Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 16
irinatunza spune:
Sara buna!
La multi ani ! bebeilor care-si sarbatoresc ziua numelui
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Astazi a stat tati acasa cu noi si aveam o in planuri o multime de chestii de facut. Iaca fleosc, n-am facut nik din ce ne-am propus.
Sabina s-a trezit dimineata pe la 6.30 , n-a vrut sa pape nik. Pina pe la 10 cind s-a culcat abia am reusit sa o tot pacalesc cu 50 de lapte cu cereale.
A dormit juma de ora si gata de actiune din nou. Am tinut-o si eu flaminda pina pe la 12 cind isi ia de obicei masa de prinz. Ma tragea de pantaloni si musca din ei si striga "papa'. I-am dat pireu de legume cu carne si cred ca a papat cam 200 g. Abia pe la 14 s-a culcat si ea.
Pe la 4 a papat mar cu biscuiti si o jumate de mandarina.Vad ca piure de fructe refuza de vreo 2 saptamini sa pape.
Pe la 7 jumate foame iar. Ii dau lapte. Nu vrea , normal pt ea. In schimb a bagat vreo 80 de pilaf de orez cu carne. Si dupa aia si 80 de lapte si la somn cu ea.
Oare are ceva daca i-am dat de 2 ori mincare gatita ?
poze Sabina
Biancas spune:
Seara si de la noi...am intrat sa fac prezenta dar asha nu am chef de nimic...mi-e somn de numa...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
irinatunza spune:
Anasol , ce faci ? Petreceti ? La multi ani si sotului tau.
poze Sabina
monica70 spune:
ASTERY sunt sigura ca a fost nasol nu vreau sa imi amintesc nici eu,d-apai tu!
N-am vrut sa va povestesc pana acum,sa nu va sperii ... a fost un caz in Arad,un baietel de cca 2 ani care a murit acum 2 sapatmani de ... viroza.O viroza fara nici un simptom (fara muci,tuse,febra etc. - astea au existat cu cca 2 saptamani inainte dar f.slabe ).A fost o viroza toxica - cica "cu maifestare personala" . BRRRRR...N-am priceput nimic,dar a fost groaznic - era un copil perfect sanatos si f.bine ingrijit,era la o gradinitza particulara etc.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
andiaroro spune:
bine c-am mai trecut pe aici....imi astept sotzul, care cica mi-a cerut voie sa merga 2 statii pe jos ca prea e frumos. ori cumpara ceva, ori e in recunoastere pt we.....
cristina- iaca s-a nascut "le grand amour"-glumesc.....normalca fiecare suntem "the best", dar eu am vrut sa-ti acord tie titlul de "the beste de the best".....eu ma incadrez, in viziunea mea, "la the best responsabilo-zapacita"
ana si alexandre (17.02.2006)
Ursoaica spune:
Neata'
Multumesc celor care mi-au urat toate cele bune!
Si eu pe aici cu juma de ochi ...
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinatunza spune:
Moni, gata spumele ?
Banuiesc ca o fi fost o explicatie a dr-lor ca sa s escoata ca n-au fost in stare sa depisteze ce avea cu adevarat. oricum pentru el si pt parintii lui, saracii.
Cristina, bine ca-si revine Razvan. Prin cite ai mai trecut si tu.
poze Sabina
Ursoaica spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei sau Andreea!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)