Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Tu nu te iei dupa graficu ala???Ca acolo iti spune ca mai ai 12 zile pana la testare.Sau ala nu e bun??? cum calculezi???

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Pup dulce pe toate duamnele. Mi+e tare dor de voi. Am umblat zilele acestea creanga si cand ajungeam acasa eram prea obosita ca sa stau in scaun la calculator. M-a pus dr. sa-mi refac analizele (nu am inteles de ce -cred ca sa se bage in seama) si mi-au recoltat ieri 5 eprubete de sange , de abia ma mai tineam pe picioare. Si io capoasa , nemultumita de eco a ei m-ama dus la un alt dr.(doar pt. eco)si am vazut o chestie mititica careia ii batea inimioara foarte repede. Sotul meu a fost foarte mandru... Chestia ciudata fetele e ca se pare ca sarcina e cam cu o saptamana mai mare decat ar trebui sa fie (dupa ovulatia detectata cu teste ,TB si dureride ovare). Ambii dr. mi-au spus acelasi lucru.Ori am avut noroc si testele si TB nu m-au ajutat de loc,ori bebe creste intr-o zi cat altii in 2. Am inceput sa am ceva greturi ,ceea ce nu ma impiedica sa mananc purceleste.
Floricico, succes la gimnastica si sa fie cu noroc. Mai poate saracul sot ,dupa atata munca, sa mai si orneze prajiturica?
Noela sta pitita undeva cu stressul ei si mai asteapta cateva zile pana cand stabileste daca bate barzoiul sau cine stie ,poate nu!Ai experimentat vreun tratament?
Avalon,au trecut inundatiile sau inca putin?
Vreau sa-mi faceti toate o surpriza si luna aceasta sa ma trezesc cu voi pe cap la odisee. Sa ma auda Dumnezeu.
Mami, nu am mai dat de tine de mult. Parca spuneai ca vei fi ocupata, dar acum stau prost cu memoria, am o ceata pe creier.

MEDA 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Meda, asteptam vesti de la tine! Deci l-ati vazut pe samburel sau pe samburica ce creste ca-n poveste, cred si eu ca viitorul tatic era in extaz! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme!

Floare de colt, asa sa faci, stimulare cu monitorizare, e pacat sa faci buba. Si poate scapi si de controalele astea sa te relaxezi si tu, macar de sarbatori...

Bafta la , fetelor!

Mergi la inceput

Avalon .Sa-ti dea Dumnezeu si tie o coca mica.

MEDA 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

quote:
Originally posted by printze

Fetelor, am si eu o intrebare la voi. Eu am fost diagnosticata cu ovare cu aspect micropolichistic. Imi pot da seama ca nu am ovulatie luna de luna.
Prezenta mucusului cervical este semn clar de ovulatie? Luna asta am avut din abundenta si sper din tot sufletul sa fiu , pt ca am prestat in acea perioada.
E adevarat ca voi ramane mai greu insarcinata, datorita ovarelor?

Printze, eu zic ca ai ovulat luna asta, daca zici ca mucusul a fost f abundent! Doar sa fi fost mucus "din ala bun", adica asemanator cu albusul de ou...
Daca ai ovare polichistice, e normal sa ramai mai greu , din moment ce nu ovulezi in fiecare luna! Dar in luna in care ai ovulat, sansele sunt la fel ca ale tuturor... eu asa stiu!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

floricico, n-am hotarat nik cu Revelionul; ca bine zicea Meda ca daca sunt nehotarata sa invit la mine pe altii; bag seama ca de vreo 6 ani am tot fost nehotarata
am citit aproape zilnic dar nu uitati ca suntem la topicul "stimulare", prin urmare, daca nu ma stimulati, io nu vorbesc si pe deasupra mai sunt si in

Mergi la inceput

Mami,spune cum iti place ca sa incerc si io sa te stimulez. Vad ca Floricica a reusit ceva,ceva dar vreau si eu!!! E bine ca la tine sunt ceva nori, pote faci rost de un pic de zapada pt.Craciun. Nu-i irosi..

MEDA 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Mergi la inceput

Fetili, ce liniste e aici. Toate aveti program artistic in seara asta? Sau ati pus endometrul in cui. Vad ca optimismul e debordant...Trezirea!!!! Mai cu suflet dragele mele!

MEDA 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Si mie mi se pare ca e prea liniste, dar vorba ta meduta burticuta, poate e rost niscai actiuni cu rol special , mai stii?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput