Sezatoarea canadiana (55)
Raspunsuri - Pagina 5
oanagabriela spune:
CarmenB
Eu iau Omega 3. Nu stiu care este diferenta, dar mai peste tot iti spune sa iei Omega 3.
Despre coafor: pe mine ma costa $40-$50 un tuns cu coafat si este in Mont-Royal (bl Graham). Daca te si vopsesti este cam $70. Daca va intereseaza, va dau numarul de telefon.
Nelia
M-am uitat la poze si filmulete. Tare sint dulci fetitele tale, abia astept sa le vad si in realitate.
Kim
Ce face fetita? Se simte mai bine? Multa sanatate!
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
almy spune:
Salutare fetelor, de data asta de ceva mai aproape...
V-am mai bombardat eu cu intrebari prin primavara, cand ne pregateam de Canada.
Acum suntem de pe 20 oct in Toronto, inca ne acomodam, totul e nou, dar ne place. Sunt si momente cand suntem down, de dor, una alta, dar ne avem unul pe altul si ne revenim...
Citesc tot ce scrieti si-mi salvez chestiunile bune de retinut, chiar s-au discutat aici multe subiecte care mi-au prins bine.
Fetele din Toronto, daca aveti vreun sfat, vreo idee unde sa mai aplic de job (eu sunt bilingv, am terminat eng-fr), daca stiti ca se fac angajari pe undeva, va rog spuneti-mi si mie si ma duc sa incerc. Am fost la cateva agentii de recrutare, am dat multe teste, acum astept si continui sa caut locuri unde sa mai aplic. Va multumesc anticipat
Canada mi-a placut de la inceput, sunt innebunita dupa parcurile de aici, cand e frumos afara infofolesc puiul si ne plimbam o gramada...
Stam la Islington&Bloor, la cateva statii de high park, unde ne place la nebunie, eu una ma simt ca la munte acolo.
Mai am o intrebare pt mamicile cu pui mai mici: Ce Calciu dati la puiuti? Eu in prima luna am avut de acasa 2 cutii cu fiole de Ca gluconic pt cele 10 zile pe luna, dar acum trebuie sa iau si nu stiu ce. Iar doctor vom avea din ianuarie abia...
O noapte linistita tuturor!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
Ira spune:
Almy, dar nu-i obligatoriu sa-i dai calciu, o alimentatie bogata in lactate e suficienta. Iar daca tii neaparat, te poti duce la farmacie direct si sa intrebi, farmacistul te poate ajuta in anumite cazuri.
Adaptare usoara si sper sa-ti gasesti job cat mai repede.
Pe mine m-au aranjat astia de la gradi de la Sofia, visam eu la o mini vacanta cu somn non stop in care sa fie Sofie la gradi macar cate o jumatate de zi...dar de unde...intra si gradinita in vacanta, astfel incat...nu-mi ramane decat sa visez in continuare la odihna, ca Sofie ma oboseste exact la fel de tare cat si copiii de la scoala.
O sa ma uit dupa rame, merci de sfaturi, Laura si Codritu !
Fetelor, cand e sfantul Nicolae ?
Astazi am primit un nou pachet de partituri din Romania, printre care si o colectie de colinde culese si armonizate de Bela Bartock, sunt absolut divine, abia astept sa am un pic de timp liber ca sa le studiez mai mult.
Carmen, o sa ma duc la Petshop, au si aici la Marché Côte des Neiges unul, sper sa ajung cat mai curand.
noapte buna.
ange spune:
multumim.suntem ok.
copii sunt raciti dupa aventura 'verglas"
ira,rame gasesti la "dolarama" si inca frumoase.
a ajuns sora ta la Bz.? Doamne ce frumos poate sa scrie!!!
asteptam mailuri de la ea
vin la intalnire mai mult ca sigur.nu 100% dar un 99% da
Podeanu,Simona unde sunteti?
noapte buna.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Ira spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
"Fetelor, cand e sfantul Nicolae ? "
6 decembrie
bebitzu
Merci. De fapt cadourile se pun in cizmulite de pe 5 seara, nu ? Mmmm, un peu à la dernière minute, noroc ca maine dimineata avem ceva timp liber..
In seara asta Sofie a vrut sa recitim Le petit chaperone rouge si mi-a impuiat creeri in asa hal incat ma doare capul de mor. + ca dialogul era in franceza..In primul rand nu intelegea de ce mamica si bunica si-au cumparat case de-o parte si de alta a padurii, nu le era mai simplu sa fie una langa alta ? Apoi de ce lupul nu a mancat-o direct si a trimis-o pe drumul cel lung, daca finalitatea era tot aia ? Ce sens avea s-o manance prima data pe bunica adica ? De ce batranii (n.m. bunica) stau tot timpul in pat si nu se duc in parc sa se joace ? Ca bunica o sa spele marul de-l scapa din cos fetita pe jos cand a sarit lupul pe ea ? Da' gâteau-ul strivit de podea (din desen) adus de fetita si gatit de mamica...o sa fie aaruncat la cos..chiar daca e atat de bun ? Da' de ce s-o mai bagat lupul in pat ca s-o imite pe bunica, nu putea s-o manance direct pe petite Chaperon, ce tot atata mascarada ?
offffffffffff...
La sfarsit imi venea sa-mi dau singura cu cartea-n cap. De lup eram oricum mancata. Ii trimit maine un fax lu' domnu' Perrault sau cum l-o chema sa scurteze domle' treaba ca si-asa e prea lunga si ma apuca somnu' pe la jumatea povestii ! Si pe mine nu numai pe copil.
Cami, la Buzau nu stiu, dar la Bucuresti ..sigur. O sa-ti dau vesti, dar cred que le week-end qui s'en vient.
Bisous
nelia spune:
Ira, bun venit in clubul mamicilor de copii - critici de povesti. Eu asa patesc cu Agata, comenteaza pina si culorile din desenele cartii, nu mai spun de povestea in sine... la fiecare doua rinduri are cite ceva de spus, foarte rar ii convine cum e scrisa povestea, la fiecare lectura mai inventam o varianta pe gustul ei a respectivei povesti.
Ange, uraaaaaa!!! Sper ca acel 99% sa devina 100%. Abia astept!
In alta ordine de idei (imi place expresia, desi eu nu am mai deloc ordine in ele, poate tocmai d-aia!), ne-am hotarit sa aranjam un picut casa, nu prea mult ca nu avem cu ce, dar asa, cit de cit, sa mai schimbam cite ceva. Vom incepe cu camerele fetelor, bineinteles. M-am gindit la camera Tudorei intii, ca e mai mica (si camera si copilul) si cred ca o vom face pe vernil, portocaliu si galben, avind ca tema ori numai Pooh&friends, ori diverse scene din desenele clasice Disney. Dar la Agata!?! De roz si bleu sint eu satula, dar nici ea nu mai e parca atit de atrasa de printese, de Barbie nu prea a fost niciodata (foarte bine!). M-am gindit la o tema marina, cu albastru si galben si un pic de rosu sau portocaliu (ii place mult apa si printesa ei preferata este Ariel!). Nu stiu ce vom gasi, dar am putea alege ca tema povestea Mica sirena si de aici sa ajungem si la un piesaj marin. Altceva? Ca nu-mi mai vine nimic in cap acum, dar as vrea o idee de design care sa i se potriveasca macar 2 ani de acum incolo. Mobila nu cred ca vom avea bani sa cumparam, poate un birou si ceva haios pe care sa aranjeze jucariile si cartile, are pat frumos din lemn... Accesoriile sint insa importante, ele creeaza atmosfera, ori ca sa le aleg trebuie sa gasim o tema si niste culori adecvate. Am intrebat-o si pe ea si mi-a zis ca ea vrea Bratz... . Pai ce, alea sint culori, iar papusile sint niste oribilitati (scuze, Maia si alte fetite, ca sit sigura ca si voua va plac mult). De cind ne-am hotarit sa facem ceva cu camerele lor, numai la asta ma gindesc! Astept deci idei, sugestii, sfaturi...
Noi am zis ca de Craciun vom invita o familie cu trei copiii pe la noi si vom face ceva pentru copii. Dar de Revelion? Nu ne invita nimeni, bani sa plecam nu avem, nici acasa nu am vrea sa stam... Voi ce faceti de Revelion, poate ca ne dati si noua vreo idee. Noi am vrea sa iesim un pic in afara, cum am mai spus intr-un alt mesaj, dar sotul spune ca asa, numai noi, nu prea are farmec, ar vrea sa mai gaseasca macar o familie care sa mearga cu noi, sa nu fim chiar singurei pe acolo. Se baga cineva? Ira, Ange, Oana... sau cine mai e pe aici si nu are altceva mai bun de facut... Era buna si ideea cu un Revelion DC, dar nu a mai zis nimeni nimic...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
pitilache spune:
Almy, mult succes si astept sa ne dai vestea buna ca esti ocupata cu noul serviciu! Pe site-urile clasice, monster.ca, jobboom.ca, etc ai incercat? Mai incearca sa iei ziarul si sa trimiti direct, nu stiu care sunt in Toronto, in Montreal apar in The Gazette si La Presse de sambata. Ai toate atuurile, mai ales ca esti mai mult decat bilingva !!!
Mult succes iti doresc si pupici fetitei tale,
Roxana, 29+
Denisam spune:
Salutare si pupici tuturor,
Cristina-inca odata LA MULTZI ANI! Sa va traiasca comoara si sa fie sanatoasa si voioasa mereu!Pup-o dulce de la noi!
Noi am lipsit motivat, ieri am fost la ecografie si am aflat ca mai este un bebe pe drum si deocamdata e totul ok.Sa speram ca vom fi sanatosi si vom ajunge cu bine la capat de drum.
Va dorim o zi de Mos Nicolae superba si tuturor celor care poarta numele de Nicolae- sanatate, feiricre si un calduros LA MULTZI ANI!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ica 1975 spune:
Denisam, felicitari si sarcina usoara !!!
Almy, bun venit, iti doresc sa-ti gasesti serviciul pe care ti-l doresti cat mai repede. Acum este si per de sf de an si poate va fi un pic mai dificil, insa cred ca din ianuarie piata joburilor va fi mai deschisa
bebitzu, da, vreau nr de telefon
oanagabriela, merci
Noi