Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 10
marinar spune:
pup si eu toate fetele si sper din suflet ca luna asta, a cadourilor, sa fie una fericita pt voi cele care-l asteptati pe bb sa apara in burtik.
iar pt cele care deja il au pe bb la purtator... sa va bucurati de fiecare clipa.
pupici multi multi
Marina 33+ Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by orchis
Salut toate fetele!
Am fost si eu o perioada pacienta dr.T o perioada, in prima parte a anului: am facut monitorizari apoi o laparo. Insa dupa ce a vazut rezultatul spermogramei (4 mil.) m-a 'condamnat' la FIV! Apoi am incercat sa obtin o imbunatatire a spermogramei (cu tot felul de tratamente naturiste si homeopate)-ceea ce s-a si intamplat (30 mil erau la ultima spermograma) insa vad ca tot degeaba: minunea intarzie sa apara!!! Am aflat intre timp si de alte tehnici mult mai 'blande' de reproducere asistata, printre care GIFT. Acum va intreb pe voi tutunesele, chiar face dr.T GIFT sau FIV?? Mi-ati putea da mai multe amanunte(unde/cum/cat), va rog!?
Va pup
orchis
Orchis despre FIV nu stiu sa zic dar GIFT nu face deocamdata, asta o stiu sigur...nu are inca aparatura.
Pup toate fetele care il asteapta pe Mosu' in seara asta
lauravoinicu spune:
Fetelor , acum 5 minute am vb cu marair, a nascut azi o fetita superba de 3.800 kg , sunt bine si ea si mamica.
Sunt topita de emotii , asadar fetelor s-a nascut primul bebelus "al nostru".
Felicia , sa treci primul bebelus , si imi doresc sa se umple prima pagina de bebelusi......
Despre mine va scriu maine seara , acum nu prea am vesti , dar maine aflu.... si nici nu prea pot sa scriu (sunt in vizita la cineva )
felicia_ spune:
LauraV , o sa fie bine! Trebuie!
Uite-acum inaugurez lista cu bebei!
Ioana, Iyoana, hai, lasati-ne sa mai speram... nu aduce nimanui mosu' cadoul mult dorit?
Eu mi-am lusruit ghetele, si astept!
Poze1Poze2
KoraPop spune:
Marair FELICITARI !!! Sa iti traiasca bebelasul , sa creasca mare si voinic si sa fiti fericiti toata viata!!!!
Alexia dr T. face deja FIV i-am spus eu lui Orchis in PM.Informatia este sigura deoarece pe mine ma intereseaza si l-am intrebat pe dr. T care mi-a spus ca este adevarat,face FIV deja.Amanunte sper sa primesc vineri cand imi scoate firele.
Fetelor ce v-a adus Mos Nicolae????
Kora
KoraPop spune:
Marair M-am emotionat,scuze, acum am recitit si am vazut ca ai o fetita, asa ca rectific sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii printesa voastra!!!Felicitari inca o data!
Kora
Iyoana spune:
FELICITARI MARAIR!
Sa cresteti mari si voinici si frumosi si sanatosi!!!!
pup pe toate si sa vina Mosu'!
iyoana
orchis spune:
Kora, Vali, Alexia va multumesc pentru raspunsurile promte! Cred ca trebuie sa ajung la dr.T cat mai repede! Eu cautam o clinica prin strainatate pentru GIFT...
Fetelor, la voi aici se intampla lucruri minunate:Marair sa-ti traiasca printesuca, sa te bucuri de ea, sa iti aduca multe bucurii si sa fiti sanatoase amandoua!
orchis
felicia_ spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI celor cu numele Nicolae sau Nicoleta (Nicole).
Marair, felicitari! Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si cuminte! Am vrut sa te cautam azi cu LauraVoinicu Si MamideVladut, dar nu stiam daca ai iesit de la terapie intensiva...
Fetelor, eu nu prea mai am ce raporta: z 14, foliculul meu amarat nu a mai crescut (e in jur de 9), ceea ce inseamna ca fie nu ovulez luna asta, fie am ov prin z 11 -12. L-am intrebat pe dr, a zis ca e posibil sa nu-l fi observat daca am ovulat, ca el cauta foliculi... Asta este, speram ca anul viitor va fi mai bun!
Pupici tuturor! Ce v-a adus Mosu'?
Poze1Poze2
madau spune:
Fetelor sa va traiasca prima mamica si al ei bebe, e o mare realizare, sunt convinsa ca in curand "listuta speciala" se va mari considerabil!!!
La multi ani celor care se aniverseaza azi, viitoare mamici si viitori tatici!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2