Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 10
dama spune:
La multi ani (cu intarziere), Tudor Andrei, sa cresti mare, sanatos, cuminte si sa ai numai bucuri in viata.
Am vazut poze cu baieti frumosi tare, Valdut si Robert. L-am vazut si pe Davidutu dupa betie si bineinteles ca a facut fata evenimentului...e un dulce si un... 'nemtotei'. Fulgu, mi-a placut lebada, ai talent, mey
...
Felis, lasa ca o va sarbatoriti in casuta vostra noua, cu mult fast si veselie.
Din diverse motive, nici noi nu ne-am sarbatorit anul asta, dar m-am bucurat tare pt toti puiutii care au avut parte de party-uri si torturi pe masura.
Noi in we am dat o fuga pana-n Franta si desi era vreme urata, ne-am bucurat tare de "revedere". Acum si aici e urat,frig si ploua, asa ca nu facem decat sa stam in casa ...asa ca prostioarele se aduna gramada.
O zi frumoasa sa aveti
Mami de David (18.11.04)
FELIS spune:
Ce liniste pe aici... Cd sunt eu nu scrie lumea
Am fost si noi la innot sambata si a fost apa cam rece (de obicei e calda) apoi seara in Cishmigiu si a fost f frig... in consecintza Mihai ieri ... cu mucisori...
In seara asta ne ducem sa mai vb cu cineva de kineto... Ma gandesc ca daca am facut cu o singura kineto, nu am cu ce sa compar... vreau sa mai fac si cu alt kinetoterapeut, mai ales ca mi-a fost laudat... Timp si bani sa avem ca sa facem...
Va pupam...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Eu i-am facut saptamana trecuta niste analize...Asa mi-a venit mie...
Si i-a iesit ASLO mare,adica 320
.Astazi am luat si rezultatul la exudat si i-a iesit Candida.
E grav? ![]()
Miha 
FELIS spune:
DAMA ...
scuze, tu nu erai "nimeni"
Intr-adevar ne vom petrece dupa mutare, poate, sau ... eu as prefera sa ma odihnesc dupa mutare
Miha... cum Mihai al meu a avut in permanentza candida ca mai tot timpul lua antibiotice... nu m-am agitat prea tare la un asemenea diagnostic... cu un tantum verde de 3 ori pe zi cate 2 puf-uri... trece...
Lui Mihai i-a iesit ceva cu tiroida la niste analize... de sange, dar la cat l-au chinuit, nu vreau sa le repet (ca erau si gresite- una trebuia sa fie mica si una mare si au iesit ambele mari, ceea ce e imposibil
) Nici nu am mai avut cd sa va povestesc... Ca am facut internare ambulatorie la spitalul 9, pt certificatul medical care sa il pun la dosarul de handicap, si daca tot aveam internare facuta mi-au zis ca trebuie sa vin a doua zi la 8 sa ii iau si sange...
Si dupa ce ca m-am chinuit sa trezesc copil dimineatza si pt internare, sa merg pana in Berceni, sa duc si acasa si apoi sa fug la servici, a doua zi am luat-o de la capat... - mai bine refuzam analizele
) ... 35 min pe ceas a urlat de am zis ca i se opreste respiratia, era plin de sange, asistenta era alba ca varul si tremura (cea care ii lua sangele
) de a zis si ea ca nu garanteaza ca nu lesina
A mai vrut dr sa ma mai trimita la niste dr... da nu aveam timp, eu aveam nevoie doar de un cerificat medical pe care sa scrie gradul de dezvoltare psiho-motorie nu de analize de sange-tiroida-ochi si alte alea... care oricum le puteam face in alta parte la doctori specializati ...
Asa ca astept sa vian ianuarie sa o luam de la capat cu analizele... si vizitele la dr...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
dama spune:
Miha, are ceva simptome? Nu stiu cat de grav e...vorbesti de Candida in gurita, nu? Spune-mi si mie te rog, cam care ar fi simptomele, daca sunt...si de unde putea sa o ia?
David, inca imi mai tuseste suspect (tuse seaca) si asta numai noaptea in jurul orelor 4-5. V-am mai spus, parca, e o tuse ciudata si nu pare sa fie de raceala sau altceva...nici nu stiu ce o mai fi...cred ca o sa il duc la un medic sa vedem ce e.
Mami de David (18.11.04)
andreap spune:
felis..si eu sunt inca pe aici
..dar dupa ce v-am facut capul mare cu tampeniile mele de dimineata..am zis sa iau o pauza
.sanatate multa la Mihaita,lasa ca faceti petrcerea de 2 ani impreuna cu aia de casa noua![]()
Miha,si mariucai i-a iesit candida la copro.Eu recunosc ca am fost indolenta..adica mi-a zis sa-i dau Stamicin si deoaece era sub forma de pastile,am renuntat.desi mi s-a spus ca-l pot da si sub forma de glicerina+stamicin,dar nu mi-am facut drum la un laborator.acum despre efecte..nu stiu prea multe.Stiu insa de acum incolo,cand ii dau antibiotic ii dau si ceva de protectie.
pup
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
daniela_sb spune:
La multi ani!!!
David (fulgu) si Tudor(luminita) cu intarziere... Va doresc sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, multa sanatate si sa-i faceti fericiti si pe parintii vostri.
Am vazut si poze. Cu Vladut care a papat la torturi in ultima vreme... de aia e asa smecher. Cum apare ocazia, cum mami hop cu minune de tortuletz. Tine-o tot asa, aime!
Am vazut poze si de la ziua lui David. Normal ca fulguleatza nu s-a lasat mai prejos si a preparat bunatate de tort... Sa le fie de bine picilor... sau mai bine zis baietilor ca David cel putin e un barbatel in toata puterea cuvantului.
si lui Robert de Miha si Anei care invata poezii.
Danutz stie destul de bine o gjicitoare. Nu prea e de sezon, dar asta s-a lipit cel mai bine de el:
"Roscovana si codata
Umbla noaptea prin ograda
Pe la noi, pe la vecini (adaptata aici de Danutz: "Si se uita la vecini")
Ca sa caute gaini."
Si urmeaza aici raspunsul: "Ii vulpitzaaaa....".
Poate reusesc si eu sa il filmez dar el nu e asa fotomodel profesionist si nu pozeaza ca Ana.
Am plecat ca nu ma mai lasa...
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
andreap spune:
Acum am citit ceva,o scrisoare a unei mamici care si-a pierdut copilul,era postata la un subiect de aici,referitor la rabdarea noastra cu piticii..ce mi-o fi venit????ma simt asa aiurea ca eu ma plang ca Mariuca face sau nu face..ce nerecunoscatoare sunt

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
florypop spune:
LA MULTI ANI
Tudor Andrei.
Sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
daniela_sb spune:
Felis
inotatorului. Sa speram ca nu e nimic grav. La cat sunt de atenti sunt toti, pot sa fie gresite analizele. Multa sanatate si iti doresc sa-ti aduca sarbatorile (tie si alor tai) liniste mai multa si multe bucurii. Felicitari si pt. noua casa. Spor cu mutatul!!
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.