Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioana: Si ca sa vezi ce tare sunt ....na ca stiu....esti ziua 23 si pot sa ma apuc de galerie!!!!

Kora: Nu mai fi tristuta......eu cred ca suntem in aceeasi oala, ca sa zic asa......Daca la un an dupa laparo, T. ma banuieste de hidrosalpinx, imi recomanda o alta laparo......si-mi spune ca nici FIV nu-mi face fara.... Dar eu inca mai sper......poate e doar pierdere de timp Am luat hotararea ca in 2007 sa fac FIV ( daca nu se intampla minunea).
Dar probabil atunci tu vei fi deja
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Salut toate fetele!
Am fost si eu o perioada pacienta dr.T o perioada, in prima parte a anului: am facut monitorizari apoi o laparo. Insa dupa ce a vazut rezultatul spermogramei (4 mil.) m-a 'condamnat' la FIV! Apoi am incercat sa obtin o imbunatatire a spermogramei (cu tot felul de tratamente naturiste si homeopate)-ceea ce s-a si intamplat (30 mil erau la ultima spermograma) insa vad ca tot degeaba: minunea intarzie sa apara!!! Am aflat intre timp si de alte tehnici mult mai 'blande' de reproducere asistata, printre care GIFT. Acum va intreb pe voi tutunesele, chiar face dr.T GIFT sau FIV?? Mi-ati putea da mai multe amanunte(unde/cum/cat), va rog!?
Va pup

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora, si ti-am trimis PM

Orchis, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un raspuns la intrebarea ta, ca nu am trecut niciodata prin asta. Poate fetele mai "vechi"...

pup

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana ,Maria08 , Orchis v-am trimis fiecareia cate un PM! Fetelor eu sunt tare bine dispusa, la capitolul FIV ploua cu gravidute, e senzational si incurajator!
Abia a stept sa vad aici lista mai lunga cu gravidute!!!!

Kora

Mergi la inceput

Kora: Ti-am trimis PM. Nu-mi mai spune de gravidutze la FIV .........imi vine sa ma apuc si eu de procedura...
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetele. Eu sunt in mari pregatiri, fac ghetutele cu crema, le lustruiesc, dar cred ca mosuletul meu nu prea are ce face cu ele... ca a zis ca imi da o nuielusa, mai scurta si mai groasa, da' n-o baga la ghetute Ca eu ar cam trebui sa fac un oulet si chiar daca a zis Tutu ca dupa laparo discutam de sarcina, Andutu meu tot mai spera.
Orchis, de facut GIFT, face...pt. ca mi-a zis ca asta o sa-mi faca si mie daca e totul ok la laparo si la monitorizari. Nu pot sa-ti dau mai multe amanunte, dar sigur o vor face scumpicile care stiu despre ce e vorba.
Kora, ma bucur tare mult ca esti in verva si, ca sa-ti fie si mai bine, uite, de la mine si multi
Copilut, Alexia, Zenobia fetele si bafta multa voua si tuturor fetelor care maine au ceva de rezolvat la dr.
Miruna, Teo
Felicutu sigur o sa fie bine, sa nu fie fata trista.Uite si pt. tine ca sa te inveselesti si multa bafta si tie maine.
Clau...tie iti trimit un dublu, si pentru samburel dar si celorlalte Kitty, Amely, Marina, GravidutaFetele mele dragi, subsemnata va paraseste pt. fro' doo zile, deoarece eu Z14, in plina perioada de ouat si am treaba.Va las cu mosu' maine, sa fiti cuminti si sa primiti ce cadouri va doriti.Io fug sa mi-l primesc pe-al meu
Laurasilk, Ioanatugs,Miruna,Diddy,Iyoana, Felicia, Alexia, Kitty_sor, Mirunica, Amely, Claucia, Diddy, Zenobia, Teo, Mamidevladut, Lauravoinicu, Silvana, Maria08, Marinusha, KoraPop, Ana_p, Bonitta, Kristind, Iyoana, Copilut ,Graviduta pup toate fetele, daca avem sarbatorite printre noi sau in familiile voastre, .Sper ca nu am uitat pe cineva
Gata, hai ca fug...ca poa' se opreste apa calda

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Maria08 m-ai prins! Asta e dar rushii vor veni curand, asa cadou de Mos Niculae zilele astea, pentru ca de azi cate o mica pata pina la invazie. Multumesc de galerie, dar se pare ca nu am noroc nici luna asta si pentru ca am facut pregnyl, cred ca vor veni si mai devreme, daca din z23 am avut prima pata.
Bafta la toate fetele la lustruit ghetute! Eu fug prin magazine sa-i cumpar ceva frumos finutzului mic, ca-l asteapta pe mosul de i s-au lungit urechile. M-a intrebat pina acum de o mie de ori: Cand vine Mosul???

Mergi la inceput

Ioana: Imi pare rau de primele semne.....poate DD iti pregateste o surpriza de Mos Craciun
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Fetelor, nici eu nu stau mai bine: ii astept din moment in moment pe urati sa vina...Vineri sigur sunt "asediata", asta e!

Vali, te pup si multumim ca-ti faci griji sa scrii la toata lumea!

Il pup si pe Mosul, poate vine si la noi cu cate ceva

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vali sa dea DD sa scapi de toate si sa vina mosul cu !!!
Iyoanadaca esti numai la moniotorizari...bafta , astept vesti cu II!!!
Ariana, Kristind, Teo,Miruna, Ioanatugs,Feli,Laurasilk,Claucia, Copilut,Diddy,Maria08,Orchis si toate , toate tutunicile sa stiti ca va si va doresc din suflet succes in tot ceea ce veti face ca sa deveniti !Sa ne ajute DD pe toate !

Kora

Mergi la inceput