Aspirante optimiste > 20 ani (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

La multi ani de ziua Romaniei!!!

Catty iti tin si eu pumnii sa iasa bine
Corinuk si eu am avut UM 38 de zile si mai repede de atata eu nu voi face nici un test, ca m-am saturat de alea cu o liniuta ca de mere padurete. Eu zic sa mai ai rabdare macar cateva zile. Stii cand ai avut ovulatia? Au trecut macar vreo 14 zile de atunci? Daca da, poti sa te apuci de sportul cu testele
Biby imi pare rau de testul negativ, dar poate e inca prea repede
Anca de ce nu va lasa liberi? Si eu lucrez de zor, dar stau acasa si scriu la teza de doctorat. Aveam in plan sa am burtica pana scriu teza si sa o sustin inainte de marea intalnire, dar planurile mele nu s-au potrivit cu cele a lui DD si asa ma astept.

Eu sunt abia z10 si inca mai am de tras luna asta. Din pacate Craciunul e prea devreme pentru test daca tot asa CM lung am... si abia poate pe revelion voi sti ceva. Si la 1 ianuarie trebuie sa ma mut si barbatu nu vrea sa ne punem net acolo asa ca poate nu o sa va mai aud Cui o sa ma plang eu sa ma inteleaga

Va pup si sa aveti un weekend placut si cu spor la amor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Selina noi lucram de toate sarbatorile legale ptr ca asa vor ei.Asta e..
De ce nu vrea sa pune-ti net?
Este rauuuuu.......tu ce faci?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Gata am pus niste dinti!Sunt printre voi acum...Selina si eu m-am saturat de teste pana peste cap!Si dat fiind ca cm-ul este atat de neregulat nici nu vreau sa imi fac vreo speranta!De ovulat am ovulat in z14 asa ca azi au trecut fix 14 zile si TOTUSI mi-e frica sa fac test!Catty hai iubita tinem pumnii sa te auzim cu vesti bune!Si pe BIby numai cu II!(SI PE MINE)!
Mychydutza !
Va urez un week-end placut si plin de vesti bune!Eu plec spre Constanta si vbim diseara cand ajung!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Atata o sa il bat la cap pana pune net. Adevarul e ca in Germania e tare tampitel sistemul. Ca sa ai net trebuie sa ai telefon fix. Ca sa ai fix platesti in fiecare luna 20 de euroi numa sa ai priza in casa. Daca firma de net nu are cablu si in orasul tau mai platesti si o chirie pt cablul altcuiva pe langa abonament asa ca ajungi pe la 50 de euro pe luna
Acuma am gasit o firma care parca ar avea si in orasul meu acoperire, dar trebuie sa mai sap

Mergi la inceput

Corinuk si eu am CM neregulat in ultimul timp si daca e sa imi inatrzie primul test il fac prin Z40

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CORINUK, puiule mai asteapta nitel. Uite pana luni ca mine si vedem atunci ce si cum. Eu fac test beta HCG luni numai daca tb nu scade. Ca daca scade e clar ca nu are rost. Moralul sus ca va fi bine la toate.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Fetele de la ovulatie temp trebuie sa ramana ct?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

ANCA, la ovulatie TB creste cu cateva unitatsi ajunge undeva la 37. Dupa 5-6 zile, adica la o presupusa implantare, tb scade si a doua zi iarasi creste si are valori ca la ovulatie. Daca tb ramane ridicata cu 1 zi inainte de cm e de bine, La fel e bine daca la un CM neregulat tb ramane ridicata timp de 18 zile de la presupusa implantare.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Aha ,am inteles,la mine in ziua cand am ovulat a fost 36.4 si a crescut la 36.8 si de trei zile este 37.
Azi sunt in Z19.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

ANCA esti z19 de ciclu. Se numara 18 zile de la implantare.
Eu mor de nervi. La noi in oras testul HCG costa 50 Ron si e gata in 10 zile. Auzi la ei. Sunt cretini? Pai aflu eu mai repede decat ei daca e bebe sau nu si nu dau atatia bani. Mama ei de treaba.

catalina

Mergi la inceput