Mamici de iulie - august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
X-ray spune:
felicitari noilor mamici,bine ati venit si sarcina usoara,fara probleme ,bb sanatos!(pe unele dintre voi v-am mai vazut la "asteptand..." si asa ma bucur ca ati reusit!)
am mancat un snitel si a fost cam gras , nu reusesc sa scap de greata....eu care ma bucuram ca nu am prea avut.....
de acum in colo nu mai mananc ce nu-mi place!gata!desi nu-mi prea raman multe variante....dar tot incerc sa mananc de 3 ori pe zi mese sanatoase,si sa fie 3....
andicu alina cred ca te-a lamurit destul de bine ,nu as mai avea de comentat... la o sarcina fara probleme,dusa pana la termen,cu o mamica cu un pachet imunitar bun e cam greu sa faca bb tau grozaviile alea la care te gandesti tu....
alina
6+
mioara2004 spune:
Buna fetelor,
Felicitari noilor gravidute si sarcina usoara...Ma bucur ca suntem tot mai multe si scrieti fetelor intr-un ritm ![]()
Eu in utimele 2 zile m-am simtit foarte obosita, si sa vorbesc mi s-a parut greu, am stat in pat pana am amortit. Nu mai reusesc sa fac aproape nimic in casa iar de gatit ce sa mai zic. De obicei gasesc repede ce sa fac, ma gandesc la ce mi-ar fi pofta, dar acum nu mai am nici o inspiratie. Am observat ca daca nu mananc imediat ce simt ca mi-e foame urmeaza greata.
Voi ce mai mancati?
Eu sunt varsator 18.02.1972.
Mioara
+9
jadi spune:
Eu am ceva de munca dar sa stiti ca v-am citit si am adaugat mamici... prolifica zi astazi.
felicitari celor 4 noi mamici nutelena, ana, Cami si sorel si sarcini usoare!
Cami, eu am urmarit cu interes povestea ta la aspirante, de fapt de cand ai avut primul rezultat si ma intrebam cand aterizezi la noi dar am crezut ca astepti pana vineri dupa eco. Cu aceeasi forumula am ramas si eu insarcinata prima data doar ca eu am avut IAS. Acum totul a venit natural si daca Dracea mi-a facut baiat, sper ca eu de capul meu sa fac fata... eu am ramas la ea chiar daca sarcina e obtinuta natural.
Ioana vad ca ai intrat in actiune, te recunosc la prima sarcina!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
estecri spune:
felicitari noilor burtici!!
Fetele nu prea pot sa scriu ca sunt la servici si am nebunie...
Vreau sa va spun ca am fost la eco si totul e super bine. Doctorul a spus ca am o sarcina perfecta. Ar fi frumos sa ma duc peste doctorita care imi spunea ca am gemeni sau sarcina si cheag de sange si " sarcina pe care o ai utrogestanul si D-ZEU cu mila!" de am plecat de acolo bolnava - si ar merita sa-i fac scandal acolo sa nu se mai duca nimeni la ea..o nesimtita...
Am vazut ca ati scris ff mult , iar eu sunt in urma cu cititul dar imi revin eu!
E u sunt scorpion nascut in 17 nov 1977.
Va pup pe toate
sorina 6+
Anya20 spune:
Ce de gravidute noi...Sa aveti burtici frumoase si copilasi pe masura!
Cami, am citit si eu povestea ta si te felicit de 2 ori, mai ales pentru optimism si rabdare. 8 ani de asteptari si tratamente nu sunt de colo. Chiar ca bebele tau este "muncit". Sa fie sanatos si sa ai o sarcina cat mai usoara.
Alina
9+, mamica d-rei Anya (1 an)
lorinaoo1 spune:
Ioana eu am platit no-spa integral. Cel putin la mine la Iasi. Cu reteta de la med de fam.
Cami felicitari pt curaj si iti doresc o sarcina frumoasa!
Ghinetz nu te-am mai vazut de multa vreme pe aici 
Apropo de stafilococ auriu, la noi o maternitate e in carantina din cauza infectarii copiilor cu uratul asta. Of ce vremuri...
nasica de moflea
7+
andutzy spune:
Fetele, am centralizat lista de mamici cu datele de nastere. Daca am omis pe cineva, mii de scuze, dati-mi un PM si trageti-ma de urechi! Mie mi-e destul de incomod sa deschid mereu adresa comuna de mail, de-astea optam pentru trecerea in lista initiala, sau macar sub lista initiala, sa avem tot timpul sub ochi sarbatoritele lunii. Dar cum vreti si voi, mie pana la urma mi-e egal, nu tin sa se faca ca mie!. deci:
ianuarie:Oanabbb(varsator)-21.01.1982
februarie: Mioara2004(varsator)-18.02.1972, Claudia75(pesti)-25.02.1975
martie: Nicoll Mada(pesti)-05.03.1977,
aprilie: Anya20(berbec/taur)-20.04.1978
mai: inca nimeni?
iunie: Jadi(gemeni)-05.06.1974, AndraZ(rac/gemeni)-21.06.1980,Simo al Jafaari(rac)- 30.06.1978
iulie: Amameda(leu)-27.07.1973, Lorinaoo1(leu)-28.07.1977
august: Alina.A(leu)-05.08.1977, Andicu(fecioara)- 24.08.1975
septembrie: inca nimeni?
octombrie: CarlaV(balanta)-19.10.1975, Nikole(scorpion)- 29.10.1979
noiembrie:EsteCri(scorpion)-17.11.1977
decembrie:Claucia(sagetator)-02.12.1978, Andutzy(carpicorn)-26.12.1978.
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Cu ocazia asta LA MULTI ANI Claucia, sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sarcina usoara si bb sanatos! ca tocmai ce a trecut ziua ta...![]()
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Anya20 spune:
Am scris si eu ieri, dar ma repet, ca poate nu s-a vazut
. 20 aprilie 78, probabil si taur, dar eu ma cred berbec 
Alina
9+, mamica d-rei Anya (1 an)
andutzy spune:
Scuze, Anya, fara intentie, chiar am zis ca e posibil sa mai fi scapat pe cineva...te-am trecut la listuta.
Andra
si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2