Naturiste si homeopate (26)
Raspunsuri - Pagina 16
ancuca_b spune:
Kristind-imi pare rau dar pt.aderente nu stiu nici un trat.S-ar putea ca baile de sezut cu sare sa te ajute,insa nu sunt sigura.Poate te lamuresc fetele.
Sanatate si pupici!
ancuca_b spune:
Kiddo-eu stiu ca baile de sezut cu sare,se fac 10zile pe luna,consecutiv {inafara de zilele cu CM}.
Pupici!
miki-miki spune:
Gudinde imi pare rau ca ai dat peste medici care nu isi fac meseria asa cum trebuie. I-am cumparat si eu sotului Omega 3 de la Dopell Herz dar la plafar mi-au spus ca se iau min 2 max 3. Ii dau pt inceput cate 3 si apoi cand incep sa-si faca efectul o sa ia cate 2.
Din ce am citit eu stiu ca femeile cu PCOS au hipocalcemie si exces de androgeni. Am retinut ca in Multi Maca este o planta Saw Palmetto (palmierul ferastrau) care are rolul de a reduce testosteronul si implicit e f bun pt PCOS. Dc dai cautare in google "PCOS saw palmetto" ai sa gasesti cateva articole interesante. Multi Maca care contine si ac planta te v-a ajuta si la cresterea endometrului . Prospectul Multi Maca este pus pe prima pagina de la sub Azoospermie (un link catre cap 4). Citeste ce scrie acolo la maca si la Saw palmetto. Pt hipocalcemie te pot invata fetele care fac tratam lui Andritoiu cum sa prepari coji de oua cu miere si lamaie.
Te pupic si multa sanatate.
Fetelor vreau sa fac si eu bai pt sezut dar nu stiu cata sare se pune , dc se mai pune ceva si cat tb sa stai cu in lighian. Pana se raceste apa?
toate fetele n & h & a
Miki
gudinde spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Gudinde imi pare rau ca ai dat peste medici care nu isi fac meseria asa cum trebuie. I-am cumparat si eu sotului Omega 3 de la Dopell Herz dar la plafar mi-au spus ca se iau min 2 max 3. Ii dau pt inceput cate 3 si apoi cand incep sa-si faca efectul o sa ia cate 2.
Din ce am citit eu stiu ca femeile cu PCOS au hipocalcemie si exces de androgeni. Am retinut ca in Multi Maca este o planta Saw Palmetto (palmierul ferastrau) care are rolul de a reduce testosteronul si implicit e f bun pt PCOS. Dc dai cautare in google "PCOS saw palmetto" ai sa gasesti cateva articole interesante. Multi Maca care contine si ac planta te v-a ajuta si la cresterea endometrului . Prospectul Multi Maca este pus pe prima pagina de la sub Azoospermie (un link catre cap 4). Citeste ce scrie acolo la maca si la Saw palmetto. Pt hipocalcemie te pot invata fetele care fac tratam lui Andritoiu cum sa prepari coji de oua cu miere si lamaie.
Te pupic si multa sanatate.
Fetelor vreau sa fac si eu bai pt sezut dar nu stiu cata sare se pune , dc se mai pune ceva si cat tb sa stai cu in lighian. Pana se raceste apa?
toate fetele n & h & a
Miki
Miki eu em preferat 2 omega3/zi dar ti-am spus ca incerc sa nu treaca saptamana fara 2 mese de peste oceanic. De fapt mi-am cam schimbat total alimentatia. Conteaza mult, f mult.
In legatura cu Maca ai perfecta dreptate dar ma gandeam sa nu iau prea multe deodata. Incerc sa slabesc putin (ceea ce e f greu fiindca insulina este hormonul care depune asa ca insulina mea in exces ... depune tot). Studiile au aratat ca la o scadere in greutate de peste 5 kg se imbunatateste sindromul. Asa ca muncesc din greu la asta. Si daca nu vad niste rezultate din ianuarie iau si Maca de la Innovatics (vai de bugetul meu )
kristind fetele ti-au raspuns in pag anterioare pt rana de pe col si sa stii ca o sa vezi rezultate. In legatura cu aderentele sincer eu nu am gasit nimic. Ceea ce pot sa-ti spun este ca medicul care te-a operat este o persoana deschisa spre tratamente naturiste si homeopate si poate il intrebi pe el ce ai putea face pt ca aderentele sa nu se refaca atat de repede. E doar o sugestie nu arunca cu rosii.
ancuca_b spune:
Miki-Miki-Apa pt.baile de sezut trebuie sa fie fierbinte,dar nu ft.fierbinte,atat cat o suporti.Se pune doar sare grunjoasa,nimic altceva.Cantitatea de sare folosita,depinde si de cantitatea apei.Eu de obicei pun o jumatate de kg de sare la un lighian cu apa.Stai cumintica acolo cu pana cand apa devine calie{nu rece}.Apoi te imbraci bine,mai ales la mijloc si la burtica,si stai macar 30 de min.in pat.Indicat ar fi sa faci aceste bai, seara,inainte de culcare.
Pupici!
miki-miki spune:
Gudinde eu stiu ca insulina creste at cand creste si glicemia. Ai o glicemie oscilanta? In legatura cu asta am un articol f interesant al unui produs care te ajuta sa dai kg jos si reuseste sa tina glicemia si deci implicit insulina la nivel constant. Dc insulina nu mai creste dai KG jos. Dc te intereseaza ac articol da-mi adresa ta de mail pe PM sa sa ti-l trimit.
Miki
dj_mama spune:
quote:
Mami, ma zapacisi . Eu deabia o sa ma descurc pe culoarele Giulestiului dar sa o mai caut pe Doina, cazino sau Fac de Agronomie. Merci mult dar sunt tufa in Buc
Miki
acum am vazut mesajul tau
nu e facultatea de agronomie ci de arhitectura care este fix in spatele Universitatii. Miki, in Buc. stii sigur zona Universitate-Intercontinental, Teatru National nu? Deci in spate la Univ. este o fantana arteziana. Daca stai cu fata la fantana, in spate ai Universitatea, in stanga e cladirea Fac de arhitectura, in dreapta ai strada care te desparte de Teatrul National si Intercontinental iar in fata dupa fantana e o terasa (fosta Dunarea, actual cazino). Mergi 50m pe straduta asta care se numeste strada Arhitecturii (intre arhitectura si terasa cazinoului care arata mai mult ca o parcare Dali) si dai de CaliVita.
Cand veneai la Buc. nu te-ai plimbat niciodata prin celebra Piata a Universitatii? aci e, ma! Unde crezi ca te trimiteam?
editez: O CAPSULA ARE UN GRAM CI NU 1 mg CUM GRESIT SCRISESEM IN MESAJUL ANTERIOR
gudinde spune:
quote:
Gudinde eu stiu ca insulina creste at cand creste si glicemia. Ai o glicemie oscilanta? In legatura cu asta am un articol f interesant al unui produs care te ajuta sa dai kg jos si reuseste sa tina glicemia si deci implicit insulina la nivel constant. Dc insulina nu mai creste dai KG jos. Dc te intereseaza ac articol da-mi adresa ta de mail pe PM sa sa ti-l trimit.
Miki
Miki poti sa-mi trimiti articolul mai ales daca zici ca e f interesant am sa-l citesc cu mare interes, dar eu stiu ca este invers. Insulina scade glicemia. De asta diabeticii al caror pancreas nu mai secreta suficienata insulina au glicemia mare.
La mine si in general la pers cu PCOS se face testul de rezistenta la glucoza si se vede curba glicemica. La mine e cam de 3 ore. De asta este bine sa mananc des si putin ca sa mentin glicemia si insulina la un nivel acceptabil (as fi scris optim in loc de acceptabil dar insulina mea tot mare e).
miki-miki spune:
Dj_mama multumesc dar am cumparat deja de la Doppel Herz. De la Cali Vita pot cumpara de pe net la 450000 lei parca dar se mai pune transportul 50000 lei deci iese la 500000 lei .Nu e mult dar venea tarziu si am vrut sa-i iau acum. Deci nu mai caut prin Buc farmacia aia .
Gudinde am spus ca at cand e creste glicemia creste si insulina . Insulina creste ca sa coboare glicemia. Deci dc vrei articolul tb sa-mi dai adresa de mail pt ca nu pot sa-l pun aici. Are grafice si nu intelegi nimic fara ele. Citeste-l si sa-mi spui parerea ta despre Gr2 Control.
Miki
gudinde spune:
Miki,
Ti-am trimis adresa mea de e-mail atat pe e-mail cat si pe PM . Ca sa fiu sigura