Bucurii de sept - oct 2006(12)
Raspunsuri - Pagina 11
beatrix spune:
notquiteso, sper sa fie totul bine de acum inainte si sa treceti usor peste displazia de sold!
amarantina,, uite aici pt Spa (cea care constipa) si Evian ( cea care face kk moale);unitatea de masura este mg/l!
Spa: Na-3, K-0.5, Mg-1.3, Ca-4.5, Cl-5, SO4-4, NO3-1.9, HCO3-15, SiO2-7, reziduu sec-33, ph-6;
Evian: Na-5, K-1, Mg-24, Ca-78, Cl-4.5, SO4-10, NO3-3.8, HCO3-357, SiO2-13.5, reziduu sec-309, ph-7.2;
Beatrix si Eric
alessia80 spune:
Neatza-dis de seara

ANDREI & ANDREEA & DEEA

Vad ca s-a generalizat probl de care va poesteam la incep sapt cu bbi figuranti! ARMAND continua sa faca figuri seara!Astept cantarul de duminica si daca tot 'sta' gata, la lapte praf ca vreau sa vad si eu cat mananca!
NOT- am tot vrut sa te sun, dar am zis ca esti ocupata! Offff, lasa ca grasunaca e puternica si curajoasa ca mami!
Plec ca iarface figuri la masaj...
gripo spune:
SIMONA, e mai mare decat fi-miu care are 60 cm, nu cu mult mai mare, dar e, in schimb e mai gras
. Am dat 550 de mii si e luat de la un magazin no name de pe Metalurgiei, Berceni. stia CRI magazinul, dar, cu parere de rau te anunt ca asta era ultimul, si-asa e cam imputit, ca e ala pe care punea toata lumea mana.Mai avea un Shrek, dar mai mic, si capul si mainile erau dintr-un plastic mai dur, si ma gandesc ca sa nu se loveasca, in schimb ala are fata mai aproape cu mult de film, cu ranjetul ala cretin si cu dintii aia. Oricum, mai trec pe acolo, si daca mai baga te anunt imediat. Mie imi pare rau ca-l avea si pe Donky, dar n-am avut inca 450 de mii la mine, ca-l luam si pe ala.
MOTQUITSO, ati tras o groaza, imi pare rau!, dar bine ca pana la urma s-au rezolvat problemele.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
pishcot spune:
buna mamici curajoase.sunt o membra noua dar un vizitator mai vechi puiutza mea are 6 saptamani si din pacate avem alimentatie mixta. dar de 2 zile nu o pot prosti sa ia sanul decat noaptea si mai si adoarme cu el in gura. peste zi cum ii bag sanul in gurita trage de cateva ori si apoi tzipa ca din gura de sarpe , desi laptele curge . nu stiu ce sa fac , nu as vrea sa renuntla alimentatia la san, far nici nu vreau sa o chinui...
pufymic spune:
Pishcot bine ai venit!
Cred ca toti bebicii de pe aici s-au vorbit sa urle cu tzatza-n gura......o fi moda la ei, habar n-am
!
Si noi cautam solutii la urlatul la san....unele fete mai reusesc sa-i calmeze cu suzeta, apoi iar san....si tot asa....rabdare multa ne trebuie insa la toate!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
roxanae spune:
Gripo si eu am ajuns la aceeasi concluzie cu tine - de la oboseala face fite.Altfel nu-mi explic de ce noaptea si dimineata imi papa bine, iar seara face mofturi.
Eu ii dau un bibe cu formula in fiecare zi pt. ca nu vreau sa-mi faca probleme mai tarziu cand o s-o intarc.Imi place mult de tot poza cu invingatorul tau.
Eloise din aceeasi cauza renuntasem eu la alaptat si ma mulgeam.Aceeasi faza ca la tine pana am clacat.Acum mananca cu exceptia bazdicilor de seara de care sper sa scap in curand.Eu zic sa nu renunti chiar daca o sa te mulgi o perioada.
Multumesc tuturor fetelor care mi-au mai raspuns.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI! 
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
lakioana spune:
Fetelor...credeam ca Reby a mea e singura care face nazuri la mancare...dar vad ca sunt parca din ce in ce mai multi bebei care urla cu tzatza in guritza. Nu stiu ce se intampla. Nu demult va spuneam ca fata mea nu mai vrea sa pape deloc. Cum vede tzatza incepe sa urle. La noi totul a inceput cu opritul din supt. Lua cateva guritze de laptic...se oprea si intorcea caputzul...mai lua cateva...si tot asa. Am crezut ca isi revine, dar situatia s-a inrautatit de la zi la zi. Dupa cateva zile urla din cand in cand...la cate o masa pe zi (in general seara)...apoi tot mai des...si asa...dupa 3 saptamani puiul mamei nu mai vrea sa vada tzatza!!!Am fost disperata si inca mai sunt cateodata, dar am descoperit ca daca o iau din patutz cand vad ca vrea sa se trezeasca si ii dau atunci sa suga, cand este mai somnoroasa, suge si nu face nazuri, chiar daca suge mai incet si dureaza masa mai mult. Asa ne-am tinut noi pe linia de plutire pana acum.
PUFY , am vazut ca si Nicolas face probleme. Incearca si tu sa ii dai sa suga cand este mai somnoros si nu stie ce face. (ca a mea, daca se trezeste si isi da seama ce face, incepe sa urle)
Asta este deocamdata singura solutie pe care am gasit-o...dar daca are altcineva o idee mai buna, o rog si eu sa ne-o dezvaluie.
POATE O FI CEVA IN AER de nu papa bebeii 
Va pupam pe toate, Reby si mamica
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
Gigi25 spune:
Camisol, bebele meu manaca de la biberon, si face aceleasi "figuri". Cand simte tetina in gura, incepe sa urle. Ii schimb pozitia, il mai las cateva secunde, si pana la urma reusesc sa-l fac sa manance. Masa dureaza cam 1/2 ora, pt. ca incepe sa planga si in timpul mesei. Este mare distractie.
Dupa vaccinul Infarix, si la noi au fost mici probleme: somnolenta si febra. I-am dat Nurofen pt. copii, 1 ml/8 ore.
Am o intrebare pt. mamele care nu au ajutor in gospodarie: Cum va descurcati, dragelor, pt. ca eu nu mai pot??? Pana acum eram un fel de zeita: reuseam sa mentin un echilibru intre ordine si haos. Nr. de farfurii murdare din chiuveta era o constanta, cantitatea de rufe de spalat era la fel, o constanta (adica un munte mic), uneori mai si faceam de mancare, dar acum deja am clacat. Echilibrul s-a dus, si sunt depasita de evenimente. Si nu am stat mult pe forum, sa stiti... Cum reusiti sa fiti zeite, in continuare??? Mi-e foarte greu sa renunt la acest statut (de zeita), si nu vreau sa redevin simplu muritor. Aveti ceva solutii in privinta asta?
pufymic spune:
Lakioana al meu poate fi cat de somnoros o fi ca tot urla cu tzatza-n gura....dar insist...ca doar nu e dupa el....
Gigi25
ai fost mortala cu zeita....zici ca nu mai esti zeita?![]()
Solutia mea: mai fa un bb!Eu sunt singura cu amandoi(sotul mai mult plecat prin delegatii), si am timp si sa fac curat, si sa fac mancare, spal zilnic(adica masina...),ma ocupa de amandoi, iesim si la plimbare, stau si pe net....iar seara apuc si sa am grija de mine un pic....
deci se poate....numai sa stii ce vrei!![]()
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Giuliela scaunele pot fi moi daca alaptezi...verzui sunt de la ce mananci tu. asa mi-a spus mie pediatra. Despre mucus zicea Sephora ca i-ar fi spus dr ca cunt mucisorii din nas care ajung in stomac....eu nu am mai auzit asta dar cine stie....
Notquiteso bine ai revenit. Ti-am vazut grasunica sa iti traiasca si sa fie sanatoasa de acum inainte.
Beatrix am si eu o rugaminte la tine. Ai pus tu un link cu niste cantecele pt copii...eu nu aapucat sa le vad si acum nu il mai gasesc. Crezi ca poti sa il mai pui o data? sau eventual imi dai un PM. Si inca ceva...daca cumva ai si vreun link cu cantecele in franceza ca eu nu prea am gasit pe net...decat fragmente ...
Mersi mult
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA