Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
X-ray spune:
asa e ....
am doua prietene care vor naste tot in iulie,nici daca ne vorbem nu iesea asa.ele asa se bucura de sarcina...mie mi-e frica si sa respir...
sa ai grija de tine ,poate ne ajuta DD in iulie sa-i tinem si noi in brate pe ai nostri...
alina
5+
iulenca spune:
Mai mamicilor ce drag imi e sa va citesc. Eu sunt o fosta gravidutza acum mamica de iul-aug 2006 si daca tot am aflat ca Monica colegutza noastra de la Piersicutze a trecut din nou la Odisee m-am hotarat sa va citesc si eu un pic ca sa imi amintesc cum eram si eu anul trecut pe vremea asta.
Bucurati-va fetelor de burtica pt ca e un sentiment minunat care se compara doar cu ceea ce simti cand il tii pe bebe in brate sau cand rade sau cand suge sau chiar cand plange.
Parca mamica care a avut probleme cu Parvu zicea ca vrea un doctor care sa nu o cracaneze de fiecare data - asa e Tutunaru face doar eco si doar daca sunt probleme deosebite consult pe masa. Eu am fost urmarita si am nascut cu el. Nu a fost chiar ce mi-am dorit la nastere dar avand in vedere ca pt mine nasterea a fost usoara si totul a trecut repede nu ii port pica.
Va pupic si va urez curaj in lupta cu greturile ce va asteapta in urmatoarele 2 luni.![]()
![]()
![]()
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
amameda spune:
Felicitari noilor gravidute si bebici sanatosi.
Alina.a si Nikole stati cumintele ca va fi bine. Am o prietena care a sangerat ( nu pete maronii) toata sarcina si a nascut o fetitza de toata frumusetea. Aveti incredere in samburelul vostru care lupta si el.
Lorina, nu-mi lasi nimic de oferit...nici macar o gogonica!!
Eu sunt in cautare de experiente gustative noi , vreau ceva si nu stiu ce. Ma mai potolesc valurile de greata si revin la eterna lamaie.
Am fost astazi la
si la eco si am vazut un sac gestational de toata frumusetea , intalnirea cu bebitza( asa am vrea noi)ramanand peste 2 saptamani.
Cine are fetiza blonda cu zulufi si ochi albastri sau verzi sa-si faca pomana sa mi-o arate si mie. Promit sa ma uit lung ca sa se ia si la mine.

MEDA 6
+
Burticutze, trimiteti-mi si mie parola de la contul comun fiindca am trimis 2 mesaje pana acum de pe doua conturi: unul mi l-a respins din start ( hotmailul nu e cica recunoscut) iar pe al doilea l-am primit inapoi (si nu am inteles de ce fiindca era Yahoo). Multumesc.
jadi spune:
aicha te asteptam cu testul, daca chiar vrei te trec si pe listuta!
Bine ai venit claudia, felicitari si o sarcina usoara! Am vazut si celalalt subiect postat de tine si uite aici vei gasi fete care fac tratament de sustinere, sunt optimiste si asa te vrem si pe tine!
alina si nikole sa fiti cumintele si o sa vedeti ca nu se va intampla nimic.
Felicitari amameda pentru intalnirea cu bb mic. Anya are o fetita blonda cu ochi albastri, vezi pe adresa comuna ca are poze. Eu am raspuns la un email de al tau dar nu inteleg de ce nu ai primit. Ti-am scris si PM!
Eu am fost la plimbare la plaza ca vroia mama sa faca cumparaturi si m-am lipit si eu de niste ghete, mi-am luat cu un numar mai mare sa fiu sigura ca imi vor veni si la sfarsitul iernii
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
amameda spune:
Multumesc Deni.
Am primit PM. Acum ma pregatesc de intalnirea cu Anya ( dac nu ma bate mamica ei).
Ai facut o alegere inteleapta. MIe mi-au devenit deja fixe cizmele de anul trecut. Imi place sa mananc putin mai sarat decat normal si incep sa mi se umfle picioarele atunci cand alerg mai mult.Incerc sa renunt la sare dar e greu...
MEDA 6
+
jadi spune:
Eu la prima sarcina am ajuns sa port 40, in mod normal eu port 38 -38.5. Asa ca m-am asigurat ca nu raman fara ghete, plus ca vreau sa le pun la usa sa vedem poate imi aduce ceva mosul ca am foct cuminte, hehe.
Daca nu vroia, nu ne trimetea linkul Alina, asa ca savureaza-le, sa vezi ce rochita/compleu are pustoaica Anya si cizmulite cu blanita. Este absolut superba!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
amameda spune:
Am vazut-o ,e scumpica foc. Iti vine sa o mananci.Sa-ti traiasca Alina mandretea de fetita.
Ma sperii Deni , chiar la un nr si jumatate nu ma asteptam. Bine ca m-ai avertizat. Multumesc. Daca stii ca vom avea si altfel de surprize spune-ne.(Sper ca dupa ai revenit la marimea initiala. Sau nu? Pot da de pomana colectia mea de pantofi!?!?!)
MEDA 6
+
andutzy spune:
Buna seara!
Claudia, bine ai venit printre noi! Iti stam la dispozitie cu raspunsuri(acolo unde putem da), mai ales noi, cele care suntem deja mamici(asa fetelor? ![]()
Alina, stai linistita ca nelinistea ta se transmite la bb! Vorbesc serios! Cu cat esti mai dagajata, cu atat sarcina ta are mai multe sanse!! Ziceai deja de contractii? Nu crezi ca e cam dur termenul? Nu iei NO Spa?
Uitati, pe mine ma injunghie mijlocul de cateva zile ca inainte de ciclu, durerile de burtica parca m-au mai lasat dar sotul meu deja a remarcat in seara asta cand m-a vazut fara haine
ca incepe sa se contureze burtica si nu m-ar mira daca asa este deoarece la prima sarcina in luna a 2-a deja umblam in pantaloni de gravida, nu mai aveam loc in cei normali si la a 2-a se zice ca se vede mai devreme si e burta mai mare...Om vedea, cum o vrea D-zeu! La Dragos am luat 9 kg toata sarcina, dar vomitam de 7-8 ori pe zi in primele 4 luni, acum daca nu oi mai avea greturile alea, sigur voi lua MULT mai mult
. Oricum insa cred ca e mai bine decat cu raul ala infernal....
Iulenca, cu ce te-a dezamagit Tutunaru? Ce bine ca nu te pune tot timpul pe masa...o bila alba in plus pentru el, sunt tot mai sigura ca il voi contacta... Unde ai mers tu la el? La Elias sau la el la cabinet pt consultatii? Stii cumva cat e eco normala si consultul la cabinet? Merci mult!
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jadi spune:
Neata fetelor!
Ce as mai vrea sa dorm dar nu e cazul, copilul meu e in picioare de la 7.30 si a trezit toata casa, mamele mele plus socrii, doar sotul ce mai doarme. Asa ca dormiti cat mai puteti, dupa nu se mai stie, ce nu intelegeam eu vorba asta inainte sa nasc!
Meda mi-au revenit la loc picioarele dar a durat un pic. Din punct de vedere a corpului as putea sa zic ca la 1 an mi s-au strans toate oasele si dupa 2 luni am ramas gravida si am un simtamant ca de data asta o fac lata cu kilogramele nu de alta dar nu sunt silfida si dau jos greu orice gram pus. Plus cateva parti ale corpului unde nu am reusit sa dau jos nimic cum ar fi abdomenul!
Ce sa va zic cu doctorii astia si in special cu Tutunaru, e normal ca la atatea paciente sa fie si cazuri de oameni nu tocmai multumiti. Eu mai zic inca o data ca urasc sa merg acolo unde toata lumea merge, celebritatea nu este pentru mine un punct pozitiv. Plus mai stiu si de la fetele de la mine de pe forum, povesti nu taman dragute despre acest doctor!
Mi-e o foame de nu mai pot si daca nu mananc mai rau mi se face rau si greata! Sa vedem daca imi convine ceva din frigi!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
aicha77 spune:
Sorry fetele....m-a bushit aseara hemoragia....nu mi- a intarziat niciodata sapte zile, ar fi pt. prima oara, noi incercam de ceva vreme, va doresc sa ajungeti la termen cu bine si sa aveti bebei frumosi si sanatosi!
Eu mai intru pe la voi ca-i tare frumoasa atmosfera de aici!
Va pup!