Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
mada_rozz spune:
Rebiana,sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.Iti tin si eu pumnii si sunt alaturi de tine.Stai linistita si ai sa vezi ca totul o sa fie super.
Si eu am,fetelor,dureri de burta destul de des,si intariri de burta...nu mai zic.
Tzuna,si eu am fost saptamana trecuta racita,ma durea in gat destul de rau si am luat homeogene 9,care e din aceeasi gama cu oscilococcinum.Sunt medicamente homeopate si sunt recomandate gravidelor.In rest,mult ceai cu lamaie si miere.Doctorul meu mi-a spus ca nu am voie sa iau mai mult de o pastila de paracetamol pe zi,dar nu am luat deloc.Am preferat tratamentul naturist.
Cat despre analize,am facut exact ce a facut si Paxela,doar ca trebuie sa refac Toxoplasmoza si Chlamidia,care sunt negative si trebuie repetate lunar.A...si mi-a mai dat culturi de col si streptococul B.
Pupici,
Mada26+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
Mihaelaaa spune:
`Neata burtikute,
Am intrat sa va zic ca am mai pus si eu niste pozici..
In rest sunt bine,doar ca am emotii din cauza examenului de astazi! Tineti-mi pumnii.....
Mihaela23+
carla_lia spune:
gravidutze!
Mihaelaaa iti tinem pumnii.
Rebiana si eu sunt alaturi de tine si sper sa fie totul ok. Poate e bine sa faci urmatoarea echo in alta parte. Iti spun asta tinand cont ca si eu am mers la acelasi ecograf si mie mi s-a parut totul destul de superficial.
In rest, la noi toate bune. Deja ma simt si intr-o saptamana m-am intrecut cu greutatea; am pus 3 kg..
Sper ca sapt. asta sa am net si acasa, ca taare mult mi-ati lipsit in astea 3 zile de mini-vacanta
Lia 23+
carla_lia spune:
Absoluta, eu stiu ca o sa luam 6 mil. indemnizatie (doar mamicile care in ultimele 12 luni au cotizat la asigurarile sociale ) + 2 mil. alocatie. Deci, in total 8 mil.
Lia 23+
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
Rebiana - bineinteles ca suntem alaturi de tine, dupa parerea mea, doar aici gasim intelegerea adecvata starii in care ne aflam, io zic pina la urm. eco sa incerci sa mai faci unul si in alta parte (chiar daca costa, merita sa ai doua pareri/aparate)...pupici si tinem pumnii strinsi
Mihaela - Bafta la examen
Absoluta - ti-a raspuns Carla...si vezi ca mai este un subiect deschis pe forum cu tema asta, dar concluzia e aceeasi - 8 milioane...dragut nu????
La raport acum:...azi m-am trezit depresata...miorlaita si plingacioasa...., iar ieri cind aveam si o chef sa dorm sa recuperez, ca de week-endu` meu a fost comprimat doar la ziua de duminica...m-am trezit urland de durere...mi s-a pus un circel in gamba dreapta..de si acum schiopat...si in rest numai de bine...
Va pupic
Roxygeo 19+
sherbi spune:
buna, mamicutzo!
pot sa-tispun ca si mie mi-a fost recomandat de dr. acest ovul pe care mi l-am si achizitionat de la farmacie, dar citind prospectul am fost un pic sceptica si nu l-am folosit. mie mi-a fost recomandat doar pt ca aveam scurgeri mai abundente decat in mod normal, dar la testul papanicolau si alte cateva cate am facut, rezultatul afost ca nu sufar de nimic. pe mine ma influenteaza mult in administrarea medicamentelor si tatal meu care este medic si mi-a zis ca nu e cazul sa imi pun aceste ovule daca ma simt bine si nu am nici o jena jos.
sper sa-ti fi fost de ajutor si sper sa nu iti influentez decizia de a folosi sau nu medicamentul. mai intereseaza-te pt linistea ta.
pupici pe burtici!
quote:
Originally posted by SilVer2006
buna burtici,
am o intrebare la voi. Doc mea mi-a recomandat pt scurgerea mea miiiiiccccaaaaa LOMEXIM. Cica la secretia facuta la spital mi-a iesit usor candida, iar pt asta mi-a dat un ovul de lomexim pe saptamana. ati auzit ceva de medicamentul asta? se poate lua in sarcina?
SilVer
violeta patrichi
aiia spune:
Buna ziua . Va urmaresc cu interes de foarte mult timp dar nu am reusit sa va scriu. Sunt dependenta de voi va citesc aproape zilnic si mi-ati dat multe raspunsuri pa intrebarile pe care le aveam. va multumesc din suflet ca mi-am putut gasi un grup asa de mare de prietene. -lul meu nu a vrut sa ne arate ce este dar sper ca pe 15 dec. cand voi merge la eco sa ne arate si sa nu mai fie rusinos.
26
roxanici spune:
Aiia, bine ne-ai gasit! vrei sa te trecem in listuta la noi?
Sa raportez si io 3 zile de odihna si treburi domestice, in rest nimic spectaculos, o vizita la baby expo care m-a lasat cam desumflata (nu a fost cine stie ce)si cam atat.
Acum io ma intreb ce mai face Katink si cumnata Monica, Jaana care nu mai zice nimic de mult si nici poze nu mai pune....ma mai gandesc si mai chem la apel imediat ce imi aduc aminte.
Tzuna sa ne zici cum e ventricolul (io sper sa fie bine); ptr raceala nu stiu nici eu mai multe decat au zis fetele: ceai cu miere, vit C, oscilococcinum, si paracetamol parca se poate.
Miha sa ne zici ce facusi la examen.
Nu stiu de ce e asa de liniste pe aici dar e o linisteeeeeee
roxana 24+