Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

LA MULTI ANI DE SFANTUL NICOLAE!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap
Dimineata i-a spus mamei mele la telefon ca nu-i place jucaria de la Mos,apoi cand a fost rea si bona i-a spus ca duce jucaria inapoi la Mosu',a impachetat-o singura in cutie si i-a dat-o..cred ca deja are prea multe si trebuie sa ma opresc

Nu pune la suflet, draga mea, parca o vad pe Bianca in Mariuca, ea cand a venit prima data la Mos Craciun la mine la servici, desi stia f. bine poezia , si acasa era un copil cuminte, a inceput sa se rasteasca la Mos ca ei nu-i trebuie nici o jucarie, ca sa spuna mami poezia, ea nu zice nimic, etc, eu m-am facut miica-miica; Mosul tot insista ca ii da oricum cadoul, dar ea, justitiara, nu , ca stie ca daca nu a spus poezie nu primeste cadou, deci nu-i trebuie nimic; a iesit o adevarata circoteca. In anii urmatori n-a mai scapat bietul Mos de debitul ei verbal, deci exista sperante.
Sunt tare curioasa cum va reactiona Mihnea, pe 21 avem intalnire cu Mos Craciun aici. Aseara s-a cam speriat el, parea cam nedumerit, cred ca n-a prea inteles problema cu Mos Nicolae. Plus ca desteptul de Catalin, ca sa-i atraga catre bucatarie unde erau ghetele pline a zis la un moment dat " Aoleu, ce se aude in bucatarie?" (chipurile tocmai pleca Mos Nicolae), faza la care Mihnea, auzind ca bantuie cineva prin casa s-a speriat si s-a pus pe un urlat, s-a molipsit si Bianca si nu mai vroia nici unul sa se apropie de bucatarie(ca in filmele horror cu copii timorati); pana la urma a intrat Bianca, timid, si abia apoi si Mihnea, asa, cam fara elan. Dupa, normal ca au fost amandoi incantati, iar eu mi-am mustruluit barbatelul cel "delicat".

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Intru si eu pe fuga sa urez toate cele bune sarbatoritilor Biancasi Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,nu stiu cat e de ras ceea ce ai povestit din patania cu Mos Nicolae,dar eu m-am prapadit de ras.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mai Roserb,nu stiu cum sa spun..ma enervez mai mult pe mine,ca eu in idiotenia mea ii iau mereu jucarii noi si ea...Deci e vina mea.
mai,in ultima vreme recunsoc ca m-am rau de tot:Mariuca continua sa bea laptic noapte ;si nu asta ar fi marea "buba":se trezeste,uneori si de 2-3 ori pe noapte,se ridica din patut si incepe "mama..mami..".Adoarme imediat ce ma duc la ea si eventual i-o dau pe tzitzi.oare de ce?Si ce ma fac atunci cand nu vom mai dormi in aceeasi camera??fac ture intre dormitoare???Ma trezesc cu ea in pat peste mine?

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Mai Roserb,nu stiu cum sa spun..ma enervez mai mult pe mine,ca eu in idiotenia mea ii iau mereu jucarii noi si ea...Deci e vina mea.
mai,in ultima vreme recunsoc ca m-am rau de tot:Mariuca continua sa bea laptic noapte ;si nu asta ar fi marea "buba":se trezeste,uneori si de 2-3 ori pe noapte,se ridica din patut si incepe "mama..mami..".Adoarme imediat ce ma duc la ea si eventual i-o dau pe tzitzi.oare de ce?Si ce ma fac atunci cand nu vom mai dormi in aceeasi camera??fac ture intre dormitoare???Ma trezesc cu ea in pat peste mine?

Chestia cu jucariile asa e, si noi cumparam o gramada si asa ajung sa nu mai aprecieze efectiv nimic; am observat asta si la Bianca, de fapt e si normal, avand mereu la dispozitie , firesc ca nu le mai apreciaza pe cele de la ocazii speciale.De fiecare data imi propun sa o las mai moale cu achizitiile, dar sunt atatea tentatii si nu rezist, deh, frustrarile tineretii. Mama nu se poate abtine sa le cumpere haine, iar eu am aceeasi problema cu jucariile.

Cat despre sculatul noaptea, e cam nasol, asa e, problema e ca, stand in garsoniera, deocamdata nu vad rezolvare. Altfel, te inarmai cu nervi de otel si intr-o saptamana, daca nu mai sareai la fiecare solicitare, probabil ca scapai. Oricum , eu am un cui impotriva bautului/mancatului noaptea la varsta asta, chestie alimentata si de faptul ca Mihnea are niste pete maronii pe dinti, deci in nici un caz nu i-as mai da ceva peste noapte, ca sa agravez situatia , dar e numai parerea mea, in plus probabil depinde si de copil.
PS. E vorba de tzitzi cea adevarata sau de suzi?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

La multi ani Mihaita (Felis)! sa cresti mare si sanatos. Esti cel mai curajos piticel iar mami va fi mereu langa tine sa te ocroteasca!
La multi ani tuturor prichindeilor care si-au aniversat deja zilele de nastere si pe care nu am reusit sa ii felicitam la timp!
Noi venim dupa o scurta vacanta la bunici unde ne-am simtit f bine, ca intotdeauna.
Dragos inca nu leaga propozitii dar stie exact la ce se refera cand se exprima. Are cate un cuvant pentru toate si e tare scump cand le stalceste in limba lui.
Avem si cateva pozici noi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/album?.dir=/ed19re2&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by aime
Dama ciudat rapelul asta, stiam ca rapelul se face dupa 3 sau 5 ani la ROR, daca a primit vaccinul la 1 an si peste si la 18 luni daca l-a primit inainte sau daca s-a nimerit epidemie...da, na, te supui si tu legilor tarii de adoptie

Aime, de fapt ROR-ul pe care il face David nu e chiar rapel (citisem la tine si cu gandul aiurea am spus o aberatie)...ci este o parte a vaccinului. Aici majoritatea vaccinurilor se fac in 2 etape (injectari) fie la 9luni (1 injectare) si 12-15luni (a doua) (copiii intrati in colectivitate), fie asa cum a fost la noi prima la 12luni si a doua la 24luni...nu as sti sa spun de ce fac ei asa (am inteles ca sunt mai multe tipuri de vaccinuri in functie de virusii pe care ii introduc). Sincera sa fiu, am mers pe mana pediatrei (stiind ca sunt si obligatorii in Fr) si nu am studiat problema din punct de vedere medical nefiind experta in domeniu. Aici rapelul pt ROR se face la 6 ani sau cel tarziu la 13 ani.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Dana, imi pare rau ca nu o sa petreceti sarbatorile asa cum va doriti si in primul rand imi pare rau de bunica ta. Te inteleg perfect pentru ca si bunica mea a stat la noi si a avut 86 de ani cand a murit..a murit si eram numai eu cu ea acasa...e trist, dar cum zicea cineva e inevitabil si trebuie sa trecem si peste lucruri din astea. Trebuie sa va bucurati de fiecare clipa cand bunica voastra e lucida si sa o faceti si pe ea sa simta pe cat se poate ca vine Craciunul si ca sunt sarbatorile. Multa sanatate bunicii tale si voua multa putere.

E foarte frumos bradutul lui Iris si ingerasul la fel. Pupam ingerasul de Iris

Ia uita-ti aici cum ne-am curatat noi ghetutele si cum am descoperit cadourile.

Pupici la mamici si copilasi

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

La multi ani Mihaita
La multi ani si celorlalti sarbatoriti din ultima vreme.
Evident ca-s pe fuga, dar va pup pe toti.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput