Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Buna fetelor
Daconst,multumesc frumos pt lamurire .Acum sunt m-ai linistita .Daca ma gandesc bine , se leaga mai multe acum .Cand am fost la control , eram asa de obosita (nu cred ca dormisem mai mult de 3 ore un ultimele nopti ).Poate si asta a contribuit la starea ei .Si sotul , imi spune acum ,ca dupa parerea lui a fost si ceva "probleme" cu ecograful (bine ca nu a putut sa imi spuna pana acum , si m-a lasat sa ma agit ).Nu nota dimensiunile , si ca la urma doctotita le-a scris din nou.Am avut programarea la 9 dimineata , si atunci montau ecograful in cabinet .Acum Cine stie ce a fost , dar sunt linistita .Mi-am luat si eu pulsul , si ii undeva la 82bat/min .
Multumesc din suflet pt mesaj.

Aelita ,este mai bine ca nu iti spune nimic la contral .Mie mi-a spus intotdeauna (de ex imi spune dimensiunea femurului este de ....si corespunde la varsta de 32 sapt si 2 zile)Lucruri de genul asta .Si iti dai seama ca contribuie f mult la paranoia mea .Noroc cu voi , ca mai intreb si eu , si ma mai calmez .Referitor la pulsul ei , mi-a spus ca este bine , totul este corespunzator varstei ei .Desi acum cand citesc celelalte mesaje de la fete vad ca bebelicii lor,sunt mult mai mari in greutate fata de ea (la 33 de sapt avea 2100gr).
Dar incerc sa ma linistesc si imi tot spun ca si fetita mea este sanatoasa si este bine .
M-ai am o rugaminte la tine Aelita .Stiu ca te-am mai rugat sa imi spui de modelele de la bascuta si rochita.Acum mi s-a pus pata pe bluzita albastra .Atat ne-am batut capul (si eu si mama )cum ai reusit sa o faci , dar tot nu ne dam seama .Am inteles ca ai inceput din partea de sus , dar ne-am impotmolit la manecute .Acolo ne-ai pus capac ,nu mai stim.Asa ca te rog daca iti mai aduci aminte , doar atat sa imi explici .Si acum sa ma laud si eu un pic , i-am facut primi botosei .Asa de mandra sunt ca mi-au reusit !!!!!!!! Si de luni incep sa fac un costumas .Sa speram ca imi va iesi frumos si bine .

33sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

'neata, burtici!
Am si eu o rugaminte mare la voi. As vrea sa fac o ecografie la Iosup luna asta si nu stiu la ce cabinete il gasesc. Stiam de CMU, dar luna asta nu mai e loc si de luna viitoare e in alta parte( si eu vreau totusi luna asta) . Imi puteti spune, va rog, toate cabinetele unde stiti ca face ecografii?
Va multumesc mult!
,30+

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

quote:
Originally posted by bits

Tzuchi acum am vazut ca stai in UK.ai incercat la firma NEXT?eu de acolo mi-am luat lucruri frumusele tare si fff convenabile ca pret.vezi poate gasesti ceva daca tot tii sa-ti iei!

si eu sunt fan NEXT, insa nu au salopete! De la ei am blugii pe care-i tot exploatez acum, au triunghiuri laterale din elastic, insa burtoiul a inceput sa ia dimensiuni considerabile si cum stau 12 ore pe scaun ma supara nasturele si stau cu pravalia deschisa; si uit sa-i inchid cand ma ridic de pe scaun . Vroiam ceva comod ptr burtica, mai caut ca mai aproape 3 luni de asteptat bebita!
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

da tzuchi acum mi-am dat seama ca mai ai 3 lunisoare pana la intalnirea cu bebelina!nu aveti Gap Maternity pe acolo?la ei vazusem niste overall-uri superbe!
uite aici poate-ti place ceva http://www.destinationmaternity.com//collection.asp?category_Name=Sale&Category_Id=9005&MasterCategory_Id=5&website_Id=1&Pageison=1

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ce faceti? vad ca ati fost cumintele nu ati scris mult!
si totusi unde e MICIURIN? ca vad ca a disparut ! Poate apare apoi si ne zice - am nascut acum o luna!!!!
afara se raceste gata cu iarna calduroasa! Fetelor ma dor partile de la pat! Nu stiu cum doamne iarta-ma cele consemnata la pat rezista! Pe spate nu pot, pe burta nu pot asa ca dorm sau pe stanga sau pe dreapta, azi am stat mai mult in pat - adica pana la 11 - si poftim! ma dor oasele se la solduri! Deci cum fac? Ca daca stau mai mult in pat (adica cu 2-3 ore mai mult) ma doare tot!!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna frumoasele,

burtici de burtici dar Liuda ne-a intrecut pe toate si numai 12 kg. bravo.
Daconst, si la tine burtica frumoasa,
Aelita, nu am cum sa pun poze aparatul nu mai exista

Catalina, noi aseara am fost la Beraria Germana si acolo muzica fff te tare bebita mea se zbenguia in burta de mama focului o simteam in toate cele 4 parti simultan nu stiu daca e posibil asa ceva dar.. ori s- a speriat de inghiontea sa nu mai stea acolo, nu stiu sigur, eu nu sunt fumatoare dar acolo pasiv cred ca am fumat un pachet intreg , de ma durea gatu' azi dimineata si aveam vocea ffte groasa , credeti ca i-am facut vre-un rau bebitei???

burtici, felicitari celor ce si-au vazut bebicii la eco si sunt grasunei

fetelor, lamuriti-ma si pe mine, sa nu devin paranoia, cand ma trezesc cu burta rece noaptea ( eu dorm dezvelita)ii este frig si bebelinei??? ca eu o simt zvarcolindu-se pe acolo, am incercat sa dorm si cu bluza de la pijama bagata in pantalon si nu m-am mai trezit de miscarile bebitei, stiti nu a-si vrea sa raceasca din burta de la masa

va pup

nadiutapm 29+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71938

iata un link care TREBUIE citit! Sunt absolut convinsa ca o sa va placa!

Ralu - imi pare tare rau, nu am vesti, e tot la spital, asteapta sa vina doctorita din concediu...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ce zici Ylilimic ? o nastere de o ora si ceva?! ca lumea!!! crezi ca toate au asa noroc....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna la toate fetele,

Haricleea ti-am citit mesajul, te anunt cu prima ocazie cand vorbesc cu ea. dar din cate stiu eu, nu i-a luat multe chestii pt bb, i-a adus mama ei cand l-a scos din spital. dar vorbesc cu ea si iti spun exact.

ma bucur ca Flavia si fetele sunt bine.

eu am 9 kg. cred ca la "mentinerea" in forma contribuie si faptul ca inca nu pot manca orice, avand inca gretzuri . dar tin sa va spun ca cele 9 kg se vad, eu fiind si mica de statura...oricum nu conteaza, ce mult as vrea sa pot manca si eu mai ca omul....

pupici si o duminica frumoasa!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

bits,ma byucur ca e grasunel copilul!!
cum asa,nu spala si cu apa calda masinile acolo ??? oricum,stai linistita,ca speli rufele copilului separat,nu e nevoie sa le fierbi.,oricum si eu mai mult cu apa rece le spal,ca mai ales alea colorate nu am sale bag la fiert sa iasa una in alta.

tzuchi si bebe al tau e bine ,grasunel!!

daconst
,aa tu intrebai ce boli...Pai nici eu nu stiu,ca astia aici nu imi dau explicatii inteligente.Si cred ca nici nuam sa aflu,nu cred sa imi spuna mai mult decat : " e totul in regula".Doar daca am ceva,doamne fereste,aflu.Zic si eu ca e pt toti sterptococii si virusii si mormolocii care i-a rputea face rau lui bebe la nastere...
ariela,pt rochita aia albastra ,pe care la fel de bine o poti transforma in pulover ,am pus in contul de yahoo comun "reteta".o sa iti dau si un mesaj privat si eventual incerc sa iti trimit la yahoo,daca ai cont. si o sa iti descriu si bascuta.poti sa intri la yahoo la noi aici? am sa iti dau eu un PM .
nadia cum nu mai exista aparatul ? ce i-ai facut?
eunu cred sa raceasca copilul in burta.chiar daca burta e rece,daca tie in general iti e bine,trebuie sa ii fie si ei.
ylilimic
,ha! sa nastem toate usor usor si repede!

35+

Mergi la inceput