Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna ziua!!!
In primul rand multumesc mult pentru gandurile frumoase pentru urari de insanatosire pentru Mihnea, care este tot bolnav si asa bolnav cum este m-a epuizat pentru ca are o energie debordanta si o lipsa de somn acuta.

La multi ani Andrei Andreea, pe dinafara stiu doar 2 : Andreea (amiss) si Andrei, puiul Danei!!!!

La multi ani romani, atat din romania cat si din afara ei!!!

Doroti, multa sanatate Nataliei, si asculta-ma pe mine: fetitza ta nu are nimik, da? Este sanatoasa si frumoasa si nu are cum sa i se intample ceva rau. Recunosc ca mi-a stat inima in loc cand am citit dar pe urma m-am adunat un pic si am gandit pozitiv si tu sa faci la fel.

Dana, desi imi pare rau ca ai gresit mingiutza nu am avut cum sa nu ma amuz de asta. Si eu am cumparat o mingie gresita de la chicco, din panza care canta 12 melodii atunci cand o atingi. Dar lui bebe ii place de ea tot 3 minute asa ca....

Felicitari Petra pentru primele 20 gr de legume!!! Sa ai grija sa mananci frumos si tot ca sa nu vedem pe mami la mamici stresate ...asa cum sunt eu acum.

Aseara am jurat ca azi nu-i mai dau lui mihnea decat apa sa bea, sa faca si el foamea sa vada cum e, dar dimineata ora 10,ca atunci ea copilul meu prima masa, dupa 12 ore de nemancat nimik, m-am gandit ca o sa rupa biberonul. As. A baut fix 120 ml. Acum doarme. E obosit dupa 4 zile de cand ma capiaza . Asa ca urmatoarea masa va fi pe la 2. Ce sa-i dau? Fructele? legumele?
O intrebare: Un iaurt de 125 gr + 3 linguri cereale poate fi considerata o masa intreaga completa si normala? Sau trebuie mai mult?

Vorba ta Ella, nu pot si copiii astia sa manace si ei fara sa devina fiecare masa un spectacol in sine? Va spun sincer ca eu nu mai suport. Nu stiu ce are de face asa circ la masa, ii este foame ca nu respinge mancarea decat atunci cand se satura, dar asa maraie si se plange de parca as vrea sa-l otravesc. Daca intrerup masa, urla ca din gura de sarpe ca de ce nu-i mai dau sa manance, daca continui sa-l hranesc ma exaspereaza cu maraitul lui, un marait aproape de plans. Lapte din bibe nu mai bea decat aprox 350-380 ml pe zi.
Fetele care folosesc borcanelele: cam cat ii dati din cel mik de fructe? Tot? Cate 2 la o masa? Eu ca sa fiu sincera nici nu stiu care-i cantitatea normala de mancare pe care bebe trebuie sa o manance. oricum noi am ajuns la 4 mese pe zi, si in curand o sa ajunga la 3 fara nici o greata.

Stiu, stiu ce spuneti: ia uite-o si pe Carmina, lipseste o saptamana si cand apare tot cu fi-su nemancacios ne streseaza. Dar sa stiti ca DA...asta ma seaca in fiecare zi, de cum incepe dimineata si-l vad cu cata sila tine tetina intre buze si suge parca doar sa-mi faca mie pe plac nu pt ca-i este foame,,,si gata m-am stresat si asa o tin toata ziua.

Ah, Monicutza, felicitari pt, bebe mik din burtik...decand n-am mai scris sintagma asta, doamneeeee...eu am inceput lucrarile dar cred ca o sa le sistez o perioada ca ma doare o masea...asta 1 la mana si in al doilea rand s-a observat in jurul meu ca de cand am hotarat sa mai fac un bebe eu sunt si mai nervoasa si speriata de ca va avea sa vina. Asa ca nu stiu ce sa mai zic. recunosc ca nu prea sunt imacata cu ideea. Adica as mai vrea un copil dar parca as vrea sa-l iau de-a gata la 2 ani.

Am ras la toate bancurile si mai ales la poezie, pentru ca legata de ea exista o intamplare al carei inteles de-abia acum l-am descoperit, cititnd poezia. Intr-o zi gravida fiind un nene sofer de taxi imi spune:"Se pare ca nu ai fost cuminte si te-ai jucat cu putza" Eu atunci i-am aruncat o privire ucigatoare, zic eu, si -ia-m raspuns "ha ha ha ce gluma buna", insa acum imi dau seama ca daca as fi stiut poezia atunci ar fi fost o gluma buna.
Gata pauza mea ...revin, promit

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Arleena - saru'mana!! Am sa-i spun maica-mii sa-mi trimita de acasa ca baga in gura tot ce prinde.

