Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna dimineata,
am o gramada de noutati... nu am avut cum sa intru sa raportez imediat ca mi s-a defectat calculatorul acasa iar la servici am avut multa treaba.
deci, de sf. Andrei, am facut eco morfologica si am aflat ca avem baietel, tati e fff mandru, dr. ne-a dat o gramada de poze printre care si cu "putza" din dotare. toate masuratorile sunt in grafic, la 21 sapt. fix BB avea 500g, si...un piciorus cu marimea 4cm (masurat la talpa)
rog fetele sa imi puna si mie un carucior albastru in listuta.......de cand asteptama momentul asta..
ElenaGiulia , lauramar si eu am DPN tot 14 aprilie...

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Buna dimineata burticute

Am intrat sa va salut si sa le felicit pe Lauramar pentru fetita si pe loina_ln pentru baietel

Noi suntem bine la serviciu si nu prea avem chef de treaba dar din pacate trebuie....

Asa ca pe mai tarziu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Salut burticutze.
Am fost si noi luni si am facut 3D cred (e aceiasi cu Doppler?),pt ca sotul are un var care sufera de neurofibromatose (germ, nu stiu in ro). Dar doctorul zice ca sunt foarte rare cazurile cand se mosteneste si oricum noi credem ca nu e din partea familiei sotului.
Acum vazu ceva la artera dreapta, cred ca e fluxul neregulat, nu stiu sigur. Poate ma ajuta cineva cu o traducere "Doppler Bas suspekt" Artera dreapta 75 si stanga 65, eu sunt intr-o ceatza totala pana ajung la medic pe 22. Medicul zice ca nu nici o pb ca de obicei revine totul la normal dar sa merg in 6 sapt la un nou control.
In rest e totul ok, bebe are 457 grame si 26 cm si era asa miscaret, se juca cu cordonul.
As vrea si eu caruciorul albastru caci acum suntem siguri 100% ca e baietel, tasu e inebunit si a promis solemn ca al doilea va fi fata.

va pup pe toate
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna dimineata la toate.Vreau sa multumesc fetelor care m-au felicitat pt. fetita si eu la randul meu vreau sa te felicit loina_ln pt baietel si eu am observat aseara cate suntem ,,programate ,,pe aceeasi data cu nasterea dar asta numai Dumnezeu poate stii.Eu mi-as dorii f. mult sa nasc pe 14 aprilie pt. ca e ziua sotului meu dar din pacate nu noi decidem.Important este ca bebeii nostrii sa fie sanatosi. ARISSA chestia cu apa de mare e f. buna eu fac asta toata vara imi var nasul in ocean si trag apa pana simt ca ma ustura creierii eu am fost operata de o rinita tare urata dar am ramas cu nasul infundat mereu dar de cand sunt aici si fac asta vara de vara nu mai am probleme.Apa de mare de la farmacie cred ca e la fel de buna si nu-ti fa probleme cu sforaitul la noi in casa e invers sotul meu sforaie de ma dispera dar ce sa fac il mai ghiontesc se mai intoarce,tu si bebe sa fiti sanatosi.pupici pt. toate viitoarele mamici si bebeii vostrii 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Buna ziua la burtikute!

Eu sunt bine,bebele isi face de cap,pe zi ce trece misca tot mai mult si mai tare in burtik....a reusit si tata-so sa vada cum se face burtika valuri si e si el tare fericit.Pana acum zicea ca nu se vede ca numai eu simt si mi se pare ca vad burta miscandu-se si ca el o sa astepte pana se naste.Se pare ca nu a fost nevoie ca a vazut si el ca nu mi se pare!

Acum...ce sa zic am o problemuta totusi si eu si sunt necajita foc!
Sambata noaptea plecam in Spania pe insulele Canare si m-am gandit sa ma uit un pic ce haine o sa-mi iau cu mine....
Si ce credeti????Toate hainele subtirele nu-mi mai vin deloc!Am gasit numai o pereche de pantaloni treisfert care sunt elastici si am reusit sa-i inchid....si o rochita de blugi ;am reusit sa o si inchid dar sta sa plesneasca pe mine!
Si toate tricourile sunt prea scurte si imi iasa burta afara....
Ce sa fac eu acum???Sa-mi cumpar acum haine subtirele nu-mi vine!
Singura solutie e sa o sun pe verisoara-mea sa vad ce haine are ea si sa le imprumut....ca nu ma pot duce numai cu un pantalon si o rochita,chiar daca stam numai o saptamana!

Mihaela23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor...fata care imi face mie curatenie de saptamana asta are o zi libera pe saptamana , una din familiile la care mai lucra s-a mutat in baneasa si acolo nu se poate duce. Dca una din voi o vreti sa-mi spuneti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Absoluta, m-ar interesa pe mine o fata pentru curatenie dar sunt cam pretentioasa, de asta nu am reusit sa ma opresc la cineva anume. Cam ce preturi are si cat de multumita esti de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Val, si eu sunt foarte pretentioasa, plus...ca repet....ii faci observatie si nu se supara ca altele, face ceea ce ii zici. Eu ii dau 300.000 lei si bani pentru transport. La mine o data la 2 saptamani. Depinde ...stai la casa? unde stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna, -dutelor!
Felicitari pt cele care au aflat daca vor fi soacre mari sau mici
am intrat sa va spun ca pe 8-9-10dec,e targul de copii Kidex(stiu ca intrebase cineva la un mom.dat).La Romexpo, pavilionul 16-17.Pt fetele din Buc.
De-abia astept sa merg, sa vedem ce cumparam pt bb Teo(patut si scaun de masina).
Noi suntem bine, avem energie pt 5(bb are, ca eu sunt mai obosita)
vom merge luni la dr sa ne faca control, si sa ne vedem la ecograf
Sanatate multa fetelor, atat voua cat si bb-icilor, si pupici
25+

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

am uitat sa va spun ca la eco s-a descoperit ca am placenta anterioara si cam jos inserata. nu fff jos, iar dr. a zis ca s-ar putea sa se mai ridice o data cu dezv. sarcinii.
stiti ceva de placenta anterioara? chiar daca daca nu este ff jos inserata????

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput