Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 25
danette spune:
Daniela.. e mortal Danutz... Doamne ce povestitor e! si ce mult stie din poezioare...felicitari!
Felis, ma bucur mult pentru Mihaitza! ce cadou frumos de ziua lui!
Andra, ma bucur mult de vestile bune despre Adrian. I-am admirat in poze pe copii, sunt niste scumpi!
try spune:
Mai, da' vorbesc copiii vostri, nu gluma. Recita versuri!
Sa va fie de bine, vorbaretilor. Alex cred ca pe la 3 ani o sa vorbeasca asa ca daniel ![]()
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
dama spune:
Daniela, ce mi-a placut Danutz al tau, e un dragalas...ce bine vorbeste, ce frumos recita, ce carliontat si blondutz e...de ce il tii ascuns, mey, ca ai o comoara de baietel...
si felicitari! Apropos imi place mult accentul vostru ![]()
Bravo si lui Mihaita, ma bucur ca a prins in sfarsit curaj sa faca pasi singurel, sigur va aprecia alergatul in curand. Felicitari si lui mami care nu se lasa.
Try, am vazut pozele noi cu baietii tai frumosi. Mie imi pare din ce in mai schimbat Adrian, bineinteles in bine. Mi se pare mai rotunjor si chipul e mai conturat si mai luminos...se vede ca deja ii merge mai bine si ma bucur tare pt el si pt voi.
Mami de David (18.11.04)
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by try
Mai, da' vorbesc copiii vostri, nu gluma. Recita versuri!
Sa va fie de bine, vorbaretilor. Alex cred ca pe la 3 ani o sa vorbeasca asa ca daniel
io cred ca David o sa zica "braduletzu" si altele cand s-o insura ...sper sa-l invetze ruxitza dupa nunta "tica tica" , etc...

bravo Danutz!

Dana, mey...tot poporu pitic stie acilea "backe backe Kuchen"...e un fel de catzelusu cretz a noastra
...Noi o cantam tot timpul la minigupa unde mergem(acolo cantam divesre cantece la sfarsit)...apropos de zimtsterne si alte plätzchen...mey, iubesc dulciurile de Craciun ...cu martzipan si toate cele...hm...
din cate stiu eu, Weihnachtsmann e cel care aduce cadouri in noaptea de Craciun...
hai, nu vii in Salzburg la targul de Craciun?
cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
mariussimiuc spune:
Bravo Danut!
Ihaaa...apai maine io il bat pe fii-miu daca nu vrea sa invete si el o poezie!
Felicitari Mihaita! 
Miha 
daniela_sb spune:
Dana, Try, Dama, fulguletz, Miha multumim.
Dama, nu il tin ascuns. Pur si simplu nu prea am timp. Chiar si cand incerc doar sa scriu intervine ceva si nu reusesc. Accentul = mamica de la Cluj si tatic de la Sibiu (ardelean... ce mai)
Poeziile le zice doar cand are el chef. Si de vorbit vorbeste doar cand vrea. Dar si cand e in forma... mai opreste-l daca poti... canta, vorbeste singurel. Si mi se pare ca asa brusc a inceput cu toate. Pe la 1 an jumate nu zicea mai nimic.
tuturor puiutilor ca toti sunt niste comori unice si speciale atat prin ceea ce fac si mai ales prin ceea ce nu fac (important pentru noi e ca exista).
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
Cecilia C spune:
Dana si Raluca aveti niste papusele superbe, imi place tare mult parul lor carliontat si ochisorii albastri as ca pupam frumos pe papusica de Iris si pe Mamarutza.

Raluca a fost super tortul in forma de Miki mouse, a fost si gustos, nu-i asa???? 
Try pupam cei doi baietei frumosi poate poate ne bagati si pe noi in seama
ca uite noi suntem 2 fetite frumoase, ha ha
Ma bucur ca nu a mai fost nevoie de transfuzie si Doamne da sa o tineti tot asa 

De Danutz nu mai am ce zice ca ne-a lasat cu gura cascata, e un scump Daniela , imi place parutul lui carliontat si ce bine zice el poeziile, asa ca sigur Mosul o sa fie darnic cu el.
Si Alexia mea stie o poezie pe care trebuie sa i-o spuna Mosului la gradi, stie si colinda cu Mos Craciun cu plete dalbe dar trebuie sa o filmez ca altfel nu ma credeti, hha![]()
Felis pupici
umblaretului si bravo tie Mihaita, in curand o sa vada mami ca stii umbla si singurel, bravo bravo, te pupam noi fetele
Otilia
pupici la Anuta cea draguta
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Otiliav spune:
Tudor Mihai, sa fii sanatos, norocos, cuminte si sa ai numai bucurii in viatza!
Felis, chiar ca extraordinar cadou, o sa stitzi mereu data exacta
.
Daniela, am inteles acum de ce ai tinut baiatul ascuns. Este o scumpete, are un par asa de frumos si se vede dupa cum vorbeste ca deja discutatzi voi doi toata ziua.
baiatul si frumos si destept cu accent de sibian, si mai aratani-l din cand in cand. Pozele sunt in albumul din decembrie 2006.
Nu stiu ca sa fac cu pozele, voi le vedeti pe ale Anrei, ca eu le vad pe cele vechi doar
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Cecilico, pe alex i-l dau alexiei daca vrei, da' pe adrian nu i-l dau Adei ca mi-e ca-l bate mar, tu ai vazut ce diferentza e intre ei? ![]()
![]()
![]()
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi