Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
oana_bucur spune:
Da, Ylilimic ...imi pare un mare pacat sa ascundem ce a mai ramas si ce poate si trebuie sa reinvie din valorile pe care nu le mai stim. De aia ne si invartim bezmetici si nemultumiti intr-o lume pe care o blamam si in care totusi ne complacem. Dincolo de problemele concrete vizibile din Romania imi pare mereu ca sta o alta pe care o resimt generatoare: pierderea valorilor si identitatii noastre.
Dar nu este asta locul de lansare a unor astfel de polemici.
Sa ne dea Dumnezeu sanatate si intelepciune ca sa putem pune o caramida la ceea ce ar trebui sa inceapa: regasirea noastra.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+
Messa spune:
Hai, mai, fetelor! Eu rad de ma stric cand vad parade! Pentru ca toti au mutrele asa solemne incat si daca le-ar bazai pe la nas musca, n-ar misca! Si merg tzapeni, asa... si toti politicienii nostri sunt si ei solemni (si eu stiu ca ei nu dau doi bani pe manifestarile astea, dar fac fatza, ca da bine la populatie) si depun coroane, si merg si ei mai tzapeni
Eu ma mir ca nu aud toba la Academia Militara, de obicei faceau si aici ceva parada mititica si depunere de coroane.
oana_bucur spune:
Messa nicidecum nu era vorba de politicieni aici...era vorba de faptul ca gandul iti mai fuge, in astfel de zile, "la cine esti si de unde vii".
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+
Liuda spune:
buna amiaza!
ce faceti? sarbatoriti? noi oricum motiv sa avem ca de sarbatorit - mereu santem gata !bai v-ati pus instingtoare si veste reflectorizante in masini? dar becuri de schimb? eu cum sa-i explic politaiului ca ma masina mea ca sa schimb becul tre sa desfac jumatate de motor?! Ce mai conteaza de azi sabtem cuminti in trafic ... ce sa zic eu nu prea pot ca parca se cere pedala aia apasata - dar de centura - i-am zis azi unuia sa-si bage el in burta o bucata de carne de 2 kile si 3 kile de apa - doar atat de restul il scutesc - si apoi sa-si puna centura si sa incerce sa traga aer sa vada cum e....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 32 sapt si 5 zile
oana_bucur spune:
Desi l-am mai vazut, acum ma amuz iar cu dr Doolittle...sunt dementiale animalele vorbarete.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
31+
Liuda spune:
mai mie nu-mi fuge gandul ca stiu cine si ce sant dar cand vad paradele astea - ma uit si vad banii nostri in stanga si in dreapta si tobele si steagurile si masinele alea alea armatei - sant banii nostri....
mama ce cheltuieli.... pentru ce?
Va pupic pe buric.
alinuk spune:
Si eu subscriu la ce spun Oana si Lili...
E posibil ca mie sa mi se traga din copilarie...cand bunicul imi povestea despre viata in armata.. si ascultam ca tzintuita, imi faceam scenarii + ca povestea se asocia cu lucruri palpabile si imi mai arata cate o gamela, casca nemtzeasca sau mai stiu eu ce accesoriu ros de vreme printr-o magazie parasita.
iar bunicul, bunicii sunt practic radacina mea cu lumea, cu pamantul asta...
politicienii si paradele lor....n-au nici o legatura cu cele sus amintite
ops..am luat-o off topic..
Pup
Alinuk 30+ Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
Liuda spune:
fetelor am facut eri o poza cu noi in 33 saptamani sau ma rog 32 saptamani si 4 zile
cine vrea - poftiti !!!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625/photo/294928803838637829/29
Va pupic pe buric.
alinuk spune:
Fete,
acum a trecut parada de blindate, tancuri, tab uri si alte masinoaie prin fatza pe la mine... Cam sinistra si rece imaginea daca o proiectez intr-o realitate posibila
N-as vrea sa fie altceva decat parada...
Si apoi am obs ca lui bebe nu-i place zgomotul acesta greu ...de masini ultragrele
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
marinar spune:
Liuda nu se vad pozele, cred ca sunt pe privat.
mai dar si gravidele sunt obligate sa poarte centura, ca eu stiam ca nu. trebuie sa studiez noul cod rutier.
Liuda ai sunat-o pe Flavia????????
Marina 32+ Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe