Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 17
dama spune:
Aime, Fulguletz, si eu stiam tot asa, ca nu se face vaccin cand e copilul bolnavior, dar cum David nu a prea fost bolnav pana acum, nu eram sigura (pediatra din Fr nu m-a vertizat niciodata inainte de un vaccin ca daca e bolnav sa nu mergem la vaccin)...si da, Aime, e rappel...vaccinul l-a facut la 1 an (asa e in Fr). Aici cred ca e cam acelasi sistem, inca nu am ajuns sa caut un dr. Fulgu, merci pt ideea cu siropul ala naturist (chiar ca incurcat cuvant, o sa-l scriu pe foaie si il arat farmacistei), o sa intreb si eu aici de el, daca nu, tot la Stodal m-am gandit si eu. Mai, e racit bocna, dar ce organism o fi avand, de nu face deloc febra...de la dinti mi-a facut de vreo 2 ori si 39,9 si acum nimic. In fine, vad ca tusea e coapta acum si mucisorii sunt mai putini. Sper sa scapam repede, ca azi noapte nu a dormit prea bine saracutul.
Dana, imi pare tare rau pt bunica ta si te inteleg. Si a mea la cei 80 ani e in aceeasi situtie (AVC-uri si un fel de hemipareza pe partea stanga + un diabet recent)...stau ai mei si o pazesc si e din ce in ce mai putin lucida, face unele lucruri fara sa stie de ea. Desi departe de casa, cand o vad pe webcamera, imi vine sa plang (mai ales ca asta vara mi-a spus ca nu crede ca mai apuca sa ne mai vada) si imi dau seama prin ce trec ai mei acum in prag de sarbatori. E trist, dar uneori chiar suntem neputinciosi, chiar daca suntem aproape sau departe. Si da, ai dreptate cu chinul destinat fiecaruia altfel...si eu ma gandesc la asta de multe ori. Sanatate multa bunicii tale si mai ales celor care se ocupa de ea.
Am admirat bradutul lui Iris, dar tot mai mult imi place fetita ta...e o dulce. Buna faza cu "baieselul"...e scumpica tare.
Fetelor, in afara de ciocolatele, ce bombonele dati voi copilasilor...eu inca am evitat sa-i dau lui David si as vrea sa-i mai dau din cand in cand, dar nu prea stiu ce fel...la cate "specii" se gasesc acum pe piata...
Cat despre Mos Nicolae, eu nu prea am avut starea de spirit ca sa-l pun in tema, asa ca ghetute n-am lustruit, dar de gasit a gasit si el o cioco...s-a bucurat de ea, dar nu cred ca a priceput ce cauta acolo...ei, la anul o sa inteleaga mai bine, sper, si o sa incerc sa-i spun din timp despre Mos, asa ca sa-l stimulez sa fie si cuminte.
Mami de David (18.11.04)
dama spune:
La Multi Ani , MIHAITA, sa cresti mare, sanatos si sa le aduci parintilor tai minunati numai bucurii!
La multi ani si tuturor celor ce poarta numele "Mosului"
, multa sanatate si bucurii altaturi de cei dragi voua.
Mami de David (18.11.04)
daniella4 spune:
La multi ani lui Mihaita! Sa creasca mare, sanatos, destept si puternic!
La multi ani si celor care-si serbeaza azi ziua de nume!
aime spune:
Dana, imi pare rau de bunica ta, chiar voiam sa te intreb ce mai face...e o chestie f pacatoasa AVC-ul asa e, am tras-o si eu cu mama si nu conteaza varsta, din pacate am vazut si tineri de 28 ani cu AVC. Ce sa-ti zic, sanatate multa si putere voua, ptr ca momentele sunt critice, atat am mai tinut si eu la bunica care m-a crescut si despartirea a fost ff grea... e inevitabila la un moment dat, din pacate.
la frumusetea de copil.
Nici eu nu i-am vazut reactia puiului la vederea "mosului" dar cica s-a bucurat ff tare, batea din palme, exclama...moamaaaaa....de parca nu mai primise jucarii de un car de ani (de aseara de fapt, cand ceva a scapat si i-am dat direct din sacosa cu cadouri), de dulciuri nu -s atins, de fapt nici nu le-a bagat in seama, ca el nu prea e cu cioco, si din astea...dar colectuia de masini a fost ![]()
Dama ciudat rapelul asta, stiam ca rapelul se face dupa 3 sau 5 ani la ROR, daca a primit vaccinul la 1 an si peste si la 18 luni daca l-a primit inainte sau daca s-a nimerit epidemie...da, na, te supui si tu legilor tarii de adoptie ![]()
aime si
Vladimir
Madachan spune:

MIHAI CRISTIAN,SANATATE MULTA ITI DORESC SI SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE IN VIATA!!!!

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME!!!

Fulgulet,la noi asa se vine in ajun Mos Nicolae ,se canta Steaua sus rasare, si se dau banuti la copilasi.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Mihaita!! Sa cresti mare si vanjos,iar viata sa-ti aduca numai bucurii si impliniri!
Miha 
Madachan spune:
Danette,sanatate multa bunicei tale!
Sa-mi laud si eu putin copilasul.Nu face el deloc la olita,in schimb e vorbaret mare.Vorbeste orice si tot timpul.Cel mai mult imi place ca ,dupa ce mananca ceva zice ,,mmmm ce bun a fost!!!,, Aseara manca struguri si mi-a dat si mie,eu nu am vrut ,iar el,, DECHIDE GUITA,,.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by andreap
Miha,pentru ce Moldamin?Ptr.candida sau...?Mie mi-a recomandat Stamicin.Sfatul meu,repeta-i analizele.sanatate.
Andreea,pentru Candida ne-a dat Diflunac,o capsula in doza unica.Moldaminul ar trebui sa-l facem pentru ASLO marit,care arata ca ar avea o infectie cronicizata pe undeva.Deocamdata,m-am hotarat sa-i mai fac inca o data analizele,decat sa-i fac Moldaminul care e asa de dureros,plus ca ar mai trebui sa-l intep inca o data si pentru D2.Offf
Ma intreb ce voi face daca dupa repetarea analizelor o sa-i iasa ASLO in regula 
Miha

andreap spune:
Miha,o sa intreb si eu de Diflunac asta...daca e doza unica,ar fi mai bine decta Stamicin.sanatate multa!
Dimineata i-a spus mamei mele la telefon ca nu-i place jucaria de la Mos
,apoi cand a fost rea si bona i-a spus ca duce jucaria inapoi la Mosu',a impachetat-o singura in cutie si i-a dat-o
..cred ca deja are prea multe si trebuie sa ma opresc
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aime spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Aseara manca struguri si mi-a dat si mie,eu nu am vrut ,iar el,, DECHIDE GUITA,,.
ce scumpel tre sa fi fost