Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Miki-Miki-si eu vreau un lighian in care sa intru pana la buric,dar nu am gasit.Oare o galeata de gunoi ar fi buna??
si nu mai uita sa-ti cumperi sare grunjoasa,fara E-uri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Chivuta,tin pumnii sa fie cu ochi, ar fi sa se intample minunea.Cu simptomele cum stai?Ficatelul e bine?A mai facut figuri?
Eu sunt bine, nu am mai fost activa in ultimul timp pentru ca sunt inca in pauza de orice tratament,mai las organismul sa se "aeriseasca", dar va citesc cu mare drag pe toate.Mariee ce-o face , pe unde o fi?Mai stie cineva ceva de ea?toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

ancuca_b,iubita,pai daca vrei sa-ti imbunatatesti performantele la cap,inghite Maca de la Innovatics !!
Eu sint z8 dar din doua in doua zile,sotul stie ca are program artistic
Multe persoane spun,ca atunci cind te gandesti mai putin,atunci se intimpla.Ei,yo nu pot face parte din categoria lor,dar nici nu a devenit o obsesie...e o dorinta intensa,plena si exarcebata la maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

quote:
Originally posted by gudinde

Iubita sa stii ca si eu am avut efecte pozitive din prima luna.

Inseamna ca sunt pe drumul cel bun. Oricum sotu' nu se supara de efectele tratamentului , mai nasol e ca are mult de lucru (lucreaza acasa) si il tot " intrerup" din munca . Iar de vreo 6 zile am inceput sa-mi iau si TB sa vad cand o fi ovulatia, asa ca vedem ce iese . Merci de lamurire .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Trebuia sa scriu experienta cu limbuta afara...Miki,nu mi-am tamponat-o ci i-am picurat vreo 3 pic de propolis...arde(probabil din cauza alcoolului)si-apoi,n-am putut sta cu limba afara ca salivam mai ceva ca cainele lui Pavlov,trebuia sa ma fi vazut,curgandu-mi balele...Acuma,ma uit la ea ,am crapat-o rau de tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Idaira pai tb sa pui cu un batz de sters in urechi. Lasa ca nu patisi nimic rau , din contra a fost o doza de shoc si acum te vei vindeca. Propolisul cicatrizeaza si formeaza o pielitza la suprafata de protectie. Eu rezolv aftele bucale cu 3 tamponari (sau picurari). Ti-am spus sa stai cu limbutza afara ca sa actioneze putin pt ca dc o bagai in gura imediat se amesteca cu saliva si nu-si mai facea efectul asa bine. Repeta operatia maine inca de 2 sau 3 ori si ai sa vezi ca o sa fie bine.
-ici pt Labush

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Idaira-cu siguranta ca am sa iau Maca,dar deocamdata astept sa-mi termin trat.Liviei.Mai am putin.Nu scapati de mine,ca ma apuc de Maca si mai gasesc eu ceva plantute sa mai iau.
Sau poate plec la odisee si nu mai este nevoie

Eu supo.cu carpicon le pun din Z5-a pana in Z19-a {asa spune Livia}.

Fetelor--Sunt Z14 si acum pe seara am observat o "pata"crem.Ce poate fi asta?Va rog,daca stiti,lamuriti-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pai pata aia crem .... nu stiu ce fel de crem e . Crem spre roz? Eu am auzit ca la ovulatie sunt pers care au o mica sangerare care poate arata o lipsa de progesteron ..........alte pete sunt la implantare dar cred ca e cam devreme de implantare nu? Dc am gresit las fetele sa ma corecteze.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by ancuca_b

Idaira-cu siguranta ca am sa iau Maca,dar deocamdata astept sa-mi termin trat.Liviei.Mai am putin.Nu scapati de mine,ca ma apuc de Maca si mai gasesc eu ceva plantute sa mai iau.
Sau poate plec la odisee si nu mai este nevoie

Eu supo.cu carpicon le pun din Z5-a pana in Z19-a {asa spune Livia}.

Fetelor--Sunt Z14 si acum pe seara am observat o "pata"crem.Ce poate fi asta?Va rog,daca stiti,lamuriti-ma!

ancuca

si io de carpicon tot asa stiu, si pe prospect scrie. cat despre pata... hm. asa ceva in discutii despre implantarea ouletului am intalnit, asta e cu siguranta cazul cel mai fericit, dar daca zici ca esti in Z14 (stii sa fi avut deja ovulatie si cand?)... o fi tot vreun efect de-al plantutelor, se curata chestii pe acolo. daca persista poate mergi la doctor? ai avut si dureri mai aiurea, ca de raceala? ca daca e sa fie vorba de raceala, aia se vindeca suta la suta cu tratamentul liviei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Pai pata aia crem .... nu stiu ce fel de crem e . Crem spre roz?

ar fi ca lumea niste pete din astea crem spre roz care sa fie de la o draguta de implantare, nu?

Mergi la inceput