Aspirante optimiste > 20 ani (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Olivia26 spune:
Fetele,am si eu o mare rugaminte la voi.
Spuneti-mi,va rog, cam cat costa in Ro, No-spa si Vitamina E. Multumesc anticipat
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
ancadragoman spune:
Olivia vit E cam 80 de mii(30 de pastile),no-spa nu stiu ca nu am luat.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
Olivia26 spune:
Anca, multumesc din sufletc
Poate stiu celelalte fete cat e No-spa ca vine cineva in tara de sarbatori si vreau sa-i dau sa-mi cumpere.
------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
blueeyes2003 spune:
Olivia eu am luat de curand No-Spa si am dat 84.000.Alta data am luat cu 90.000,difera preturile de la farmacie la farmacie.
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Olivia26 spune:
Mirela, merci mult
Mi-ati fost de mare ajutor ca am cautat pe net, pe la farmacii online si nu am gasit si n-aveam idee cat costa. Tare ma bucur ca existati
Voi cu ce va mai tratati, sa stiu sa mai dau comanda
------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
Olivia26 spune:
Acidul folic l-am pus primul pe lista ca mi se termina rezervele...si eu am inceput sa iau de indata ce am renuntat la protectie.
------------------------
Eu si sotiorul meu iubit
Numaratoare
catty spune:
BYBY, vad ca luna asta aflam in aceeasi zi daca e sau nu bebe. Ai grija ca daca TB iti scade in z26-27 e de rau. Inseamna ca nu e bebe.
Eu sunt z23. De aseara am dureri de sani, nu f mari, dar am observat ca se amplifica daca port sutien. Tb a scazut azi de la 36.9 la 36.8, nerelevant insa, pt ca la mine tb normala e de 36.4. Ceva greturi dimineata, plus ameteli si dureri de coloana (care la mine apar cu o zi inainte de invazie). Greturile si ametelile disparusera de marti seara. De miercuri seara am pret de jumatate de ora dureri de zici ca acu vin uratii, Luni daca tb e peste 36.4 fac test de sange pt ca marti ma invadeaza uratii.
Pupici si week-end placut.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
bibyrox spune:
Catty am inteles! Hai ca de maine imi iau temp sa vedem cum stau! Offf poate e de bine!!! Iti tin pumnii!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...fetitzei mele