Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by Madalina1968

Kiddo, cum e cu cana de apa fierbinte dupa masa???
Si de ce ti-ai strica stric dintii???

Pupi la toate!

asta-i, cum a zis si miki, topeste mai repede mancare, grasimi, tot. si nu-i doar ca nu-i bine sa alternezi rece si cald, nu-s bune nici temperaturile extreme pentru dinti, chiar daca nu alternezi. metoda o stiu de la o gagica, era grasuta acu vreo doi ani, porma a inceput sa faca treaba asta, dar am impresia ca a renuntat si la dulciuri, la paine si acuma e chiar slaba. si, ce-i drept, n-am vazut sa aiba dintii stricati, dar na, io ma stiu cu dantura sensibila. astea le scriu, de altfel, mancand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by gudinde

Kiddo eu am gasit sare grunjoasa marina saptamana trecuta la Billa Floreasca.

fac o vizita neaparat... da' ce ciudat mi se pare sa nu se mai gaseasca sare din asta grunjoasa, care oricum trebuie la muraturi, de exemplu! doar tot felul de tuburi, tubusoare si tubulete cu sare care mai de care mai iodata si mai marina si cat de fina posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gudinde am luat sare mare dar nu e marina. E sare vrac din muntii nostri. De ce tb marina? Are alte proprietati? Si in ceea ce priveste E-rile mi-am zis ca nu patzeste nimic dansa ....poate o face mai catifelata

Fetelor astazi cautai ligheam mare. Si gasii unul super misto , cred ca imi ajungea apa pana la buric dc stateam in el (era ca un castron inalt si larg) dar nu-l luai pt ca era.... rosu . Nu se asorta cu baia . Tb sa mai caut .

Chivutz zici ca tb sa te opereze pt chist. Ce fel de chist era? Hematic? Vreau sa stiu dc tratam tau ar da rezultate si la mine pt ca eu sunt suspecta de un chist hematic si automat se intelege ca e vb si de o endometrioza.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Moni-Binenteles ca ar fi cazul ca Doamne Doamne sa ne trimita prin Mos Craciun cate un BB{chiar doi ca ne suparam}.
Sunt convinsa ca o va face,intr-o buna zi!
Eu folosesc tinctura de muguri de zmeura pe care o iau fara pauza la ovulatie.Iau si vita E{din a-5-a pana in a-19-a zi a CM],si beau si ceai de napraznic 3 cani pe zi.

Tu cum te simti?Ceva simtome?A cata zi de CM esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Oana_2006-ti-am trimis schema mea de trat.pe e-mail.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

Fetelor va rog sa-mi spuneti daca pot sa incep un tratament naturist dupa 3 luni de stimulare cu Clostylbegit(am luat cate o pastila in zilele 5-9). Sa fac o pauza si sa las ovarele sa se odihneasca o perioada sau pot sa incep cu branca ursului, napraznic,eventual si alte plantute? Cu stimularea pe care am facut-o am reusit sa dezvolt doar cate un folicul de 20 mm dar nu am reusit nimic.Daca nu iau nimic unul dintre ovare, care are si trompa mai buna, nu functioneaza. voi ce parere aveti? Multumesc, Criss.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Crris bbc eu zic sa iei Maca de la Innovatics de acum. Ac regleaza hormonii si stimuleaza ovarele. Ai sa vezi ca o sa ovulezi cu maca. Sunt fete care nu au raspuns la Clostylbegit dar au raspuns la Maca. Pe langa Maca poti lua napraznic, vitamina e din ziua 5 pana in z 15 si cred ca e suficient.
Maca o poti lua mai ieftin de pe site-ul lor (Innovatics).

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Miki draga,eu drept sa-ti spun nu stiu ce fel de chist a fost,pt.ca aici nici macar fisa cu diag.nu trece prin mina mea,ecografia o trimit la doct.si el pe urma imi zice ce se poate face.Eu,nu stiam de chist hematic doar de aici de la voi,problema mea a fost ca trebuia sa merg dupa o luna la eco.sa vada daca se mai mareste si in acea luna a si disparut,datorita trat.nat.Eu, zic sa iei in continuare ce mi-ai zis{zmeura,napraznic,vit.E...} si sa mai faci eco.odata la 2 luni sau cind termini trat.de 3 luni.
Ancuca draguta,ma simt mai bine,sunt in Z33 dar stau ca pe spini deoarece am mai avut eu prelungiri si m-au dezamagit.Ma apasa dinou in dreapta,chiar nu stiu de ce,asa ca stau linistita.
Va ,pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

Miki, multumesc mult pentru raspuns.Asa am sa fac, deoarece am mai mare incredere in tratamentele naturiste decat in orice altceva. Eu am luat in august si septembrie ceai de napraznic si cretisoara si tincturi de branca ursului si zmeur. a trebuit sa opresc acest tratament deoarece doctorita mea a spus sa incercam o stimulare. Cand am fost in septembrie la eco ea m-a intrebat daca am luat ceva tratament deoarece aveam un folicul mare (din pacate nu pe ovarul cu trompa buna) si un endometru foarte bun.Sper sa reusesc sa-l pun in miscare si pe celalalt ovar. Daca iau Maca sa mai iau si branca ursului? Sau au acelasi efect si Maca e suficient?pe toate, Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

criss_bbc daca as putea zice ceva in completarea lui miki... Maca iti va ajuta f mult si endometrul pt ca tratamentul pt stimulare afecteaza endometrul.

Mergi la inceput