Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis, try ma bucur din suflet pt vestile bune. va doresc sa veniti de aici inainte doar cu vesti bune.
try adrian e tare dulce si mie mi se pare ca arata f.bine. iar pozele in care alex il tine in brate m-au emotionat foarte tare. am vazut-o si pe fetita denei. e foarte draguta, are alex o prietena pe cinste . ea nu mai poate intra pe net?
bobita!!! scarlatina mey??? biata de tine

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

otilia fa ceva sa vad "gogoshica" pliiiizzzz!!!

onitza scumpa pe unde esti??

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata, merg pozele acum!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Neata, merg pozele acum!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

eu tot nu le vad

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Vin Sarbatorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Si vin ei eu cu veste mare ieri, la a 2-a sedintza de kineto Mihai a facut doi pasi singurel... nesustinut... el care nu avea curaj sa paseasca nici daca il tineai doar de o manutza, trebuia sa il tii de ambele manute ca sa paseasca...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

hehe, se vede ca MIHAITA s-a facut baiat mare!!!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Mai jos e un filmulet cu tortul de aseara... Maria nu vroia sa il taiem, pentru ca era deja prietenul ei
In rest, a primit doua papusi, din care una era dupa chipul si asemanarea ei: blonda si carliontata si radea in hohote, iar cealalta inregistreaza vocea si o reda si se amuza cum o striga pe ea papusa: Mariaaaaaaaaa... Evident, a adormin SUB amandoua, incantata
Am aprins lumanarile de cel putin 10 ori, pentru ca era incantata ca repetitiile de peste zi cu mama pentru suflat dau roade iar noi o aplaudam. Si, smechera, sufla in cate una, ca sa o aplaudam dublu... (vezi, Danette? putin spus smechera...)
Revin cu poze mai graitoare...

http://www.youtube.com/watch?v=WYsXtG9ZBWk

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Mai jos e un filmulet cu tortul de aseara... Maria nu vroia sa il taiem, pentru ca era deja prietenul ei
In rest, a primit doua papusi, din care una era dupa chipul si asemanarea ei: blonda si carliontata si radea in hohote, iar cealalta inregistreaza vocea si o reda si se amuza cum o striga pe ea papusa: Mariaaaaaaaaa... Evident, a adormin SUB amandoua, incantata
Am aprins lumanarile de cel putin 10 ori, pentru ca era incantata ca repetitiile de peste zi cu mama pentru suflat dau roade iar noi o aplaudam. Si, smechera, sufla in cate una, ca sa o aplaudam dublu... (vezi, Danette? putin spus smechera...)
Revin cu poze mai graitoare...

http://www.youtube.com/watch?v=WYsXtG9ZBWk
(legenda: "palila" = palarie... ii punea ea lui Mickey o lamaie in cap pe post de palarie )

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Multumim fetelor, am al tonus si-alt spirit de cateva zile incoace.

Mihaitza pupici pentru curajul de-a face primii pasi singurel.
Felis, sunt sigura ca de-acum progresele vor fi rapide in privinta mersului. El acum a descoperit ca nu-i chiar asa de scary sa mergi, cred ca avea nevoie de o prima incercare care sa-i dea incredere in el.

Dena e superopcupata, e o workoholica si jumatate, ii place ceea ce face si petrece destul de mult timp la servici. Iar acasa o asteapta Katryn si Budy (catelul) si-o intreaga casa.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Try Ti-am admirat voiniceii. S-o tineti tot asa cu sanatatea ca aia e cea mai importanta ca apoi si creste baietzelul ca are modelul (pe Alex) aproape.
Felis felicitari!!! Uite ce cadou isi face baiatul si va fece si voua de ziua lui...
Andreeap, eu cred ca Mariuca vrea sa se distreze cat mai mult cu mami si de asta adoarme ea tot mai tarziu.

si mamarutza si pe iris cele 2 smechere frumoase foc.

Otilia, care e albumul?

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

www.onetruemedia.com/shared?p=1b055abd7734e402da34d4&skin_id=5&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Un moment poetic de la Danutz care ureaza de pe acum tuturor sarbatori fericite cu mosi imbelsugati si muuuulta zapada. Sa fiti iubiti si fericiti!!!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput