Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
anangel_lexi spune:
Rox, eu aveam stari exact ca inainte sa-mi vina CM: ma durea burta si sanii. Atat. Ba eu chiar am facut ceva "tratamente" ca sa-mi vina mai repede CM ca eram sigura ca o sa-mi vina. Si cand colo...era Marie Testul l-am facut la o zi de intarziere a CM, pe 9 trebuia sa-mi vina si pe 10 la 7 dimineata am facut testul. Da' de ce nu-ti faci tu o analiza beta HCG, aia nu se inseala niciodata!?
Editez ca am uitat sa-ti raspund la o intrebare: Cristi intra in CIC de pe 5 si va sta 2 ani acasa cu Maria
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
bibyrox spune:
Lexi nu-mi fac test de sange pentru ca nu am cand sa ma duc... eu plec de acasa la 7:30 dimineata si ajung in jur de 7-8 seara! Si pentru ca mi-a iesit testul ala negativ.. nu mai am sperante pentru luna asta! Asa ca stau si astept... Iar eu nu am ciclu regulat: o data vine la 25, la 26, la 28 iar ultima oara la 31 zile. Asa ca...
Ce test ai facut? Mai tii minte?
Ai un sot de milioane!!! Sa-ti traiasca!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
Lexi nu-mi fac test de sange pentru ca nu am cand sa ma duc... eu plec de acasa la 7:30 dimineata si ajung in jur de 7-8 seara! Si pentru ca mi-a iesit testul ala negativ.. nu mai am sperante pentru luna asta! Asa ca stau si astept... Iar eu nu am ciclu regulat: o data vine la 25, la 26, la 28 iar ultima oara la 31 zile. Asa ca...
Ce test ai facut? Mai tii minte?
Ai un sot de milioane!!! Sa-ti traiasca!
Biby
Pai primul test a fost Barza iar al doilea a fost Clear Blue care cica e cel mai bun si cel mai sigur.
Multumim pentru aprecierile la adresa lui Cristi
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
rox_dox spune:
super prima pagina, kriss...
si pupici la toate fetele!
Ne straduim pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
anangel_lexi spune:
Avem pozici noi, incepand cu asta
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Ce pot sa spun... decat ca ai un ingeras de fetita! Mi-au dat si lacrimile...
Biby
RAMONELLA spune:
Kriss multumim de listuta!!!!Ce frumoasa e!!!!Ai muncit umpicut la ea!!!
Va pupacesc pe toate!!!!Si pe bebeii vostrii scumpi!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png
nushulica spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
ptiu ptiu ptiu sa nu fie de deochi taaaaare-i frumusica maria ta alexingeras nu alta...dar si craciunitza...
si cu sotul bravo lui mai rar asa barbati sa stea cu bb de cateva luni acassa
INGRID
rox_dox spune:
super dulcica fetita ta, lexi
sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!
si tu ziceai ca nu seamana nu tine?
cum asa?!
pupici!
Ne straduim pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
Ioana81 spune:
Buna miresici (foste) .
V-am citit si ghiciti. Fix acum 1 an am aflat de Vladimir!!!!!! .
5 dec era intr-o sambata. M-am trezit ca 5 de dim pt ca nu mai aveam rabdare si mi-am facut testul clear blu si....au aparut 2 liniute . Doamne ce fericire! . Bibirox aceleasi simptome ca mai sus. Adica dureri mari de ciclu, urinari dese si dureri f f f mari de sani. Ah si sanii pietre si mult mai mari . Ce trece timpul....alaltaieri miseasa, ieri gravida si azi cu Vladimir de 4 luni juma.
Va pup si va urmaresc in umbra si numai cand ma lasa fimiu
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