Steluta e mult sa le numesc bubite..sunt niste pete ( nu sunt in relief ), m=am uitat acum in gurita ei..si vad ca au mai disparut, avea una chiar pe varful limbutei si nu mai este, nici cea de pe gingie n-o mai vad. Poate pana maine dispar toate. Astia pana nu fac analize amanuntite nu dau nici un fel de tratament. Ma linisteste faptul ca mananca bine si ca nu ca nu are infectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Carminuta - n-am stiut ca Mihnea este bolnavior. Sper ca nu-i nimic grav si sa se insanatoseasca repede.
Cu borcanelele noi stam asa: La dinner papa un borcanel intreg de 113g (obligatoriu ceva cu pui) care nu-i ajunge niciodata, dar ii mai dau in completare altceva, de regula lapte. Borcanelul de fructe care i-l dau pe la 2 ziua, nu-l papa tot..dar ce ramane arunc, asta ca la mine in familie nu se mananca mancare de pe o zi pe alta, si nu pot sa-i dau ceva care a fost inceput. Astia sunt pitici de-ai mei, insa pe borcanel scrie ca se poate pastra 3 zile la frigider.

Multa sanatate lui Mihnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Doroti, multa sanatate Nataliei, si asculta-ma pe mine: fetitza ta nu are nimik, da? Este sanatoasa si frumoasa si nu are cum sa i se intample ceva rau. Recunosc ca mi-a stat inima in loc cand am citit dar pe urma m-am adunat un pic si am gandit pozitiv si tu sa faci la fel.
Aseara am jurat ca azi nu-i mai dau lui mihnea decat apa sa bea, sa faca si el foamea sa vada cum e, dar dimineata ora 10,ca atunci ea copilul meu prima masa, dupa 12 ore de nemancat nimik, m-am gandit ca o sa rupa biberonul. As. A baut fix 120 ml. Acum doarme. E obosit dupa 4 zile de cand ma capiaza . Asa ca urmatoarea masa va fi pe la 2. Ce sa-i dau? Fructele? legumele?
O intrebare: Un iaurt de 125 gr + 3 linguri cereale poate fi considerata o masa intreaga completa si normala? Sau trebuie mai mult?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmina bine ai revenit. Mihnea bolnavior si multumim de sfat si sustinere.
Eu tot ii dau o masa(in we, ca asa ii da mamica) Gugutei din un iaurt de 125ml si 3linguri de cereale, si sa vreau sai mai dau ceva ca nu ia, la un borcanas de 125ml de pireu de fructe maninca 2 zile, nu mai putin.
Si sa stii ca a mea la o mincare maninca cel mult 150ml de lapte, dupa cum ii gustul si maninca asa dimineata pe la 8.00, la 11.00 e cereale si pireu de fructe, la 13.00 lapte, la 16.00 cereale si iaurt, la 19.00 lapte, si la 21.00 tita de la mami, la 5.30-6.00 iar titi. deci 3 mese de lapte daca ii ca maninca 150ml ese 450ml+ titi, aici nu stiu cit.Uneori ii mai dau legume(nu in toata ziua) si se inlocueste o masa de alceva, sau ii dau biscuite cu lapte in loc de cereale.Sau in loc de pireu ii dau banana cu suc de mandarina.Carne inca nui dam, asteptam sa taie cineva(mama soacra sau mamica, da dupa cum so inceput postu numai la mamica mii nadejdea) un pui sai fac si eu ceva la asta mica.
si nu mai fi stresata(sfat de la o stresata).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

VIRGI
Ce spui tu acolo despre Luana eu recunosc ca a fi Candida, o ciuperca care apare si in vagin (Vaginita) sau la mameleoane. Ma mir ca doctorul poate sa spuna ca el nu stie ce este.....ma rog, poate ca trebuei sa astepte rezultatele de la laborator. In orice caz, aceasta infectie de candida nu se lasa netratata. Eu am citit aici pe DC de la un medic ginecolog ca ciuperca Candida este singura care are "oua". Deci chiar daca dispare, reapare la cel mai propice moment. Eu te sfatuiesc sa o tratezi pe Luana, pt ca aceasta ciuperca se raspandeste in tot sistemul digestiv.
Uite ce am gasit eu aici in engleza despre medicamentul care curata candida:

More Than 650 Diseases Helped?
Colloidal silver has been reported to kill 650 micro-organisms, many of which are associated with human diseases. This does not automatically mean that taking colloidal silver will "cure" diseases "caused" by these germs. Colloidal silver only kills micro-organisms when they are in contact with it for a sufficient period of time. The human body is a complex system which may prevent high enough concentrations of colloidal silver from reaching the "affected area".

The basic guideline that has been recommended for using colloidal silver is that it usually "works" if you can get a high enough concentration to the "affected area". Some will want to experiment with "higher amounts" (such as 8 or more ounces at a time) to find out what it takes to accomplish this. Do not use colloidal silver if you are allergic to contact with silver metals, or if you notice any digestive upset after use.

The following is a partial list of the more than 650 diseases that colloidal silver has been reputed to be successful against: acne, AIDS (Reference 8), allergies, appendicitis, arthritis, athlete's foot, bladder inflammation, blood parasites, blood poisoning, boils, burns, cancer (References 2, 4, 7), candida, cholera, colitis, conjunctivitis, cystitis, dermatitis, diabetes (Reference 1), dysentery, eczema, fibrositis, gastritis, gonorrhea, hay fever, herpes, impetigo, indigestion, keratitis, leprosy, leukemia, lupus, lymphangitis, Lyme disease, malaria, meningitis, neurasthenia, parasitic infections: viral, fungal and bacterial pneumonia, pleurisy, prostate, pruritus ani, psoriasis, purulent opthalmia, rhinitis, rheumatism, ringworm, scarlet fever, septic conditions of the eyes, ears, mouth, and throat, seborrhea, septicemia, shingles, skin cancer, staphylococcus and streptococcus infections, stomach flu, syphilis, thyroid, tuberculosis, tonsillitis, toxemia, trachoma, all forms of virus, warts, whooping cough, yeast infection, stomach ulcer, canine parovirus and other veterinary uses, and fungal and viral attacks on plants. Simply spray diluted silver on the leaves and add to the soil.

Uite aici un link pt medicament:
http://www.drnatura.com/sovereign_silver.php

Ceea ce mai poti face sa intaresti imunitatea Luanei impotriva candidei este sa cumperi pliculete de DARMOCARE care au bacterii benefice speciale care traiesc in intestine si "mananca" ciuperca candida. Daca aceste bacterii nu sunt prezente in intestine, candida are sanse de raspandire.

Si apropo, cand am fost in septembrie in Romania am foat la o internista care face biorezonanta. Tipa mi-a spus ca in tarile asiatice cancerul de esofag e cel mai frecvnet si e nr 1 la cancer in Asia. Asta apropo de mancatul foarte iute.....

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

quote:
Originally posted by puiudana2004

Oana,eu ii dau lui Andrei apa plata Bucovina si chiar bea de m-a speriat!Ceaiul...Cahhh...I-am mai fact acum putin poate il mai pacalesc.
Usturoi i-am pus si eu in mancarica si e chiar mai gustoasa.I-am pus doar un sfert de catel dar oricum,da o aroma...Incearca si tu!Eu ii fac legumele la cuptor si atunci ii pun si usturoiul si putin unt!
Cat priveste statul in funduletz...se pune!E ok!Bravo!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Multumim muuuult de tot
Si "la multi ani" cu intarziere de sf.Andrei

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Buna ziua!!!
In primul rand multumesc mult pentru gandurile frumoase pentru urari de insanatosire pentru Mihnea, care este tot bolnav si asa bolnav cum este m-a epuizat pentru ca are o energie debordanta si o lipsa de somn acuta.

La multi ani Andrei Andreea, pe dinafara stiu doar 2 : Andreea (amiss) si Andrei, puiul Danei!!!!

La multi ani romani, atat din romania cat si din afara ei!!!

Dana, desi imi pare rau ca ai gresit mingiutza nu am avut cum sa nu ma amuz de asta. Si eu am cumparat o mingie gresita de la chicco, din panza care canta 12 melodii atunci cand o atingi. Dar lui bebe ii place de ea tot 3 minute asa ca....

Felicitari Petra pentru primele 20 gr de legume!!! Sa ai grija sa mananci frumos si tot ca sa nu vedem pe mami la mamici stresate ...asa cum sunt eu acum.

Vorba ta Ella, nu pot si copiii astia sa manace si ei fara sa devina fiecare masa un spectacol in sine? Va spun sincer ca eu nu mai suport. Nu stiu ce are de face asa circ la masa, ii este foame ca nu respinge mancarea decat atunci cand se satura, dar asa maraie si se plange de parca as vrea sa-l otravesc. Daca intrerup masa, urla ca din gura de sarpe ca de ce nu-i mai dau sa manance, daca continui sa-l hranesc ma exaspereaza cu maraitul lui, un marait aproape de plans. Lapte din bibe nu mai bea decat aprox 350-380 ml pe zi.
Fetele care folosesc borcanelele: cam cat ii dati din cel mik de fructe? Tot? Cate 2 la o masa? Eu ca sa fiu sincera nici nu stiu care-i cantitatea normala de mancare pe care bebe trebuie sa o manance. oricum noi am ajuns la 4 mese pe zi, si in curand o sa ajunga la 3 fara nici o greata.

Stiu, stiu ce spuneti: ia uite-o si pe Carmina, lipseste o saptamana si cand apare tot cu fi-su nemancacios ne streseaza. Dar sa stiti ca DA...asta ma seaca in fiecare zi, de cum incepe dimineata si-l vad cu cata sila tine tetina intre buze si suge parca doar sa-mi faca mie pe plac nu pt ca-i este foame,,,si gata m-am stresat si asa o tin toata ziua.

Ah, Monicutza, felicitari pt, bebe mik din burtik...decand n-am mai scris sintagma asta, doamneeeee...eu am inceput lucrarile dar cred ca o sa le sistez o perioada ca ma doare o masea...asta 1 la mana si in al doilea rand s-a observat in jurul meu ca de cand am hotarat sa mai fac un bebe eu sunt si mai nervoasa si speriata de ca va avea sa vina. Asa ca nu stiu ce sa mai zic. recunosc ca nu prea sunt imacata cu ideea. Adica as mai vrea un copil dar parca as vrea sa-l iau de-a gata la 2 ani.

Am ras la toate bancurile si mai ales la poezie, pentru ca legata de ea exista o intamplare al carei inteles de-abia acum l-am descoperit, cititnd poezia. Intr-o zi gravida fiind un nene sofer de taxi imi spune:"Se pare ca nu ai fost cuminte si te-ai jucat cu putza" Eu atunci i-am aruncat o privire ucigatoare, zic eu, si -ia-m raspuns "ha ha ha ce gluma buna", insa acum imi dau seama ca daca as fi stiut poezia atunci ar fi fost o gluma buna.
Gata pauza mea ...revin, promit

uite cum cresc

Multumim pt urare!
Acum ma gandesc ca indiferent de minge,tot ignoranta scrie pe fata lui cand o vede!!Mihnea se joaca mult 3 minute cu ea,al meu nici macar nu o baga in seama!Aseara putin ca era ceva nou,dar telecomanda si telefonul sunt pe primul loc la preferinte!!A!Si ursuletul de la vestita paturica cu,care si doarme! Mihnea bolnaviorul si mami lui epuizata!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor eu va doresc un we cit mai placut!!
livada.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare si La multi ani de 1 decembrie, tuturor romanilor din lumea asta larga! Noi suntem bine, mancam f bine, uneori cantitati destul de mari, ca e cam haplea fiica-mea, daca ii dai mult, mult manaca, daca e putin tipa sa-i mai dau, bine, dar numai la mancarica gustoasa, la aia mai nasoala strange gura de parca i-ai da cucuta. iar episoade ca ale carminei avem si noi, din plin. de vreo 2 zile sta sg, sg in fundulet, fara ajutor si mult timp, a stat si 20 de minute, deci un progres. la capitolul sunete nu prea exceleaza, mai mult maraie si ofteaza. doarme bine si in timpul zilei, reprzie de cate 1,5 h, 2 ore, dar nopatea se tot foieste, maraie, asa ca tot trebuie sa ma trezesc, nu pt papa, ci pt adormit din nou cupilu, ba cu suzeta, ba cu mangaiat pe cap sau luat in brate.
o sa ma duc si eu sa iau mingea miraculoasa, sper sa ii placa ilincai. da' i-o dau de Craciun, acum am luat deja cadou, o broasca haioasa din plus, de fapt mai mult din prosop, si cateva hainute, ca nu stiu cum se face ca desi are destule, daca vad ceva dragut parca iar imi vine sa ii iau.
a, o prietena a luat un tricou pt fetita ei cu inscriptia "my first christmas", o sa-i iau si eu unul sa-i fac poze pe care le voi trimite prietenilor pe mail de sarbatori.
o sa pun un pic mai tarziu poze noi, acum incerc sa imi factimp sa le descarc
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am pus toate pozele. facute de fotograf.aici

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput