Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

am si eu o nelamurire, ptr asigurarea dentara, daca folosesc asigurarea 100% la inceputul anului,urmand ca lunar sa platesc dar dupa un numar de luni nu mai lucrez la aceiasi firma si asigurarea mea inceteaza, eu platesc la firma de asigurari ptr ceea ce-am folosit anticipat?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

am si eu o nelamurire, ptr asigurarea dentara, daca folosesc asigurarea 100% la inceputul anului,urmand ca lunar sa platesc dar dupa un numar de luni nu mai lucrez la aceiasi firma si asigurarea mea inceteaza, eu platesc la firma de asigurari ptr ceea ce-am folosit anticipat?

Eu cred ca nu, dar ca sa fii sigura suna la asigurare si intreaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ica,vai ce veste buna-mi dai. spune repede solutia ca eu inca-mi pierd parul

emily,bafta si te atseptam cu vesti bune.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

cricor, ar i bine ptr mine, ca de reportat de pe un an pe altul tot nu se reporteaza, desi mie teama sa sun sa nu zica astia ca pun ceva la cale cred ca am sa sun

ange, sper sa-ti foloseasca. Este DUCRAY, CRONOSTIM soin cheveux clairsemés jour/nuit. Sunt 2 flacoane de 50 ml fiecare, unul de zi si unul de noapte, te dai pe par dimineata si seara cate 7 pufuri si dupa masezi bine pielea capului. Trebuie insa sa te dai pe pielea capului si nu pe par (ceea ce-i mai greu, cel putin ptr mine ). Tratamentul trebuie sa tina min 3 luni si trebuie sa folos si samponul de la ei ptr caderea parului, eu le-am gasit pe amandoua la Jean Coutu, in coltul de tratamente ptr par, corp, piele. Eu folosesc de 1 luna si nu-mi mai cade parul dacat cand ma pieptan insa cateva fire. A inceput sa se regenereze, ceea ce-mi da sperante ca mai aveam fff putin si eram cheala. In plus ei spun ca mai ajuta ca noul fir de par sa creasca mai gros, ca al meu se subtiase

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Fetelor,am si eu o mare rugaminte la voi si,va rog,daca puteti ajutati-ma ca sunt innebunita.
Deci,puiutul meu este in Romania si eu nu pot sa fiu de sarbatori cu el.Am stabilit ca am sa-i trimit cadoul de la mosul si eu am sa vin la primavara ca sa fim impreuna.In fine,am cumparat eu ce a vrut el sa primeasca de la mosul dar firma care livreaza colete in Romania nu mai primeste nimic deocamdata,fiind prea tarziu.
Singura metoda acceptabila este sa gasesc pe cineva care pleca acasa de sarbatori si e dispus sa ia un bagaj extra contra cost.Vin eu la aeroport sa-l aduc,in Ro vin parintii mei sa-l ridice,am nevoie doar de o persoana draguta care e dispusa sa fie de acord sa-mi ia cadoul puiului meu .Va implor,daca stiti pe cineva care pleca dati-mi un semn.Va rog din suflet,e foarte important!
Va multumesc!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

quote:

[font=Comic Sans MS][b][maroon]cricor, ar i bine ptr mine, ca de reportat de pe un an pe altul tot nu se reporteaza, desi mie teama sa sun sa nu zica astia ca pun ceva la cale cred ca am sa sun

Ica, dar nu spui cine esti, vorbesti in general. pana la urma, tu nu faci nimic ilegal, iti folosesti asigurarea angajata fiind.

Simona, sora mea pleaca in Romania, insa in ianuarie. Daca mai ai nevoi atunci, scrie-mi un pm.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina- f. frumoase pozele si Printesa deoseebita, pantofii m-au dat gata.
Restul va dorim vacanta frumoasa si numai bine!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Bunaziua truturor,
Sofiuca mea e mai bine, uf, si eu mai linistita,
a avut un virus stomacal f violent.

Oana, am fost la dr. Casey,
intr-adevar exceptional, mi-a placut f mult.

As fi vrut sa va intreb daca nu exista asigurari dentare private
care sa cuprinda toate ingrijirile 100%,
chiar daca ar fi 200 $ pe luna, ar putea exista o asigurare de 10 mii $ pe an, sa zicem ?

Are cineva asa ceva ? Ca limita de 3 mii pe an este prea mica in cazul familiei noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Ira

Bunaziua truturor,
Sofiuca mea e mai bine, uf, si eu mai linistita,
a avut un virus stomacal f violent.

Oana, am fost la dr. Casey,
intr-adevar exceptional, mi-a placut f mult.

As fi vrut sa va intreb daca nu exista asigurari dentare private
care sa cuprinda toate ingrijirile 100%,
chiar daca ar fi 200 $ pe luna, ar putea exista o asigurare de 10 mii $ pe an, sa zicem ?

Are cineva asa ceva ? Ca limita de 3 mii pe an este prea mica in cazul familiei noastre.

Ma bucur ca Sofie este mai bine, virozele astea stomacale sint oribile. Ii urez refacere rapida (si sa bea multe lichide, este cel mai important remediu pentru copilasi).

Antonia a avut si ea o forma f.violenta chiar inainte de vacanta din februarie in Rep Dominicana, si i-a dat-o si taticului . Au iesti amindoi din boala stravezi si f.slabiti, de ne gindeam daca sa mai plecam sau nu. De exemplu tata a slabit 6kg intr-o saptamina.

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:

Noi

Atita timp cit esti angajata unei compani, beneficiezi de toate drepturile, inclusiv de asigurari. In clipa in care ai plecat nu le datorezi nimic.

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput