Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 5
szaboali spune:
Denisa ce a zis dr. ieri? Ai observat ca si Iarina avea ceva pe frunte? Acum incepe sa ii dispara...la voi nu poate disparea singur ? la scumpica.
Asteryaro ...pai cum? nu te lasa cu bebele in spital? of...of...of dar cum sa stea saracutii singurei acolo...multa sanatate la frumusel.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
Denisam spune:
Ali- suta la suta nu dispare de tot si eu stiam asta pt ca am facut research la greu si aici si in new york si australia sunt medicii cei mai buni pt hemangiomas.Deci cu laser se cioecteaza 99,9, noi in ian-feb vom merge la spitalul de copii care e pe locul 2 ca rezolvare de cazuri super grele, ce avem noi nu e asa de grav, deci am incredere in ei!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
La multi ani fetitelor cucuiete - Diana, Anastasia si Daria_ sa fiti sanatose si cuminti si multi pupici de la David
Cat despre schimbatul numelui suna bine si cred ca se potriveste cu copialsii nostrii zglobii.
Urarea de sarbatori e cool si mi-a dat fiori si dor de tara si mai mult, bravo Ana
Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
szaboali spune:
Denisa la mine mi-a spus dr. ca din cauza ca a atins-o cu ceva metal (cica), cand am nascut-o ,poate cand i-au facut analizele,si ciudat a fost ca i-a aparut dupa doua saptamani de la iesirea din spital...deci clar ca nu area din nastere.La voi tot din cauza asta i-a aparut?
Numai daca vrei imi raspunzi
ali
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
Denisam spune:
Ali- a aparut dupa 10 zile de la nastere dar nu stim de ce, cica se mai intampla. la bb in primele 2 luni
pupici ca ma duc la somn!
Denisa
Emma Andreea
szaboali spune:
Denisa o fi fost si la voi aceeasi cauza ca si la noi
In sfarsit mi-a adormit si mie spiridusa .......merg sa imi fac curat ca imi sare casa in aer
Care veniti sa ma ajutati?
Pove mai tarziu... la mamici si spiridusii frumusei.
Moaama dar ce imi place sa scriu SPIRIDUSI
ali
IARINA la 9 luni
silvi_2005 spune:
Acum am tetminat de citit tot ce ati postat, m-am distrat de minune, imi pare rau ca n-am putut sta si eu aseara.
Va multumesc pt intrebare, eu sunt mai bine, am lut No-Spa si paduden si cred ca o sa imi treaca de tot, mai rau ma doara daca trebuie sa il tin mult pe Alain in brate.
Ali, daca ti se modifica marimea textului, te duci pe view sus in stanga, dai clic si selectezi de la text sise, a 7-a rubrica care iti apare, medium.De multe ori Alain apasa pe nu stiu ce si imi deregla tot PC-ul.
Moni felicitari pentru cele 5000 de postari, distractie placuta azi cu musafirii
Denisa, cum a fost la medic?
Cristina eu am postat ca furazolidonul e f bun, eu i-am dat lui Alain si i-a trecut dupa el.De asemenea am mai zis ca Nan fara lactoza e mult mai bun ca Milupa HN25 care arata sia re gust scarbos de terci nereusit. Incearca sa-i dai Nan fara lactoza preparat in pap in care ai fiert orezul.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
szaboali spune:
Silvi multumesc dar mi-a reparat Iarina tie si lui Alain si sa va faceti repede bine.
ali
IARINA la 9 luni
Denisam spune:
Silvi- a fost ok, ce mi-a dat pt tiroida nu afecetaza sarcina si mi-a zis ca din trim 2 pot sa scap de tiroida, si copii se nasc sanatosi.
S-Ar putea sa apara tiroida la 2-3 uni dupa ce nasc dar se tzine sub control,oricum gagica asta ma va vedea lunar, deja am facut teste si mai fac pe 15 dec iar pe 20 dec ma vad cu ea.Deci doamne ajuta sa fie simburelul ok,pina luni mai e putzin!
Denisa
Emma Andreea
asteryaro spune:
Ups, am ars legumele copilului...
Da Ali, asa este regula aici la spital. Sigur ca as face orice sa fiu cu el, dar mai bine sa n-am nevoie.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery