Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 8
felicia_ spune:
MamideVladut, ti-as da tie endometrul meu, ca tot n-am ce face cu el luna asta...
Raportez: z 12 endo= 9,5 OS- 9,5... si cam atat...
L-am intrebat pe dr daca nu e posibil sa fi ovulat deja, si mi-a raspuns : "se poate si asta"! Adica el nu vede la eco daca un folicul s-a spart sau nu? Oricum ar fi, luna e ratata, ca zilele astea n-am , asteptand monitorizarea...
Copilut, ne vedem miercuri!
Poze1Poze2
miruna79 spune:
Felicutza poate ovulezi tarziu asa am avut si eu in ultima monitorizare facut acum citeva luni in ziua a 12 a foiclul tot de 9 si ceva si in ziua a 17 ajunsese la 21 cand mi a dat si pregnyl.Deci nu pierde speranta. Te pupic
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
KoraPop spune:
Feliciafii "luptatoare" fata draga!Prestati cu drag si spor tot la 2 zile,luna aceasta cu si mai mult drag,ba vine Mos Nicolae, ba Craciun...poate ovulezi mai tarziu.Nu rata nici o sansa!!!
Am vazut ca ai facut modificarile pe listuta, aderentele le-a "rezolvat T si la mine si la Kristind, deci in prezent nu le avem...insa aceste aderente se cam refac in timp....asta e altceva...
Pupici si o seara frumoasa tuturor!
Kora
felicia_ spune:
Miruna Nu stiu ce sa zic... sa vad miercuri daca mai creste...
Kora am incercat sa modific, dar nu prea stiu cum sa formulez: ce sa scriu, sa fie cat mai exact?
Poze1Poze2
claucia spune:
O seara buna tuturor si multumesc mult de tot pentru urari, va pup mult si sunt aici cu voi sa stiti, citesc tot tot
Clau
6+
bb mic
alexia28 spune:
Buna seara fete dragi,
Am lipsit un pic ca am fost si sunt tare racita si am avut si sotiorul bolnavior, dar nu v-am uitat si m-am gandit la voi
Felicia la un asemenea endometru si eu cred ca ai fi putut deja ovula, dar chiar asa Tutu nu putea sa vada? Asteptam vesti miercuri
MAmidePrefix spor la in seara asta, sa fie cu noroc. Bafta multa si nu-ti mai face atatea griji, poate aduce Mosu un cadou frumos, ce zici?
Zenobia bafta multa miercuri la spermograma sa iasa vioi si muuuulti
Ioana, ce ai facut iubita azi, l-ai sunat pe dr? Cand mergeti?
Copilut bafta si tie miercuri, se pare ca miercuri e o zi importanta pentru multe dintre noi, inclusiv pt mine ca merg si io la Tutu, sper sa vina Mos Nicolae cu vesti bune pt noi toate
Laura69 tu ce ai facut scumpico azi la Tutu?
Kittysor, Amely, Marina, Claucia fetele pe burtici
LauraV ce a mai zis dr? Ce ai mai facut?
Teodora si nu-ti pierde speranta, nu-mi place sa te vad pesimista.
Kora, Miruna, Kristind, MAria08, Valifetele active de aici
KoraPop spune:
Buna ziua tuturor!
Feli- procedura pt "rezolvarea" aderentelor se numeste adezioliza- pt. fetele interesate este descrisa amanuntit pe site-ul dr. T la sectiunea "chirurgie' - laparoscopie- aderente
Tuturor o zi frumoasa!!Deseara vine Mos Nicolae, pregatiti-va ghetutele sa va aduca ceva frumos si sper ca ati fost cumintele sa nu va aduca si nuieluse !
Kora
Iyoana spune:
Buna fetelor si salutari de la...Paris! Sunt in Franta toata saptamana, ma intorc vineri in tara...sper sa vina Mosul si aici...
nu am mai scris de cateva zile pe forum, dar vad ca sunteti ok si active!
Kora, cred ca am scapat feed-back-ul tau despre laparo. Esti bine, s-a intamplat ok? Care a fost rezultatul?
Zenobia, bafta maine la spermograma! Si vezi cum il "aburesti" pe Tutu ca sa nu te certe...dar nu ar avea de ce. Si eu am obiceiul asta, sa ma tratez si "diagnostichez" singura
toate fetele si pregatiti-va ghetutele pentru diseara!
iyoana
maria08 spune:
Buna ziua!
Teodora: Esti atenta ca intotdeauna!!!! Multumesc pentru informatii!! Ce m-as face fara voi??!
Ioana:Iti multumesc si tie Chiar daca nu vrei sa-mi spui in ce zi esti aflu eu.......si bineinteles ca ma apuc de galerie!
Felicia: Poate nu-i totul pierdut....uneori putem avea si surprize!!! Luna trecuta si mie mi-a spus T. ca nu ovulez, in ziua 14 aveam un folicul de 17......dar in ziua 17 am avut o pata mica maronie si un salt de TB de la 36,8 la 37,1 - sunt semne care indica ovulatia.....poate ca am ovulat mai tarziu....
Kora: Si eu am ” beneficiat” de adezioliza dar cred ca s-au refacut....
Fetelor sa va pregatiti ghetutele.......vine Mos Neculae!!! Doar ati fost cuminti!!???
Va pup!
KoraPop spune:
Iyoana nu vreau sa mai intristez pe nimeni cu laparo a mea mai ales ca urmeaza si alte fete la laparo curand,mai bine citeste pe pag. 1 ce a scris Feli in dreptul numelui meu...Tot raul e spre bine, eu sunt optimista si sigur intr-o zi voi avea puisorul meu....Multumesc pt grija ta si !
Nu prea e activitate pe aici, ce faceti fetelor, pregatiti ghetutele ca vine Mos Nicolae deseara?
Kora