otetul din vin si orice alt otet pe care nu scrie "de fermentatie naturala", nu sunt bune. Mie de ex. in trat. prof. Andritoiu mi-a prescris sa beau zilnic cate un litru de "limonada" alcatuita din: otet din mere si miere(de fermentatie naturala), 8 lingurite la litrul de apa si amestecat cu miere poliflora dupa gust. Asa ca dupa parerea mea poti sa bei linistita, eu asa stiu ca nu-ti face rau. eu chiar nu stiam ca otetul arde grasimile din organism, de ex. Am observat ca am mai slabit de cand tin trat. asta si nu stiam de ce, cred ca de la otetul ala. Asa ca multa bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Mersi Ioana!
Intr-adevar "m-am inspirat" si din tratamentul Dr. Andritoiu, adica mi-a dat curaj, vreau sa zic. De data asta l-am cumparat de la erboristerie (ca Plafar in Romania), deci trebuie sa fie natural. In scurt timp imi fac eu. E simplu si FUNCTIONEAZA perfect la colonul meu lenes. Noi femeile in general suntem mai predispuse ca barbatii la constipatie, deci si la celulita. Cine e interesat si nu ne abatem de la subiect...cu drag va scriu reteta.

Ptr. arderea grasimilor e F. indicat si ceiul verde si cel de urzica (diuretic garantat).

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Annaa,sa-ti traiasca princesa si sa fi-ti sanatosi.
intreb si eu ca si Ioana,ce fel de combinatie de ceai ai baut,poti sa ne spui? Eu beau ,,fintini''de ceaiuri si ...
<MONI

Mergi la inceput