Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonica27 spune:

Buna
Eu voi fi mamica aproximativ pe 1 mai (asa spune doctorul ).Eu am avut toate simtomele unei gravide .Greturi 4 luni ,dupa accea au inceput arsurile ,acum am o burta imensa (toata lumea imi spune ca sunt in luna a noua ).Mi se unfla picioarele am arsuri sunt nervoasa .Uneori sunt ata de nervoasa incat plang pana la epuizare si dupa 10 min sunt vesela .Nu stiu cat ma mai suporta sotul meu ...
Sincera sa fiu sunt fericita pentru ca o sa am o fetita (toata viata mi-am dorit sa am fata ,sa ii las parul lung si sa o inbrac cu rochite colorate ).Sunt si egoista pentru ca o vreau pentru mine sa fim apropiate sa ne povestim sa mergem la o terasa impreuna ...
Sotul dezamagit el vroia baiat ,acum s-a obisnuit si este incantat ca o sa semene cu el (fetele seamana cu tatii).
Chimdocul meu face tumbe ,imi da pumni si picioare toata ziua de dimineata pana seara Sunt fericita pantru ca o simt si stiu ca este sanatoasa si zburldanica ,dar ma oboseste ingrozitor .Am sa nasc la Maternitatea Giulesti cu Doctorul Mihai Mitran .Nu am vazut nici o critica la adresa lui pe forum .Mi se pare OK cand merg la consult Ecografia 3 D am facut-o cu Doctorul Albu la Giulesti .
Cam atat am vrut sa ma prezint ca apoi sa pot sa ma mai bag si eu in seama cu voi
Pupici Eliza Simona

Mergi la inceput