Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele am fost la doctor!bebe e bine,e un grasun,placenta nu a imbatranit deloc iar mami are in talie cat avea cand il nastea pe Ken.offf deja poart o salopeta XL si ma intreb cat o sa mai "cresc"?!

Roseb cand am citit mesajul tau am realizat ca nici macar nu mi-a spus cate zile sa-i pun picaturile.cica daca secretia e abundenta si nu se vede nici o modificare sa ma duc din nou.in mod normal 7 zile se face tratamentul?

Monica am vrut initial sa-l sterg la ochisori cu ceai de galbenele dar pt ca nu mai am am recurs la ser fiziologic.astazi vad ca a mai disparut din roseata si nu a mai avut ochii lipiti

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

sa va spun de Ken ca si-a gasit o noua pasiune:gatitul!am fost la o vecina care are 2 fetitze si s-a jucat de a innebunit cu tigaitze si castronele la bucatarioara fetelor.imi era asa de drag cum spunea el ca face papa,degusta si spunea ca e"bunnn".ma bate gandul sa-i cumpar si eu poate cine stie ce faimos bucatar o ajunge

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Anca am vazut pe sticla de ser fiziologic ca scria NaCl(eu nu stiam care era formula chimica pt ser) deci "saramura" ta e cam acelasi lucru.e bun de tinut minte pt perioadele in care nu voi mai avea ser.merci mult!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Bits , nu e bine sa folosesti nici un fel de ceai la ochisori ,doar ser si atit ,comprese sterile separate pt fiecare ochi in parte .Eu am avut o conjuctivita alergica de curind si un mi-a spus sa pun picaturi 5 zile ,altul 7 zile .In concluzie am ales 7 zile pt ca dupa 5 nu prea imi trecusera simptomele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by bits

Roseb cand am citit mesajul tau am realizat ca nici macar nu mi-a spus cate zile sa-i pun picaturile.cica daca secretia e abundenta si nu se vede nici o modificare sa ma duc din nou.in mod normal 7 zile se face tratamentul?

Noua 7 zile ne-a recomandat dr. de fiecare data.Mihnea a facut de vreo 2 ori conjunctivita, si de fiecare data simptomele au disparut dupa 1 zi de la incepera tratamentului, dar am continuat .

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
iata apar si eu dupa un we luuuung si 'nervos',dar asta e o alta poveste,o sa va bat la cap cu ea mai incolo
Acum sa spun si eu "la multi ani"celor aniversati cat am lipsit eu:David si Tudor.sa cresteti mari,sanatosi si frumosi,sa aveti o viata frumoasa.
Am vazut si ceva poze:Aime,superba "fetita" ai;Miha,pupam ochisori frumosi;Fulguletz,frumos tort,frumoasa petrecere si frumos blondut.
Otilia,din pacate nu am boxe..asa ca nu pot decat sa vad 'prestatia'Anei..nu sa si aud.
Diana..lasa iubita,o sa vorbeasca toti intr-un final,nu te necaji.
Noi am fost in we in Bucuresti,ca tati a lucrat non-stop..ptr.mine a fost cumplit..am descoperit o alta Mariuca,una rea,incapatanata,orgolioasa,mofturoasa,care face 'istericale'chiar si pe strada daca nu-i convine ceva,care da cu picioarele si pumnii in mine daca o cert..ce sa va zic?Nu stiu cum sa mai procedez cu ea,degeaba ii explic pe diverse tonuri ce are voie si ce nu,degeaba o amenint sa o trag de ciuf sau ca nu mai vb cu ea..nimic nu tine.Cand e in casa e relativ cuminte;si afara daca suntem numai noi 2 e bine;daca in schimb ne mai intalnim cu ceva copilasi cunoscuti,incepe nebunia,urlete daca nu o las sa faca cine stie ce tampenie,dat din maini,picioare,trantit,tot tacamul...Iar daca incerc sa merg cu ea la cumparaturi,e tragedie..alearga prin magazine,nu vrea sa stea nici de mana cu mine,nici in brate,vrea sa traga,sa-i cumpar orice,numai sa-i cumpar,urlete,tipete..Oare si ati copilasi de varsta ei fac la fel?oare gresesc eu undeva?Ca am inteles de la bona ca nu face asa si cu ea...Cred ca v-am facut capul mare..ma plang si eu la voi,ce sa fac?
Una peste alta,cand doarme e un ingeras
Pupici si o saptamana minunata

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TUDOR-ANDREI de LuminitzaB

scuze de intarziere, dar acasa nu am net, ca stam la soacra provizoriu

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Noi anu acesta nu ne aniversam... dar dorim distractie placuta la toti cei ce se aniverseaza

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Cum nu stiu daca voi maio avea acces la net, inca de azi urarile mele pt Andreea-Bianca de Eveline

Mergi la inceput

si Mamarutza de Raluca-Gabriela

Mergi la inceput