Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 30
magdutah spune:
Ufff si am uitat : 

tuturor sarbatoritelor !!!
Pupici inca odata!
Magda
http://mfoca.myphotoalbum.com/
madmat spune:
buna seara
.
roxanici nu sunt suparata ca nu am vazut putza lui bb al meu ,stiu ca peste cateva luni o sa vad live dar am fost foarte dezamagita de medici pt ca sunt un pic cam (napoiati)habar nu aveau de 3d/4d,dar nu i mai barfesc mult ca in gasca aia de dr. profesor este si sotul meu,
.
RALDI NUNUTI,bine ati venit in
nostru sarcina usoara si bb sanatos.
despre mancare ce sa spun cred ca sunt cea mai pofticioasa mamica de aicia mananc de toate si bunele si mai putin bunele
.
cam atata pana acuma,
ma duc pana la bucatarie ca am facut orez cu lapte si daca nu mananc acuma nu stiu ce o sa intampla cu stomacul meu,pt ca,cand am pofta de ceva misepare ca stomacul ma vine la gura pana ce mananc mancareae respetiva.
va pup
matilda
24
roxanici spune:
Raldi, daca mergi asa des la dr sunt sigura ca vede ce trebuie acolo si te are in atentie indeaproape.
Magdutah ce bine de tine...te invidiez ptr gimnastica in apa.
roxana
25+
madmat spune:
fetelor forta ca am terminat si capitolul asta.
zilelel asta ne am facut si noi harnicute.
nu stiu daca o sa pot sa intru si mai tarziu pt ca acuma chiar ca mie un somn ca numai dar nu stiu daca o sa reusesc sa dorm .
noapte buna si somn cat mai usor
va pup
matilda
24
mari-lu spune:
La multi ani, BiancaM si Gandacel!!!

Tzunabafta la masterat!
Raldi lungimea colului mai poate varia,scade dupa efort, contractii ,deci stii c ai d facut. Daca nu se masoara la eco cu vezica plina moderat nu e relevant.Cel mai fidel s masoara transvaginal.
Eu am insomnii de cateva nopti...bine ca maine pot dormi mult dimineata ca nu merg la munca!
Bun venit noilor 
Pupiiiici!
Maria 29+ & BB Alex
stefaniya spune:
Buna la mamici!
Bine ai venit Nunuti!
Eu nu am dat UM-29.06.2006 si data nastere 27.12.1977
Citeam aici si vad ca mamicile chiar tin la ce mananca,mie trebuie sa-mi fie rusine ca mananc orice.McDonalt nu mai zic.. :)dar nu am ce face pt ca daca plec de acasa in jumatate de ora ma ia foamea si Mc-ul imi place tare mult.
pup bebeii si mamicile
*****BEBE*****
cria_bv spune:
Neata,
Bine ati venit Raldi si Nunuti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Bafta Tzuna iti tinem pumnii. Sa stii ca si eu mananc cate un bol mare de fructe pe zi, dar degeaba constipatia nu trece. Am incercat si cu tarate, iaurturi etc si tot degeaba. Am tot zis ca o intreb pe dr. mea si mereu cand ajung la control uit
.
Eu am o intrebare pt fetele care au mai patit, in ultima vreme ma doare ceafa si tamplele si pulsul o ia razna. Sa fie de la tensiune, creste sau scade ? Poate ati patit si voi.
Gandacel si Bianca LA MULTI ANI si sa fiti sanatoase si voi si bebeii.
Va 

Cria
20+cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
cria_bv spune:
Nu deschide nimeni un nou capitol? Sa le ajungem pe celelalte fete.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
ghibuadina spune:
Buna mamicilor,
Eu v-am scris mai rar pana acum, insav-am tot ciit si dc am avut vreo solutie pt cineva , am raspuns.Eu am aflat de curand ca voi avea o printesa, o bubulina.Deci, am nevoie de un carucior roz.Tot ne-a tinut in stand-by, ba e baiat, ba e fetita, acum ultima data, cd i-am facut echo morfologica a stat cu piciorusele desfacute si i-am putut vedea comoara.Voi cate kg ati luat pana acum.Eu aprox 9-10 , dar stagnez de vreo luna.sper sa nu mai iau prea mult, ca nu e sanatos.In rest, aici stau bine treburile.printesica misca mai tot tp, nu e puturoasa(oricum are cu cine sa semene.
Va pupik si va tyransmit Sarbatori fericite la toate mamicile si burticile si un an nou excelent pentru ca vom avea nevoie.
Adina
adina
25