Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
laura-popy spune:
Catalina, incerc sa-ti povestesc ce mi se intampla si mie poate reusesc sa te mai linistesc. Sunt la prima sarcina, am 30sapt fix azi,pe bebe l-am simtit prima oara abia la aproape 22 sapt. Inchipuie-ti ce era in capul meu....Si sa ti-l prizint pe bebe : CEL MAI MARE LENES!! Am zile intregi cand il simt in cursul zilei de trei ori, da' asa mai mult ca un gaz in burtica, seara cate o manuta( ca nu pot spune ca e picior la ce slabut da) . Mai vine cate o zi cand topaie( din punctul meu de vedere topaie, ca daca as compara cu ce zic fetele cred ca e sut de data asta) Am intrebat-o pe doctorita mea, in care am mare incredere, de altfel, si mi-a zis ca important e sa-l simti in 12 ore, nu sa-i numerotezi miscarile. Trebie sa miste in decursul a 12 ore de cateva ori( nu mi-a dat minim de miscari) si poti sa simti cu adevarat seara cand stai intinsa si nu mai esti activa. Nu mai incerca incontinuu cu dulce sau altele, s-ar putea doar sa te ingrasi Bebe e deja obisnuit cu gustul de dulce la varsta ta de sarcina si e posibil sa nu mai reactioneze asa repede si tare. Pe de alta parte, am mia observat ca in zilele in care mi-am luat liber si am stat f mult in pat, lenevind, ( + weekend-urile) bebe doarme si el de rupe!!! Daca eu sunt mai activa in cursul zilei seara ma baga si el putin in seama, daca nu ...ce-i fraier sa nu leneveasca si el ca mama-sa??
Sper sa te ajute si experinta mea. Oricum bebelutul tau e si mai maricel.
PS Si noi am avut circulara laxa de cordon si dupa doua sapt, la urmat eco, nu mai avea.
Scuze ca m-am lungit atat...[
gravi] ,
laura
oana_bucur spune:
M-ai facut sa zambesc, Monu.
Asa simt si eu:
Cu bune si cu rele
" LA MULTI ANI, ROMANILOR !!! "
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+
alinuk spune:
Iubite mamici romance de pe toate meleagurile,
Va doresc o zi linistita si zic io sa ne bucuram ...macar de'un week end prelungit!! Eu personal as fi luat drumul Albei Iulia azi, daca nu puteam baga burtik la inaintare (cu scuza ca nu pot pune domnishorului numele Uniru...Unirea ar mai fi mers). Am organizat plecarea parlamentarilor cu trenul business sub pretextul lansarii acestei "marci". E super va zic - daca mergeti cu vg astea sa-mi impartasiti impresii - ma rog, stiu eu ca unele de pe aici n-au mai mers cu trenul de ani (vezi Liuda) - mie imi place si ma simt excelent in tren - bebele meu cred ca e obisnuit deja de cat l-am leganat in burtica pe la diverse actiuni. Ma gandeam ca sa-i inregistrez glasul rotilor de tren si sa-i pun sa asculte ... ca brusc o sa-i placa si n'a mai plange..
Pt noi azi e zi administrativa - a venit femeia pt curatenie, bagam masina de spalat iar dupa masa mergem la cumparaturi. Maine si poimaine iesim un pic din Bucuresti.
Sa stiti ca, legat de de la ceremonia Alinei (alinatxa), io am stat la poza, nu am facut-o personal...Asa ca avem de asteptat de la ea foto...
PS: multumiri de lamurirea cu circumferintza.... ma gandisem intradevar la diametru....sper ca nu citeste exprofu meu de mate pe aici ca-mi retrage toate distinctiile de matematician din copilarie
pupik
Alinuk 30+ Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
marinar spune:
neata balenute
Helena felicitari pt bebic. cum te simti azum cand stii data la care o sa-ti vezi minunea???????
aaaaaaaaaaa
LA MULTI ANI ROMANIA!!!
Marina 32+ Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ylilimic spune:
La multi ani, Romanaia!
La multi ani, romani de pretutindeni!
Stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna, dar sunt mereu emotionata, chiar pana la lacrimi cadn vad o parada militara, cand ascult "Desteapta-te romane!". In ciuda traficului greu din capitala sau a neajunsurilor pricinuite de eveniment, mereu regret ca nu pot vedea si eu o astfel de desfasurare. La Mangalia doar de ziua marinei mai vedem militari organizati pentru "retragerea cu torte" ce incheie festivitatile...
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ALINATXA spune:
Buna dimineata fetele mele,
Eu de abia acum m-am trezit....desii petrecerea e maine ,dupa starea civila a trebuit sa invit familia la un pahar acasa....Si uite asha ne-am lungit si am dansat pana pe la 1 noaptea.Pozele le descarc astazi si am sa le pun.
Alinuk a venit sa ma pupaceasca drept ptr care ne-am si tras in poza
Ma simt tare bine si implinita,bebtiza mea vreau sa va spun ca nu a stat potolita o clipa.Si cand ofiterul starii civile oficia dadea din picioruse de mama mama.Era fericita am dedus eu.
Si eu sunt foarte fericita si ma simt asha de bine.Nu ma asteptam sa am senzatia asta (eu care consideram ca bucatica aia de harite nu conteaza),datorita ei am asha o senzatie de plutire.
Nu o sa va las mult sa asteptati pozicile.
Va pupic ca eu trebuie sa termin cu organizarile ptr maine
28+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
ylilimic spune:
roandre, messa - multumesc pentru postarile de la Nasterea unei stele. Intotdeuna mi s-a spus ca am talent de narator si cateodata ma gandesc ca as putea scoate ceva bani din asta, la nevoie. Imaginatie este si daca si realitatea te inspira...nu ar fi pacat?!
Am vazut ca este un articol citit, si ma bucur ca nu lasa indiferent cititorul!
oana_bucur spune:
Alinatxa bravo...merita ocazia ca tu sa te simti plutind pe nor...iti dai seama ce hrana buna bucuria ta ptr bebelina.
Ylilimic te inteleg caci am trecut prin asta...altfel poate as fi luat-o in deradere un pic. Cand am fost la reprezentatia de sfarsit de academie a fratelui meu la Sibiu...recunosc ca nu m-am putut abtine spre uimirea mea si mi-au dat lacrimile cand i-am vazut asa frumosi si falnici, marsaluind si raspunzand in cor...si la imn....
Asta a fost o surpriza ptr mine in ultimii ani...sa descopar un filon serios de patriotism mai ales ca nu credeam sa am asa ceva in mine. Stiu ca are rezonanta de cliseu ironizat si de asta inca ma uimeste.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+
ylilimic spune:
oana - sa inteleg ca nu sunt chiar asa de ridicola cum mi se parea?! Iata de ce spun eu ca aici am gasit oameni care sa-ti stea alaturi fara vreun interes sau manati de obligatii.
Multumesc, Oana, multumesc fetelor ca existati!