Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
pup si eu mamarutza si-i urez la multi ani! sa creasca mare si sanatoasa
trysi ma bucur din suflet ca adrian bine, sa dea Dumnezeu sa fie tot asa de-acum incolo
va pup pe toate si pe copialshi
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Multumesc inca o data tuturor pentru urari...
Try, am vazut poza cu pticiul... e asa delicat, parca e o brandusa. Si am vazut o poza frumoasa tare, "el e fratiorul meu"...
Danette, mi-au dat lacrimile la filmuletul cu minunea ta... Inca mai cred cafetele noastre seamana intr-un fel... acum au parul la fel, doar ca Mamaruta are breton de caprita ce e, ca nu sta deloc cu el prins (mi-am ros si unghiile printre lacrimi cand am vazut ce codite are Risi). Si iarasi, mananca amandoua vitamina, stiu pe ce strada stau (Mamaruta zice "unuuuuu" cand ma aude ca fac comanda la taxi, ca ala e numarul strazii), le place amandurora pisicul, stiu cum face cocosul si il iubesc pe calut... Si iar am vazut in filmuletul cu minunea hainute la fel, suzeta la fel... Nici nu s-au vazut macar fetele noastre.

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Otilia,nu se vad pozele. Mare nebunie cu Yahoo-ul asta mey!

Try,sa-ti traiasca minunile de copii.Is minunati!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu am ce sa fac cu pozele, am dat share si tot nu merge .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Danette, mi-au dat lacrimile la filmuletul cu minunea ta... Inca mai cred cafetele noastre seamana intr-un fel... acum au parul la fel, doar ca Mamaruta are breton de caprita ce e, ca nu sta deloc cu el prins (mi-am ros si unghiile printre lacrimi cand am vazut ce codite are Risi). Si iarasi, mananca amandoua vitamina, stiu pe ce strada stau (Mamaruta zice "unuuuuu" cand ma aude ca fac comanda la taxi, ca ala e numarul strazii), le place amandurora pisicul, stiu cum face cocosul si il iubesc pe calut... Si iar am vazut in filmuletul cu minunea hainute la fel, suzeta la fel... Nici nu s-au vazut macar fetele noastre.

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Raluca, ma crezi ca si eu uitandu-ma la Mamarutza, exact asta imi spuneam??
Da, si mie m-i se pare ca seamana fetele noastre.. ochi albastri , parul cretz.. si altele
Asa-i ca si Maria e o smecherutza?
mie asa imi pare cand o vad in poze... pusa pe sotii mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Try, asta da veste ce merita sarbatorita! Ma bucur din tot sufletul pentru voi, si sper ca totul sa mearga bine de acum incolo. Adrian se face din ce in ce mai frumusel, si tot cu tati seamana.

Otilico, chiar ma intrebam pe unde ai disparut! Pozele nu se vad, cred ca au astia la yahoo ceva probleme.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna dimineata Aniversatilor. LA MULTI ANI cu sanatate.

Try extraordinara veste. Tot asa inainte.

Eu am lipsit 3 saptamini, caci am avut-o bolnavioara pe cea mare, cica 80% a fost rujeola si 20% dinnou scarlatina.

A trebuit sa le indop pe amindoua cu antibiotic 10 zile, ce mai asa "disctractie".

Acu ma duc sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY... felicitari... ma bucur pt tine... Sa o tineti tot asa, cu vesti bune....

JASMINE asa e ... ma bucur si eu ca am gasit o kinetoterapeuta buna...

Si vin ei eu cu veste mare ieri, la a 2-a sedintza de kineto Mihai a facut doi pasi singurel... nesustinut... el care nu avea curaj sa paseasca nici daca il tineai doar de o manutza, trebuia sa il tii de ambele manute ca sa paseasca...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bravo, Mihaita, mai, ce de vesti bune astazi! In curand n-o sa te mai tii dupa el, mamico!Il pupam pe micul victorios!

Bobita, imi pare rau ca a fost bolnavioara, dar ce fel de diagnostic e asta 80% una si 20% alta? Stiam ca la scarlatina ies clar niste chestii, nu?
Acum vreo 2 luni bantuia un zvon pe la gradinita cum ca ar avea un copilas din alta grupa scarlatina, eram ingrozita, din fericire era doar un zvon.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Try,minunata veste..sa o tineti tot asa de acum,sa ne dai numai vesti bune.Pupam pe cei doi nazdravani,Alex blondutul si Adrian cu ochisorii aia mirati.
Otilia,nu se vad pozele...
Felis,pupici la mergator.
Noi suntem bine,mai nou nu ne mai intereseaza jucariile,ci numai cartile de povesti....stie ca ratusca era "ulata" si toata lumea o alunga,ca a crescut si s-a facut o "ebada fumoasaaa",ca lupului i s-a umplut "butica cu pietoaie" etc.Uneori e asa cuminte ca parca nu-i Mariuca mea.
vad ca de la o vreme se culca tot mai tarziu..de la 21 am trecut la 21.30,apoi la 22 si acum depasim chiar si ora asta..offfff..normal ca dimineata doarme pana la 8.30-9...
Pupici si we placut la toata lumea

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput