Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu am spalat lucrusoarele lui bebe cu..sapun pentru copii..de mana si doar pentru clatire le-am bagat la masina...asta acum, ca le-am spalat fiind nou-noute..cand o sa le spal pline fiind de mancare-pipi-caca-etc probabil ca o sa le bag pe toate la masina..inca nu sunt decisa daca sa iau un detergent special, o sa-mi intreb si pediatrul sa vad ce zice

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

big adria,bineinteles ca la masina,rufele.detergent,pt haine delicate.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mariana - multumim ca ne impartasesti din experienta ta. Si eu voi fi o mamica la a doua nastere vaginala (sper) si informatiile tale imi prind de folos.
Am citit undeva pe forum de o tanara care a nascut cu doar trei contractii: una a simtit-o acasa si a plecat la spital; una a simtit-o jos la urgente unde a preluat-o personalul medical; ce-a de-a treia a fost pe hol, la etaj unde a si nascut caci nu a mai ajuns in sala de nasteri!!! Ei, cum vi se pare?

Si pentru cele care inca nu au reusit sa citeasca povestea nasterii lui Matei - alias bb1, de acum gasiti istorioara si la semnatura! Lecturarea nu e obligatorie, sa ne intelegem!

Deasemenea, listele utile pentru mamici au fost reactualizate si usor imbunatatite cu explicatii folositoare.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

am venit si noi de la doctor!bebe e mare,se pare ca am sa fac un grasun!deja are 2660g.placenta nu e imbatranita deloc ,e aproape de gr 0 asa ca are de unde sa-i furnizeze papica.

eu am folosit detergent pentru copii pana la 1,6ani la Kenzo si tot asa am sa fac si la bebe 2 caci am vazut multe cazuri de dermatita atopica(nu neaparat de la detergent),eczeme si vreau sa evit pe cat posibil.aici masinile de spalat nu spala cu apa calda si de aceea e mai greutz!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Ylilimic- ce mai face nepotelul? Cum evolueaza micutul?

Ralu 34DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Bits, felicitari pentru grasunel! Am sapat si eu prin forum sa vad daca bebita mea o sa fie o grasunica, daca la 28 sapt avea 1600g si se pare ca da, ca si placenta mea e tot aproape de gradul 0, ! Deja ma suteaza toata ziua si noaptea, ma intreb cand mai doarme copilul asta, ca tare caprita mai este!
Eu tot caut sa-mi cumpar o salopeta de si nu am gasit marimea mea, numai blugi am vazut prin magazine, care cu toata banda lor elastica cand stau pe scaun tot ma strang la burta si trebuie sa le desfac nasturele !

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Big Adria,eu am spalat cu detergent lichid,sensitive.Am auzit ca daca speli cu detergent praf ar trebui sa clatesti de 2 ori.Sper sa fie ok asa.

Aelita,dar nu mi-ai spus pentru ce boli se face exudatul?Sau sunt eu prea blonda,de n-am priceput.

Bits,felicitari pentru bb grasunel!
Eu nu stiu gradul placentei...oare trebuie sa intreb?sau daca dr n-a zis nimic,e ok?

Flavia,super vesti...te asteptam cu povestea nasterii!

Anis,foarte frumos numele fetitei!

Ralu,cum te mai simti?Nu ne mai spui nimic despre tine?Trebuie sa stai tot in pat?

Hainute bb ,caruciorul

Dana 34+

Mergi la inceput

Daconst cred ca daca era vreo imbatranire a placentei doctorul iti spunea cu siguranta!oricum ne apropiem de termen si este normal sa-si schimbe gradul,vb aceea l-a hranit pe bebe timp de 9 luni!un grad ridicat de imbatranire inainte de termen ridica probleme iar in acest caz se apeleaza la cezariana de urgenta.

Tzuchi felicitari si tie pentru "zglobie"!eu daca as fi in locul tau nici nu as mai cauta sa-mi iau ceva de imbracat pt ca mai e putin.daca ai pantaloni mai vechi care iti spunt buni incearca sa-i descosi pe laterale la cusaturi si in locurile alea sa aplici niste triunghiuri dintr-un material elastic.pe deasupra cauta in garderoba sotului ceva care sa ti se potriveasca si gata te-ai rezolvat!

mey pe mine ma roade o chestie:lichidul amniotic e normal cu toate ca eu nu prea mai beau apa.e rece si nu-mi vine sa beau!oare cum poate ramane in limite normale?vreau sa va spun ca nici macar nu stiu daca ajung la 1 l zilnic.

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Tzuchi acum am vazut ca stai in UK.ai incercat la firma NEXT?eu de acolo mi-am luat lucruri frumusele tare si fff convenabile ca pret.vezi poate gasesti ceva daca tot tii sa-ti iei!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Dolphinash unde stai pitita mamicooo?mai da si tu un semn de viata!sper ca sunteti bine!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput