Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

"La multi ani" MIhaita!sa cresti mare,sanatos si fericit.Sa-i bucuri pe parintii tai,iar ei sa fie sanatosi si alaturi de tine toata viata.
"La multi ani" si celor ce poarta numele Sf.Nicolae
Miha,pentru ce Moldamin?Ptr.candida sau...?Mie mi-a recomandat Stamicin.Sfatul meu,repeta-i analizele.sanatate.
Si la Mriuca a venit Mosul,numai ca eu eram deja plecata cand s-a trezit ea,deci am aflat de reactia ei de la bona;oricum aseara si-a periat cu strasnicie cizmulitele si chiar am incercat sa icropim o discutie la telefon cu tata pe post de Mos;nu stiu cum si-o fi schimbat Sebi vocea,dar s-a speriat,nu a vrut sa vb deloc"e lau Mosu"..eu:nu mama,e batran"e batan Mosu,da e si lau"..asa ca ..poate la anu':)].
Eu mi-am luat singura cadou de Mos,azi dimineata am fost o "doamna" si am mers la coafor.
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

la multi anisori fericiti si frumosi andreea-bianca (eveline)

cu intarziere ca asa suntem noi

si pentru mihaita baiat frumos si cuminte

sa cresti frumos sa fii sanatos sa auzim ca progresezi din ce in ce mai mult si sa le aduci multe bucurii parintilor tai

am uitat sa va spun ca parca au "inviat" atomicii dupa viroza de saptamana trecuta. nu-mi vine sa cred ca mananca atat de bine si sunt veseli si "asprii" ca inainte. saptamana asta stau cu mama mea iar saptamana viitoare ii duc din nou la cresa...sper sa nu mai primeasca vre-un virus, maca r pana dupa sarbatori
a fost si la ei "mosul" aseara...atata l-au asteptat ca din povestile mele cine stie ce si-au imaginat copiii...si-au curatat papuceii toata ziua intre altele nu m-am putut abtine sa nu-i iau biencutzei o posetica tare haioasa, mie mi-a placut rau de tot, dar ea...si-a pus-o putin pe umar si apoi a aruncat-o cat colo ...waw ce m-a enervat. o sa o tain pana mai creste putin, dar deja ma dispera ca vrea sa se imbrace singura, sa se incalte singura...iar la imbracat...numai ce vrea ea imbraca si se duce la oglinda sa se "admire". oare cum va fi mai tarziu...?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI , MIHAITA, sa fii sanatos si sa le aduci parintilor numai bucurii!

Dana, imi pare rau pentru bunica ta, multa sanatate!

Nici eu n-am scapat aseara, Bianca si-a impodobit micul bradut artificial pe care il facem in fiecare an in camera ei cu globurile si beteala roz, primite de la Mos Nicolae, si e tare incantata; totusi, s-a gandit sa-mi atraga atentia ca ea are bradut artificial, si in sufragerie facem natural de fiecare data, si ar fi cazul sa aiba si ea unul. I-am spus ca i-ar ocupa spatiul de joaca, si a replicat ca se multumeste si cu unul mai mic. Ete na!

Mihnea a mancat aseara o gramada de dulciuri din cele primite, din fericire nu i s-a facut rau. O data pe an , m-am gandit ca pot sa-l las sa-si faca de cap cu cata ciocolata si alte minuni pofteste.
M-am distrat teribil, am pus fiecaruia si cate un bat in pantofi, lui Mihnea unul mai mare.Ei, baiatul meu a fost super incantat, tzipa pe acolo,: "mamiii, iupiiii, Minea bat mai maeeee", la care Bianca: "taci, fraiere, daca ai primit batzul mai mare inseamna ca ai fost mai rau!".

Dama, sanatate lui David, sa scapati de raceala cat mai repede.
Dutzi, ma bucur ca Iustin e bine!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Miha,pentru ce Moldamin?Ptr.candida sau...?Mie mi-a recomandat Stamicin.

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

andreea, moldaminul se da pt. aslo marit...asta da reumatismul. eu stiu ca am facut 5 ani neintrerupt o data pe saptamana. e drept ca eram prin clasa a 4-a cand am inceput si aveam aslo la 1200 ... nu stiu miha oare nu e prea mic pt asa ceva? moldaminul e o injectie f.pacatoasa pt. ca se dizolva f.greu in ser si se infunda acele f. usor...stiu din experienta. dr. a zis ca trebuie moldamin?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

dana imi pare rau pt. bunica ta...nici nu stiu ce ar trebui sa-ti spun in momentul asta...va doresc sa fie bine si sa va puteti bucura toti de sarbatori. cat despre nastrusnica iris...am auzit la tv ca daca copilul mic e nervos, isteric chiar si se arunca si pe jos asta e semn ca ar avea un coeficient de inteligenta ridicat ce ziceti??!!! ca pe aici multi copii sunt "isterici" . ce de copii destepti, nu?

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani! tutuor celor care aniverseaza astazi

Alexa24+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ad_rianna,bine ca te pricepi..eu la medicamnente sunt cam.Si Mariuca face pe "domnisoara",daca cumva e treaza cand plec la servici,vrea si ea ruj,vrea parfum.....Dupa cum e de zgubilitica Mariuca ,ar trebui sa fie un mic geniu.
Roserb..mai,e bestiala Bianca.
Dana,sanatate bunicei tale si pupici la obrajorul "ranit".Iris e eleganta ca de obicei..frumos bradut.Cred ca trebuia sa-i pun un bat in cizmute...de fapt un par!

Poze noi,noute

Mergi la inceput

ANDREEA LA CAPITOLUL "DICHISEALA" AI MEI amandoi AU DESCOPERIT CREMELE: SA-I VEZI CUM GASESC O CREMA SE DAU PE FATA...UNUL PE ALTUL

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

DA Andreea, asa e, ditamai PARUL in cizme il merita zapacita de Iris!
Numa' ca nu cred ca pricepe...ar fi avut probabil o bucurie si mai mare daca gasea nuiaua colorata.

Multumesc mult de urarile pentru bunica, din pacate sanatatea e o chestie f. relativa pentru ea. Hemipareza este 99% ireversibila. A facut pana acum vreo 4 accidente cerebrale mari si inca cateva ischemice tranzitorii... ii este afectata si vorbirea si mai nou nu este permanent lucida. Are halucinatii. Ea nu stie unde se afla desi i-am tot spus. Momentan este in spital la reanimare, dar daca o restabilesc o sa o aducem acasa.
Nu pot sa va spun ce stres este sa fie in casa un bolnav de acest fel. Nu stii niciodata ce se poate intampla si cand... Mama mea este cu ea in casa, eu sunt sus, in mansarda. Iar mama este un fel de om care nu suporta nici macar gandul catre moarte. Are o teama viscerala as zice, de moarte.
Pur si simplu atmosfera este f.trista... de aia ziceam ca nu stiu ce fel de sarbatori vom avea...
Sunt infiorator de pacatoase aceste AVC-uri, nu stii cand apar, nu prea exista semne prevestitoare iar cand sunt de cele mai multe ori e prea tarziu sa previi ceva. Tratamentul pentru anticoagularea sangelui este riscant, trebuie mereu facute analize pentru a se sti timpii de coagulare, daca opresti medicatia de anticoagulare, la varsta ei apare riscul de formare a trombilor care pot bloca circulatia si tot acolo ajungi... la o hemoragie provocata de spargerea vasului..
Ma tot gandesc in ultima vreme, oare de ce a lasat Domnul sa ne nastem atat de similar cu totii dar murim atat de diferit... oare de ce trebuie sa fie atata chin cateodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Multumim mult de urari. La toata lumea... Nu nominalizez acu ca sunt la servici si am atata treaba de nu ma vad... si contra-cronometru... Nu vreau sa "scap " pe cineva daca nominalizez... dar am citit!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput