Cirese de Mai-Iunie ... cu bancurile lor (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by virgi

Doroty - sunt alaturi de tine si astept sa citesc aici cele mai bune vesti despre Gugutza ta. Da dea D-zeu sa fie totul bine.
Si noi avem o problema care inca nu stiu daca-i grava sau nu. Ieri inainte sa plecam spre vaccin, am observat pe limbuta ei niste pete mici albe. I le-am aratat pediatrului, a consultat-o si m-am ingrozit cand am vazut pe monitor cum aratau asa marite, insa omul mi-a spus ca nu exista inca infectie si nu-mi poate da nici un tratament, ca este posibil sa fie ceva temporar, mai ales ca papa bine si n-o incomodeaza. Astazi insa abserv ca s-au extins si pe gingie cateva si iar am intrat in panica. Daca pana maine nu vad vreo ameliorare trebuie sa ma duc iarasi la el. Si acum intrebare??? A mai patit cineva asa? Ati mai auzit de asa ceva?

Astazi am primit cadou un premergator si in ciuda faptului ca eu nu sunt de acord cu el, n-am rezistat sa n-o pun putin. Insa s-a pus pe un plans cand s-a vazut in el...Insa ii place mult parte cu jucarii de la el, pe care i-am detatasat-o si acum se joaca frumos cu ea in pat.

Vreau sa spun ca de la o vreme mi se intampla sa fac numai lucruri cu care nu sunt de acord:eram total impotriva operatiei de cezariana si am facut-o, sunt impotriva premergatorului si detin unul, nu sunt de acord cu borcanelele si papam numai din astea si lista e mai lunga...

Adib - bine ai revenit din concediu. Am vazut pozele cu printesita ta, dar n-am inteles unde v-ati petrecut vacanta.

Multumesc Virgi.
Sa ma erti ca nu am timp de mail.
Eu nu stiu de ce vorbesti tu in gurita, eu stiu ca era asa ceva, da la copii alaptati cind laptele era prea gras si stiu ca se dizolva o libgurita de bicarbonat de sodiu inrun pahar de apa(25g la 200g apa), si cu un tifon se sterge din cind in cid in gurita pe parcursul zilei.Daca e ceva mai grav bb nu suge deloc ca o doare, deci daca maninca nu e grav.
Cit despre ca nu esti deacord cu multe, eh cu cite eu nu am fost deacord, dar nu am avut ce face... Lasa ca o fi el intro zi si asa cum suntem noi deacord.
Luana mica.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Multumesc. Nu ti-e greu cu listuta? Nu vrei sa se ocupe si altcineva de ea?
Ce sod mi se pare ca esti la lucru... Dar e ziua Romaniei, nu a Moldovei....

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Pina cind ma discurc cu listuta, cum nu o sa o mai pot face o sa deleghez pe cineva, oricum sunt la servici, si ma mai recreez si eu pe aici, ca de altfel imi es din minti.
Vedeti ca atunci cind am mult de lucru ramin in urma, dar recuperez.
E da nu e ziua Moldovei, dar asta cred ca e printre putinele sarbatori de care nu lucram, ca daca ar putea astia niar pune sa lucram si in ziua de Craciun, ca de anul nou mai lucram cite o data.De Craciunul Romanesc sigur lucram.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!!!

LA MULTI ANI MATEI PT CELE 6 LUNITZE!!!
LA MULTI ANI ARLEENA!!!

Mingiuta nu cred ca o mai pot schimba pt ca nu mai am ambalajul intreg!E rupt in bucatele ca altfel nu putem ca scot mingea la cupil!!Eeee!Las ca e buna si asta!Poate ii mai cumpar una daca mai am bani!Poate de Mos Nicolae!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

multumesc de urari... si evident tre sa urez si eu "La Multi Ani"Romania
sa va spun ce cadou "minunat"am primit azi dimineata........mi-a venit ciclul....si mi-a dat peste cap toate planurile mele de mers la piscina, sauna, masaj....

vreau sa va intreb cele care mai alaptati si v-a venit ciclu ati vazut ceva schimbare la copii??mai papa? ca am inteles ca se simte diferenta de gust si nu prea mai vor sa suga...mie mi-e mila de alex ca saracu daca nu o sa-i mai placa lapticul sa nu sufere de foame....ca papa nu prea serveste...cam greu....da' poate o fi bine totusi...si osa inceapa sa pape mai bine...

cocutica ce ne facem cu derbedei astia de copii care n-au somn...ii ducem la disco??poate poate s-or obosi si trec mai repede la somn ca si ciresele cuminti din livada...

virgi glicerina boraxata e buna contra ciupercii din gurita ...mare grija cu rosul jucariilor altor copii, nu sti niciodata...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Am ajuns la zi.
Am schimbat si greselile, daca mai vedeti ziceti.
LA MULTI ANI ARLEENA!SA FII FERICITA, IUBITA, SI SA AI PARTE DE CEL MAI BUN COPILU DIN LUME(dupa al meu ).
LA MULTI ANI PENTRU 6 LUNITE MATEI!
Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere, eu sper ca nu o sa fie nimic grav si ca nu a vazut ecografista bine acolo.

VA FELICIT CU ZIUA ROMANIEI!
Va zic o zi buna .
P.S. Si da, sunt cirese prospete in decembrie, mai ales la 1.00 noaptea, cine nu cred sa intre in livada la noi sa vada.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by arleena

sa va spun ce cadou "minunat"am primit azi dimineata........mi-a venit ciclul....si mi-a dat peste cap toate planurile mele de mers la piscina, sauna, masaj....

vreau sa va intreb cele care mai alaptati si v-a venit ciclu ati vazut ceva schimbare la copii??mai papa? ca am inteles ca se simte diferenta de gust si nu prea mai vor sa suga...mie mi-e mila de alex ca saracu daca nu o sa-i mai placa lapticul sa nu sufere de foame....ca papa nu prea serveste...cam greu....da' poate o fi bine totusi...si osa inceapa sa pape mai bine...

POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

In primul rand "la multi ani!" Arleena, apoi despre "cadoul" tau - mi-e mi-a venit ciclu deja de 2 ori si m-am temut ca si tine sa nu fie bebe afectat.
Stiu ca papa mai mult altele decat laptic din tzitzi - insa Paul nu s-a comportat diferit nici prima data nici a doua oara.
Pentru mine in schimb a fost diferit dupa ce mi-a venit - sper sa fie si la tine asa: am avut un ciclu ff ok, si m-am linistit mult - adica parca am inceput creierii mei sa-si gaseasca locul in scafarlie... Paul suge la fel in continuare.

Felicitam si ciresicile care au implinit deja o jumatate de anisor sau, de-a dreptul 7 luni - waw!!! ce copilasi mari deja!!

Am si doua mici intrebari.
Am inceput si noi sa papam multe altele - pe rand, ca am avut de unde invata adica de la ciresicile mai mari
Paul in schimb nu bea ceai - numai din an in paste si atunci te miri cand si cum. Mie imi pare ca face pipi mult prea putin si am incercat sa-i dau apa fiarta si racita - caaaahhhh... Nici mie nu-mi place asa ca nu ma mir.
Asa ca va intreb mamicilor avansate in diversificare, ati dat la bb-i apa plata? de care? Ca alta solutie nu vad pt lichid... Meniul nostru include marutz cu un picutz de biscuite (ca-i mai bun ) la 9.30 - apoi laptic, ceva morcovel si alte legume la pranz - apoi laptic si cereale (yami-yami!!!) la 17 - fara laptic ca mancam pana nu mai putem!! Si la culcare desigur inca o portie zdravana de laptic - in mare cam 700-750 ml lichid.

Si a doua intrebare: Luana, cred, ziceai ca dai la bebe usturoi - imi place tare mult ideea ta, spune-mi te rog cand ai inceput sa-i pui in pireutz, adica la ce varsta si cam la cat timp dupa ce ai introdus legumele?

Doroti - n-am reusit sa citesc ultimul capitol, am inteles ca ai ceva probleme cu inimioarele tale - cea biologica si mai ales cu cea noua - fetitza ta. Va dorim multa sanatate la amandoua
In alta ordine de idei - avem si noi ceva progrese : stam in fundic un picutz - destul pt poze - si chiar cateva minute daca-i reclama la TV . uite dovada la 5 luni si 1 saptamana.

Iar cuvantul nostru nou - si de aceea e preferat - este "Hopa"

Motto-ul meu ar tb sa fie "Rar si mult" - dupa cum reusesc sa postez... insa de citit reusim aproape mereu sa fim la zi si sa vedem poze si filmuletze cu puiutzii din livada.

Pupacim livada, si la multi ani romanilor!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

quote:

[black]

POZE
nasterea

In primul rand "la multi ani!" Arleena, apoi despre "cadoul" tau - mi-e mi-a venit ciclu deja de 2 ori si m-am temut ca si tine sa nu fie bebe afectat.
Stiu ca papa mai mult altele decat laptic din tzitzi - insa Paul nu s-a comportat diferit nici prima data nici a doua oara.
Pentru mine in schimb a fost diferit dupa ce mi-a venit - sper sa fie si la tine asa: am avut un ciclu ff ok, si m-am linistit mult - adica parca am inceput creierii mei sa-si gaseasca locul in scafarlie... Paul suge la fel in continuare.

Felicitam si ciresicile care au implinit deja o jumatate de anisor sau, de-a dreptul 7 luni - waw!!! ce copilasi mari deja!!

Am si doua mici intrebari.
Am inceput si noi sa papam multe altele - pe rand, ca am avut de unde invata adica de la ciresicile mai mari
Paul in schimb nu bea ceai - numai din an in paste si atunci te miri cand si cum. Mie imi pare ca face pipi mult prea putin si am incercat sa-i dau apa fiarta si racita - caaaahhhh... Nici mie nu-mi place asa ca nu ma mir.
Asa ca va intreb mamicilor avansate in diversificare, ati dat la bb-i apa plata? de care? Ca alta solutie nu vad pt lichid... Meniul nostru include marutz cu un picutz de biscuite (ca-i mai bun ) la 9.30 - apoi laptic, ceva morcovel si alte legume la pranz - apoi laptic si cereale (yami-yami!!!) la 17 - fara laptic ca mancam pana nu mai putem!! Si la culcare desigur inca o portie zdravana de laptic - in mare cam 700-750 ml lichid.

Si a doua intrebare: Luana, cred, ziceai ca dai la bebe usturoi - imi place tare mult ideea ta, spune-mi te rog cand ai inceput sa-i pui in pireutz, adica la ce varsta si cam la cat timp dupa ce ai introdus legumele?

Doroti - n-am reusit sa citesc ultimul capitol, am inteles ca ai ceva probleme cu inimioarele tale - cea biologica si mai ales cu cea noua - fetitza ta. Va dorim multa sanatate la amandoua
In alta ordine de idei - avem si noi ceva progrese : stam in fundic un picutz - destul pt poze - si chiar cateva minute daca-i reclama la TV . uite dovada

Iar cuvantul nostru nou - si de aceea e preferat - este "Hopa"

Motto-ul meu ar tb sa fie "Rar si mult" - dupa cum reusesc sa postez... insa de citit reusim aproape mereu sa fim la zi si sa vedem poze si filmuletze cu puiutzii din livada.

Pupacim livada, si la multi ani romanilor!

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Oana,eu ii dau lui Andrei apa plata Bucovina si chiar bea de m-a speriat!Ceaiul...Cahhh...I-am mai fact acum putin poate il mai pacalesc.
Usturoi i-am pus si eu in mancarica si e chiar mai gustoasa.I-am pus doar un sfert de catel dar oricum,da o aroma...Incearca si tu!Eu ii fac legumele la cuptor si atunci ii pun si usturoiul si putin unt!
Cat priveste statul in funduletz...se pune!E ok!Bravo!!!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI, ARLEENA!!

LA MULTI ANI MATEI, cu ocazia implinirii a 6 lunite!!!

Magg, Lacri, pntru bancuri!!!

Multa sanatate Luanei!!!! Vezi cum evolueaza bubitele si daca e cazul fuguta la Choy!!!

Felicitari Oana pentru progrese!!

Revin, ca e ora de adormit bebe!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:

cocutica ce ne facem cu derbedei astia de copii care n-au somn...ii ducem la disco??poate poate s-or obosi si trec mai repede la somn ca si ciresele cuminti din livada...

virgi glicerina boraxata e buna contra ciupercii din gurita ...mare grija cu rosul jucariilor altor copii, nu sti niciodata...

POZE
nasterea

Arleena chiar daca se schimba gustul(nu stiu asta) da a mea Guguta nu a refuzat sinu, si daca Alex e un papacios de titi cred ca nici el no sal refuze.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Oana,eu ii dau lui Andrei apa plata Bucovina si chiar bea de m-a speriat!Ceaiul...Cahhh...I-am mai fact acum putin poate il mai pacalesc.
Usturoi i-am pus si eu in mancarica si e chiar mai gustoasa.I-am pus doar un sfert de catel dar oricum,da o aroma...Incearca si tu!Eu ii fac legumele la cuptor si atunci ii pun si usturoiul si putin unt!
Cat priveste statul in funduletz...se pune!E ok!Bravo!!!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Multumim muuuult de tot
Si "la multi ani" cu intarziere de sf.Andrei

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor

21 iunie 2006

Mergi la inceput