Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nu va faceti probleme daca bebe se plictiseste acum de mingiuta. Bebelusii nostri sunt cam mici pentru ea. Mai tarziu se vor juca muult si bine!
Mihaela, pus la limbutze Marc-Banditzelul

Si acum, despre concursul "Cea mai haioasa cireasa"...

Participa toate ciresele inscrise pe listuta. Se trimite una poza in cea mai "cea" ipostaza in care a fost surprinsa cireasa pana la data de 20 decembrie la adresa mea, sau se salveaza intr-un album de pe contul comun. Oricum, acolo le voi transfera si eu.
Intre 20 si 25 decembrie se voteaza. Fiecare mamica(plus taticul topicului) are dreptul la doua voturi, pentru 2 cirese diferite,altele decat cireasa personala. Voturile se trimit pe e-mail subsemnatei. De Craciun anuntam castigatorul si premiul care va fi acordat de Alec.Dupa caz, acesta va fi inmanat personal sau trimis prin posta.O sa va intrebati de ce facem asta. Uite-asa, de fitze, na! Glumeam... Pai ca sa ne mai distram si noi!
Vreti ori nu vreti sa-i dam drumul?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cum faceti cu cerealele pe care le puneti in iaurt, intai le preparati cu putina apa fiarta, apoi amestecati cu iaurtul? Sau trantiti praful ala de cereale in iaurt si mixati? I'm just curious... Am luat degeaba carti cu retete pentru bebelusi ca nu pot sa scot nimic din ele

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Arleena, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Cu lapticul nu-ti face griji ... chiar daca se schimba un pic gustul bebe o sa pape si oricum este o problema temporara ...

Lacramioara, dar de ce cereale amestecate cu apa fiarta? Eu la Ana folosesc doar apa plata un pic incalzita in biberon eventual.

Am uitat cine intreba de apa plata ... eu folosesc Izvorul alb si ptr Ana si ptr noi si e f buna.

Nu vrea nimeni sa-mi spuna si mie de ce folositi iaurtul Campina? Adica vreau si io sa aleg un iaurt bun ptr Ana dar nu stiu care ...
Dana, Lacramioara, Ama parca voi cumparati din asta ... spuneti-mi si mie de ce este asa de bun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Marc este foarte frumos si intr-adevar pozele sun artistice...o intrebare: a plans cumva marc la poze? ca se pare ca are o lacrima pe obrazul stang...sau tot artistic e facuta ?

Vreau si eu sa stiu daca exista carusel care canta intruna, pana il opresc eu? Daca are careva de unde si cam cat costa?

In alta ordine de idei, voi ce dati bebelushilor cand sunt raciti si tusesc? Noi ajungem la doctor de-abia marti si pana atunci ce fac? Il las asa? Nu tuseste rau nici mult dar tuseste. Multumesc!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shori eu asa am citit pe aici, ca ar fi cel mai natural de pe piata, adik fara adaos de chimicale.Dar i-am dat si Zuzu.Lyly super idee ai avut cu concursul! Sunt de acord si cu regulile! De cereale..asta vroiam sa intreb si eu, bine ca ai intrebat..astept sa ti se raspunda tie.Eu i-am luat Nestle cu 5 cereale si am citit pe ele ca se prepara cu lapte si al meu nu mananca lapte praf, numai san.Clar eu n-o sa ma mulg sa ii fac lui cereale, asa ca astept sa vad cum se prepara cu iaurt.In prima seara i le-am dat asa simple cu apa si le-a halit imediat..are ceva?
Acum i-am luat grau banane si lapte si m-am uitat special pe cutie sa scrie ca se prepara cu apa..
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Soricel eu folosesc iaurt milli simplu si pur, chiar asa ii zice. Si Campina e foarte bun. Si eu folosesc doar apa plata si putin incalzita la "microvave"...daca e cazul.
O singura data i-am dat iaurt cu cereale adica aseara, si i-am trantit pur si simplu 3 linguri de cereale in el ...dar nu ar fi rea nici ideea cu ele preparate pt ca asa cum am facut eu devine compozitia prea tare.

Eu zic sa stabilim niste reguli mai calre pentru concurs ca de exemplu ce inseamna cea mai cea poza? Adica sa fie cel mai artistic, cel mai frumos? haios? imbracat fistichiu sau cum? Ca altfel e foarte greu sa decizi. Adica votez poza care ma amuza cel mai mult sau care ma induioseaza sau imi delecteaza okii?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Carminabulina si Doroti va doresc multa sanatate la bebici !

Felicitari tuturor cireselor pt progresele lor mari de oameni mici !!!

Lyly La Multi Ani Mai Marelui Imasului pt 6 luni !

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Lacri, gand la gand! E mai bine asa, cu doua voturi pentru doua poze, decat cu un singur vot de fiecare! Invata si razacila sa numere, cu ocazia asta!

Carmina, uite aici: www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=3&produs_id=558" target="_blank">carusel. E cam scump, dar eu sunt in admiratie fata de C h i c c o (si v t e c h si k's k i d s). Descriere produs:

Recomandat copiilor intre 0-24 luni
* Muzica si miscarea caruselului se declanseaza la plansul bebelusului sau cu telecomanda.
* Jucarie multifunctionala: carusel pentru bebelusi, jucarii de plus ce pot fi detasate de la carusel si jucarie casuta interactiva pentru copii.
* Dupa varsta de 12 luni casuta muzicala este plina de surprize pentru micutul tau
* Functioneaza cu 6 baterii tip AA de 1,5 V.
* Melodia poate fi selectata din caseta de butoane (cele 6 colorate).
* Caruselul dispune de luminita de noapte.
* Bateriile nu sunt incluse in pret
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Lacra sunt de acord cu conditiile,dar 2 voturi pe zi sau cat e concursul???
Shori e cel mai natural de pe piata,asa se zice,dupa care urmeaza milli,zuzu...
Bulinutzo,pai tre sa surprinzi una bucata Mihnea in cea mai haioasa ipostaza!
Da' poza nu se mai poate schimba nu???Aia trimisa ramane,da???

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Dragele mele ciresele !

avand in vedere ca luni plec in Ro si nu o sa mai am internet ( decat poate ocazional ), si ca ma inroc abia pe 15 ian, vreau sa va urez din suflet un Craciun ca in povesti alaturi de bebelushi si familie, un darnic iar Anul Nou sa va aduca sanatate, dintisori, rostogoliri, cuvintzele si de ce nu, multi bani !!!

Va sarut pe toate si pe toti !....si sa nu ne uitati si pe noi pana ne re"vedem"!!!

La Multi Ani si Sarbatori Fericite !

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput