Aspirante optimiste > 20 ani (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Fetele,am si eu o mare rugaminte la voi.
Spuneti-mi,va rog, cam cat costa in Ro, No-spa si Vitamina E. Multumesc anticipat

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olivia vit E cam 80 de mii(30 de pastile),no-spa nu stiu ca nu am luat.
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Anca, multumesc din sufletc
Poate stiu celelalte fete cat e No-spa ca vine cineva in tara de sarbatori si vreau sa-i dau sa-mi cumpere.

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Olivia eu am luat de curand No-Spa si am dat 84.000.Alta data am luat cu 90.000,difera preturile de la farmacie la farmacie.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Mirela, merci mult
Mi-ati fost de mare ajutor ca am cautat pe net, pe la farmacii online si nu am gasit si n-aveam idee cat costa. Tare ma bucur ca existati
Voi cu ce va mai tratati, sa stiu sa mai dau comanda

------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Olivia eu iau vit e si acid folic.Atat

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Acidul folic l-am pus primul pe lista ca mi se termina rezervele...si eu am inceput sa iau de indata ce am renuntat la protectie.

------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare

Mergi la inceput

Eu iau cam de 6 luni..

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

BYBY, vad ca luna asta aflam in aceeasi zi daca e sau nu bebe. Ai grija ca daca TB iti scade in z26-27 e de rau. Inseamna ca nu e bebe.
Eu sunt z23. De aseara am dureri de sani, nu f mari, dar am observat ca se amplifica daca port sutien. Tb a scazut azi de la 36.9 la 36.8, nerelevant insa, pt ca la mine tb normala e de 36.4. Ceva greturi dimineata, plus ameteli si dureri de coloana (care la mine apar cu o zi inainte de invazie). Greturile si ametelile disparusera de marti seara. De miercuri seara am pret de jumatate de ora dureri de zici ca acu vin uratii, Luni daca tb e peste 36.4 fac test de sange pt ca marti ma invadeaza uratii.
Pupici si week-end placut.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Catty am inteles! Hai ca de maine imi iau temp sa vedem cum stau! Offf poate e de bine!!! Iti tin pumnii!!!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput