Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147
Raspunsuri - Pagina 20
bubuleana spune:
anca: merci mult si eu iti tin pumnii ca stiu ca se apropie ziua testului la tine
pe mine nu m-au mai durut niciodata sanii asa, doar in parti spre axila...dar niciodata in centru...oare e posibil?
bubuleana
ancadragoman spune:
Se poate Bubule si pe mine ma dor la fel ,dar eu am si simptome de CM.
Asa ca nu stiu daca este de la asta sau nu.
anca
poze nunta
Incercari bb
rox_dox spune:
hai bubu, poate ai 2 ochisori acolo in burtica
Ne straduim pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
bibyrox spune:
Bubule pe unde tot dispari tu asa in ceata??? pai daca deja in Z17 ai presimtiri... stii tu ceva! Si poate imi vinzi si mie secretul! Doamne ajuta!!! Te puuuuuup!!!!
Anca pana nu vezi rosu in fata ochilor nu mai cobi! Stai linistita si asteapta!
Ramo sunt sigura ca nu e nimic grav cu tine! Dar totusi mergi la dr. si tine-ne la curent!!!
Eu Z5 si astept! Mai rau e ca nu pot sa nu ma gandesc la dar sotu' nici nu vrea sa auda pana in perioada fertila! Azi ma duc sa-mi cumpar teste de ovulatie si conform graficului incepand cu Z8 tre' sa le fac.
Pe mine ma ingrijoreaza sanii care ma dor nonstop de luna trecuta!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele
daciovi spune:
Floare de Colt, multumesc pt. raspuns. Bineinteles ca am prestat si inca cum. Si eu ma gindeam ca rezultatul de la echo este mai concludent decit testele. Eu oricum este prima data cind le folosesc si nu stiu dc functioneaza corect la mine.
Bubuleana iti tin pumni sa fie cu ochisori luna acesta.
bubuleana spune:
daciovi, rox: multumesc
anca: pai si eu am simptome de CM din Z12, chiar si bolboreseli prin burtik, de nu stiu cate ori am verificat daca mi-a venit desi stiu ca e absurd sa-mi vina la mijlocul ciclului; am intepaturi mai ales in partea dreapta si dureri ca la CM din cand in cand dar nu la fel de dureroase; singura chestie diferita sunt sanii: nu pot spune ca s-au marit sau ca sunt tensionati, pur si simplu doar mameloanele ma dor ingrozitor.
Tu stii cand ai ovulat? eu mi-am facut teste in ultimele 4 zile dar nu s-a pozitivat niciunul, am crezut ca de la ovulatie am durerile astea dar se pare ca nu-i asa...
biby: draguta mea, eu nu dispar numai ca nu sunt tot timpul in fata PC-ului si de multe ori sunt plecata din birou sau am alte trebusoare
bubuleana
ancadragoman spune:
Bubu daca ma iau dupa temp am ovulat in Z13 si am avut si nidatie in Z20.Eu am dureri de sani la 3 zile dupa nidatie(sau poate presupusa nidatie).
Hai ca poate la tine este cu noroc ptr ca eu ii simt cum se apopie.
Daca scap azi si maine fac un test iese ceva?
anca
poze nunta
Incercari bb
rox_dox spune:
anca, eu zic sa mai ai putina rabdare cu testul...
te mananca???
Ne straduim pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
Happiness_4_us spune:
Bubu , iti tin pumnii si fac galerie.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!