Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare147

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Macar a trecut Mos Craciun pe aici!

MEDA 7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Da, a trecut, dar inca mai are timp berechet sa aduca cu sacul , ca mai sunt fete care asteapta II. Asa ca sa faca bine sa nu le mai tina in suspans .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Felicia multumesc mult pentru raspuns. Eu cred ca luna asta a fost ok, cred ca mucusul a fost din ala bun. Acum nu imi ramane decat sa astept. Parca nu mai am rabdare.

Va pup si aveti grija de voi!

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Buna feteleor. Am si eu o intrebare si sper sa imi puteti raspunde. In urma cu 6 luni am facut laparo si sa descoperit ca aveam endometrioza in sacul Douglas. Am fost curatata si am urmat tratament cu dipherelin 3 luni si din septembrie astept sa imi vina menstruatia care nu a venit nici pina azi. Am inceput sa fac teste de ovulatie in speranta ca prind trenul incepind cu prima ovulatie si luni a fost prima data cind am vazut a II a linie pe test care insa nu era asa intensa ca prima. Marti am repetat testul si a II a liniuta era la fel de pala ca si luni dar eu am prestat oricum. Miercuri seara am fost la dr si la echo a vazut ca aveam E= 9 mm iar pe ovarul stang se vedea un lichid, corpul galben. Mi-a zis ca am ovulat si sa imi pun cite 2 utrogestan pe zi iar peste 2 sapt sa imi fac un test de sarcina. Voua vi s-a intamplat sa aveti un test de ovulatie aproape negativ si totusi sa ovulati? Daca s-a vazut acel lichid in ovar este clar ca s-a produs ovulatia, adica s-a eliminat ovulul? Sper ca o sa primesc cit mai repede raspunsuri de la voi. Va pup si va soresc cit mai repede teste de sarcina pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Daciovi imi pare rau eu nu te pot ajuta.Sper sa primesti raspuns de la celelalte fete.
Eu sunt Z17,am o scurgere rosiatica,dureri prin burta,TB ca si ieri 37.1.Nu stiu ce e cu mine...

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

neata fetili....

daciovi , intre teste de ovulatie si ecograf , cel mai bine determina ovulatia , de departe , ecograful .
deci ,daca la eco s-a vazut lichid galben de dupa ovulatie , e clar ,s-a produs.sper ca ai si prestat corespunzator.

medooooooo,meriti o mama de bataita , ca ai avut gura pocita aseara , nu am avut cu cine presta mai mama mai... barbatu-miu nu mi-a venit deloc acasa ,a muncit si toata noaptea.ajunge azi da cu cine sa mai prestez io ,daca el e frant dupa 24 de ore de munca fizica...?????

bineinteles ca ,toate planurile mele si pe luna asta s-au dus pe rapa....

gata am agatat in cui bunavointa ,vorba buna si binisorul....de luna viitoare dau jos militaria...fac io ordine in viata mea sexuala , ca in ritmul in care fac io "program artistic" as putea f bine sa zic ca is fata mare , vadana ,sau divortata...da cred ca si astea au parte de mai multa actiune decat mine.....

luna viitoare ,stimulare,ecograf,sex la program,daca trebuie vb si cu seful lui ,sa mi-l lase acasa cand am io nevoie ,si ii si explic dece si pt ce...nu mai pot asa...cum naiba sa fac io copchiiiiii????
ma gandesc serios si la varianta congelarii de gigei in propiul concelator si injectarea lor cand ma taie pe mine capu...ca oricum am mai multe sanse asa sa raman gravi...
pup fetele..m-am racorit si io..putin...
mai vb mai tarziu ca acu iar tre sa lupt cu ,controlu ista..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

medo , am glumit cand am zis de bataita...
nu ai tu nici o vina..si apoi cum sa agresez io o viitoare mamica!!
pup fata dulce ,si ma bucur ca ati vazut la eco bebele si ati auzi si inimioara...ce fericire...

avalon.feli, mami,noela , va pupic pe toate...cu drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata, fete frumoase, viitoare gravidutze.. Cobesc acum!
Eu azi sunt Z25 si inca uratzi deloc, sper sa scap de ziua asta pe care o urasc. Luna trecuta mi-au venit uratii in Z25, mare dezamagire a mai fost.
Au inceput sa ma doara si sanii, deci apar simptome de uratzi..

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nana deci daca treci de ziua asta ai sanse mari,nu?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Nana deci daca treci de ziua asta ai sanse mari,nu?

anca
poze nunta
Incercari bb

Nu stiu cate sanse am, dar asa sper. Cred ca am ramas eu cu un fix de luna trecuta cand mi-a venit CM in Z25. Off Doamne.
Tu ce faci? Cum te simti?

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput