Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 27
mada_rozz spune:
Buna dimineata,burtici
Revenim si noi dupa o saptamana agitata de cautat mobila si schimbat prin casa una alta...off..tare greu e sa te simti inutila,sa nu poti ajuta la mutatul mobilei sau la alte lucruri normale.
Legat de parfum,si eu am observat ca nu mai suport deloc nici un parfum din cele pe care le am.Ma dau doar cu stick,care nu are miros asa de tare,de preferat cel de la Dove.
Sanii la mine la inceput au fost tari si s-au marit cu un numar,dar acum sunt normali,putin mai pigmentati.Ma dau cu crema pe burtica si sani dupa fiecare dush si pana acum vad ca n-am facut nici o vergetura...dar mai e timp,nu?![]()
Legat de burtica,eu stiam ca nu trebuie sa fie tare.La mine se intareste in fiecare zi,cateodata se face ca o minge la mijloc in dreptul buricului si e destul de neplacut,mai ales daca se intampla noaptea.
Ca tot veni vorba de noapte...deja nu exista noapte sa nu ma trezesc si sa stau vreo o ora cu ochii pe pereti.Ma intorc greu de pe o parte pe alta si cateodata simt ca ma dor toate oasele...
Am si eu dureri,intepaturi...cateodata nici nu mai stiu de unde provin...dar asta e...trecem noi peste.
Bebe este foarte activ...misca in fiecare zi.Are zile mai active si zile mai putin active.Noaptea cand ma trezesc misca si el de zor.
De sarbatori era in plan sa mergem la Brasov,dar sincer nu ma simt in stare sa plec.ma simt ca o balenutza.
Va pup si revin mai tarziu,
Mada
27+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
ElenaGiulia spune:
Buna fetelor iata ca am venit si noi la primul "raport" bebicul e super bine abia ne-am intors de la doctor, ne-a spus ca am mai crescut putin santem foarte activi.Misca si ziua si noaptea nici nu stiu cand are timp sa doarma.Eu sant cam rau ma cert rau cu o gripa
am dureri de gat,corp,cap si tot tacamulsi cam atat pentru azi.Va pupam dulce pe toate si va dorim o saptamana super buna si fara dureri.![]()

20+
wolf elena
paxela spune:
la burticute
raportam si noi , o stare permanenta de oboseala, accentuata probabil de insomniile de noaptea
, ca cine sa mai priceapa, la ora 6 deja sunt rupta, mi se inchid ochii, dar mai devreme de 12 nu adorm si ma mai trezesc si de 2-3 ori pe noapte, treziri dastea dragute de 1-2 ore
de chiar nu inteleg cand mai dorm.
burtica nu mi se intareste decat dupa efort , cat despre durerile dintre picioare am avut si eu sambata noapte dupa o zi in forta, in care am stat doar in picioare si pe scaun
dimineata am
ca ce sa fac si eu
probabil domnisoarei nu i-o fi placut ceiutul meu
,
eu de obicei luam vitamina dimineata cu canuta de laptic, doar ca acum 3 zile am dat-o pe indigestie cu frisoane si tot tacamul
, si am redus lapticul , si tot ce ar putea sa imi sacaie stomacul, si probabil vitamina plus ceai nu ia placut
vorba sotului meu pai tu nu sti asa e la inceputul sarcinii, greturi varsaturi, probleme cu stomacul, iar mie imi venea sa il omooooor
Alexa
25+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
madmat spune:
buna diminiata
.
noi acuma ne am trezit suntem un pic somnoros dar ce sa facem ca tati are grija sa nu ne trezeste cand pleaca.
noi la ora 12 mergem sa facem eco 3d/4d cu totul ca suntem la limita varstei de sarcina o facem si noi.
de parfumur eu sunt multumita,pt ca nu am avut probleme ca de greata
si varsatur de aia nu mie rau de nici un parfum care folosesc,nu stiu ce ma faceam daca se intampla altfel pt ca eu sunt inebunita dupa parfumur
.
noaptea si eu ma trezesc cand ma intorc pt ca trebuie sa ma intorc cu grija sa nu cumva sa lovim pe bb cum spune tati..
in rest nimic nou.
revin mai tarziu cu vesti de la eco.
inceput de saptamana cat mai buna si serviciu usor la
care lucreaza
va pup
matilda
23+
paxela spune:

Biancam

gandacel

sarcini usoare in continuare , si tot ce va doriti
Alexa
25+
si
paxela spune:
Madmat bafta la echo, asteptam vesti
Alexa
25+
si
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
Multumesc din suflet pentru mesaje
, mi-au prins tare bine

Bianca si multi pupici
Acum la raport:
Dupa cum spuneam simbata cred ca am trecut prin cele mai mari emotii din viata mea...pina spunea nenea dr. cuvintul magic normal mie imi statea inima....da` a trecut si asta...tati a fost terminat
de ce a vazut acolo
...ca dupa eco nu mai articula...cu toate ca el isi dorea baiat...iar pe mine ma pufnise
- de emotii si toate cele
...apoi am fost la ai lui sa le aratam nepoata...ca doar am primit poze...si apoi la ai mei....iar in final am ajuns si intr-un bar unde niste colegi organizasera un party...si ne-am topait si noi un pic, pina ne-am afumat
si apoi am vrut
la o pizza
pe la 12 noaptea....iar duminica am fost la Romexpo la tirgul de suveniruri si la Kidex....unde era o mare de copii, ca doar erau multe locuri de joaca amenajate si diverse lucrusoare...de unde m-am abtinut cu greu sa nu cumpar ceva
, aseara si
avea chef de miscare...si tasu vorbea cu ea, cica sa ma convinga sa mai stau pe acasa nu toata ziua la serviciu si la plimbare
era tare simpatic
in legatura cu dormitu` si io am mari probleme...nu-mi gaesc locul, ma misc greu de pe o parte pe alta, ca sa nu mai spun ca
cu grija, iar uneori ma scol pur si simplu ca sa stau cu ochii pe pereti...
De Craciun noi vom merge la Bran, la o vila unde am fost si anul trecut, doar 4 familii, 1 copil si un catel (carpatin
, da` e nepotu meu asa ca tot catel il consider
), iar de revelion inca nu ne-am pus problema...vom vedea...
Apropo - multumesc pentru caruciorul roz, da` trebuie schimbata DPN - 24.04.2007
hai ca am scris romane....va pupic

Roxygeo
21